Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

2016-ban Belgiumban gurulnak egymás mellé a legnagyobb MINI-rajongók

Az eredeti kisautó rajongóinak legfontosabb évközi eseményeként életre hívott Nemzetközi Mini Találkozó az előrejelzések szerint idén is hatalmas népszerűségnek örvend majd: a szervezők 2016. május 12-16. között a legendás brit gyártó több mint 3 500 rajongóját várják a világ minden tájáról a belgiumi Lommel városába.

MINI örökség
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~258,36 KB)
  
Photos(4x, ~14,27 MB)

Az eredeti kisautó rajongóinak legfontosabb évközi eseményeként életre hívott Nemzetközi Mini Találkozó az előrejelzések szerint idén is hatalmas népszerűségnek örvend majd: a szervezők 2016. május 12-16. között a legendás brit gyártó több mint 3 500 rajongóját várják a világ minden tájáról a belgiumi Lommel városába.

A tradicionális brit kisautó legnagyobb rajongói idén immáron 38. alkalommal gyűlnek össze a világ minden tájáról, hogy közösen ünnepeljék meg négykerekű kedvencüket. Az évente megrendezett Nemzetközi Mini Találkozónak (IMM – International Mini Meeting) 2016-ban az észak-belgiumi Lommel városa ad otthont, május 12-16. között. A legendás kisautók szélmalmokkal tarkított festői környezetben és a Lommelse Sahara sivatagos tájvidékének természetvédelmi területén gurulnak majd egymás mellé.

A 2016-os találkozó a legrégebbi flandriai Mini klub, a Mini Fun Club Belgium szervezésében jön létre, aki a világ minden tájáról érkező rajongók gyűrűjébe egy élő legendát is meghívott: a több ezer MINI-rajongó szívverését ezúttal is a finn „raliprofesszor”, az a Rauno Aaltonen gyorsítja majd fel, aki 1967-ben a klasszikus Mini volánjánál ünnepelte a Monte Carlo Ralin aratott győzelmét.

Az öt napon át tartó márkatalálkozó széleskörű programsorozatát élő koncertek, hajnalig tartó bulik, számos Mini Klub bemutatója, interaktív gyermeksarok és tradicionális ínyencségekkel kecsegtető büfésátrak egészítik ki, amelyek együtt még a nagycsaládosok számára is vonzó szabadtéri programmá emelik a nemzetközi eseményt. Természetesen idén is elmaradhatatlan az eredeti alkatrészeket és színes kiegészítőket felvonultató piactér, a rengeteg kisautó között pedig a legszebb, a legegyedibb és a leggyorsabb négykerekűt is kiválasztják majd az egybegyűltek.

A szervezők ezúttal is családias hangulatú, nemzetközi táborként váltják valóra a Nemzetközi Mini Találkozót, amely a brit örökzöld modell iránti feltétlen rajongás égisze alatt immáron közel négy évtizede gyűjti csokorba a világ legkülönfélébb nemzeteinek képviselőit. 2016. május 12-16. között több mint 130 Mini klub teszi tiszteletét a belgiumi Lommel városában, hamisítatlanül egyedülálló márkaélményről gondoskodva. Mindeközben a MINI családjának új modellgenerációi, amelyek képviselői a márka 2001-es újjászületése óta ugyancsak kalandos utakat jártak be, a klasszikus Mini modernkori újraértelmezésének színes egyéniségeiként gurulnak majd a rajongó közönség elé.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés