Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW Welt vendége volt a holland királyi pár

Vilmos Sándor király és Maxima királynő exkluzív látogatása tovább erősíti a BMW Group Hollandiával ápolt gazdasági kapcsolatait.

Üzemek, létesítmények
·
BMW Welt
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~75,06 KB)
  
Photos(31x, ~362,11 MB)

Vilmos Sándor király és Maxima királynő exkluzív látogatása tovább erősíti a BMW Group Hollandiával ápolt gazdasági kapcsolatait.

Királyi látogatás a vállalatcsoport centenáriumi évében: a BMW Welt április 13-án, szerdán Vilmos Sándor holland királyt és feleségét, Maxima királynőt látta vendégül. A királyi párt személyesen Harald Krüger, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke fogadta és vezette körbe a müncheni komplexumban, ahova Hollandia gazdasági ügyekért felelős küldöttsége is elkísérte őfelségét. A Lilianne Ploumen külkereskedelmi és fejlesztés-együttműködési miniszterasszony vezette delegáció munkamegbeszélések és konferenciák végett érkezett Bajorországba. Az előkelő holland látogatáson Bajorország kormányát Ilse Aigner gazdasági ügyekért felelős miniszterasszony képviselte.

A mintegy egyórás látogatás középpontjában a BMW Group Hollandiával ápolt gazdasági kapcsolatai álltak. A királyi pár és a holland delegáció a BMW Welt Double Cone csarnokában teljes életnagyságban tekinthette meg a BMW VISION NEXT 100 tanulmányautót, amely a BMW Group több évtizedre előrevetített mobilitási jövőképét hivatott megtestesíteni – azon korszakét, amelyben a mobilitást a fenntarthatóság, az intelligens járműkapcsolatok és az automatizált járművezetés hármas egysége járja át.

„Rendkívüli megtiszteltetés a BMW Group számára, hogy a BMW Welt csarnokában köszönthetjük Hollandia királyát és királynőjét” – fogalmazott Harald Krüger, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke. „Hollandia úttörő szerepet tölt be az elektromos mobilitás területén, mi pedig nagy örömmel mélyítjük tovább Hollandiával ápolt erős gazdasági kapcsolatainkat” – tette hozzá.

A MINI standján Peter Schwarzenbauer, a BMW AG igazgatótanácsának BMW Motorrad, MINI és Rolls-Royce márkákért, valamint a vállalatcsoport vevőszolgálati részlegéért és mobilitási szolgáltatásaiért felelős tagja vette át a szót, aki a Hollandiában üzemelő VDL Nedcar gyárral való sikeres együttműködésről beszélt: 2014 nyara óta szerződéses gyártásmegbízás keretében a VDL Nedcar üzemében is készülnek háromajtós MINI modellek, a partnerség pedig nemrégiben a vadonatúj MINI Cabrio gyártásával bővült.

Vilmos Sándor holland király és Maxima királynő látogatására a vállalatcsoport egy narancssárga MINI Cabrio modellt és egy újjászületett klasszikust állított ki a BMW Welt csarnokában: a 983-as sorozatszámú Austin Seven 1959-ben készült Hollandiában. Az ikonikus kisautó képviselőjére 2012-ben bukkantak rá egy Groningen melletti pajtában, amely után 2013-ban a VDL Nedcar restaurátorokból álló ötfős csapata minden részletében újjáépítette. 1959 és 1966 között Hollandiában több mint 4 000 darab klasszikus Mini látott napvilágot, amelyekhez az Egyesült Királyságban készülő alkatrészeket használták fel.

A holland küldöttség látogatásán az Allego és a ParkNow ugyancsak a BMW Group Hollandiában működő kiváló partnerkapcsolatait mutatta be.

A járműtöltési állomásokat üzemeltető holland Allego szorosan együttműködik a BMW i divízió ChargeNow szolgáltatásával, amely világszerte innovatív töltőhálózatot biztosít a tisztán elektromos és plug-in hibrid hajtásláncú modelleknek. Azon piacokon, ahol a BMW i is jelen van, a szolgáltatás egybegyűjti a legnagyobb nyilvános töltési infrastruktúra-szolgáltatók által kínált lehetőségeket, a ChargeNow ügyfélkártya használatával így a járműtulajdonosok számtalan cég szolgáltatását élvezhetik.

A ParkNow egy interneten keresztül és okostelefon-alkalmazás képében egyaránt elérhető parkolást segítő szolgáltatás. Az okos funkció a rendszerbe táplált garázsok és parkolóhelyek ár, távolság és elérhető szolgáltatások szerinti szűrésével egyfelől könnyed áttekinthetőséget biztosít a nagyváros parkolási lehetőségein, járműtöltési pontjain és autókozmetikai létesítményein belül, a ParkNow felhasználói másfelől előre le is foglalhatják a kiválasztott parkolóhelyeket, amely után az alkalmazás az úti célhoz vezető legoptimálisabb útvonalat is megmutatja. Hollandiában a ParkNow innovatív szolgáltatásait a világ egyik vezető mobilparkolási szolgáltatójaként ismert Parkmobile vállalat égisze alatt érhetik el a bajor gyártó ügyfelei.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés