Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Szupermodell a jobb egyben – elrajtolt a vadonatúj BMW M2 Coupé világméretű reklámkampánya

Lélegzetelállítóan látványos sportvideóval indult el világkörüli útjára a vadonatúj BMW M2 Coupé reklámkampánya, amely ötször 370 lóerővel és Gigi Hadid szupermodellel hozza lendületbe a vezetés szerelmeseit.

F87
·
Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Brands
·
BMW M modellek
·
M2
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~83,36 KB)
  
Photos(2x, ~69,42 MB)

Lélegzetelállítóan látványos sportvideóval indult el világkörüli útjára a vadonatúj BMW M2 Coupé reklámkampánya, amely ötször 370 lóerővel és Gigi Hadid szupermodellel hozza lendületbe a vezetés szerelmeseit.

A vadonatúj BMW M2 Coupé április 16-i piaci debütálásával párhuzamosan a bajor gyártó a kompakt sportoló világméretű reklámkampányát is útnak indította. A 370 lóerős kupé globális népszerűsítése az „Eyes on Gigi” elnevezésű digitális feladvánnyal veszi kezdetét, amelyben a mindössze húsz esztendős amerikai szupermodell, Gigi Hadid ül be a képernyőn elrajtoló sportautók egyikébe. A világhírű modell most először állt kamerák elé autóipari gyártó arcaként.

A vágatlan sportvideó koncepciójának kitalálásakor a digitális feladványt jegyző Marc Forster a vadonatúj BMW M2 Coupé dinamikus menetteljesítményén és letaglózó agilitásán túl Gigi Hadid előkelő eleganciájából és érzéki szépségéből merített ihletet. A világhírű filmproducer és forgatókönyvíró, aki olyan nagyszabású hollywoodi alkotásokat rendezett már, mint a 007 – A Quantum csendje, a Szörnyek keringője vagy a Z világháború, ezúttal egy rendkívül összetett snitt elképzelését váltotta valóra.

„Eyes on Gigi”

A vadonatúj BMW M2 Coupé sportmodellt népszerűsítő világméretű reklámkampány első felvonása április 14-én debütált kizárólag a YouTube-on és a Facebook-on, egy különlegesen lendületes „itt a piros / hol a piros” játékra invitálva a nézőket: a videó első néhány másodpercében Gigi Hadid szupermodell beül a három BMW M2 Coupé egyikébe, a nézőnek pedig nincs más dolga, mint követni a kiszemelt autó mozgását.

A rajtot követően további két BMW M2 Coupé csatlakozik a csapathoz, majd egy lélegzetelállítóan látványos, lendületes járműkoreográfia veszi kezdetét – gyakorlatilag ellehetetlenítve a néző feladványát. A sportvideó végén az öt autó egy sorba érkezik, a nézőnek pedig ki kell találnia, melyikben ül a szőke szupermodell.

A vágatlan, egyetlen snittből álló felvételt Kaliforniában, a Mojave-sivatag egyik kifutópályáján rögzítették az Avatar és A védelmező című filmeket is jegyző, Oscar-díjas Mauro Fiore operatőr irányítása alatt.

A látványos videót a reklámkampány hivatalos weboldalán ( www.eyesongigi.com) egy hosszabb és összetettebb változat egészíti ki, amelyben a lendületes járműkoreográfiát 360 fokban is végignézhetik a vezetés szerelmesei.

Gigi Hadid az „Eyes on Gigi” reklámkampányban vállalta el először, hogy egy autóipari gyártó arcaként kamerák elé áll. „Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy sikerült megnyernünk Gigi Hadid szupermodellt a vadonatúj BMW M2 Coupé világméretű kampányához” – mondta Uwe Dreher, a BMW, valamint a BMW i és a BMW M divíziók nemzetközi márkakommunikációs vezetője. „Gigi és a BMW M2 tökéletesen kiegészítik egymást: mindketten határozott, erős személyiségek, varázslatos kisugárzással” – tette hozzá.

Gigi Hadid azonnal igent mondott a BMW felkérésére. „A BMW egy ikonikus márka, az pedig, hogy a vállalat egyik legnagyobb kampányának arca lehetek, kétségkívül karrierem egyik fontos állomása. Az M2 egy igazán klassz autó” – nyilatkozta a Los Angeles-i szupermodell.

A világkampány digitális rajtja az összetett népszerűsítés első állomásaként

Az „Eyes on Gigi” sportvideó egy összetett, globális reklámkampány első állomásaként debütált a YouTube-on és a Facebook-on április 14-én, a lendületes feladványt pedig világszerte számos televíziós, internetes és közösségi médiában megjelenített tartalom követi majd. Az „Eyes on Gigi” videót a húszéves szupermodell hatalmas rajongótábora még tovább népszerűsíti: 16,1 millió Instagram-feliratkozójával, közel 1,9 millió Twitter-követőjével és hozzávetőlegesen 2,6 millió Facebook-rajongójával Gigi Hadid a közösségi háló egyik legnépszerűbb képviselője.

Amennyiben a feladvány végén megtalálja azt a BMW M2 Coupé-t, amelyben a szupermodell is helyet foglal, a kampány részletesen kidolgozott felépítése a nézőt az adott ország BMW-értékesítési felületére irányítja át, egyenesen a vadonatúj BMW M2 Coupé digitális autószalonjába.

„Amikor megkerestek a koncepcióval, rögtön beleszerettem. Megtiszteltetésnek érzem, hogy a kampány részese lehetek. Ez a projekt azonnal magával ragadott” – mondta Gigi Hadid, aki imádja a BMW vadonatúj reklámkampányának szokatlan felépítését.

Annak érdekében pedig, hogy fenntartsa új rajongója vezetési élményét, a BMW hat hónapra egy vadonatúj BMW M2 Coupé-val kedveskedik a világhírű szupermodellnek.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés