Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Tesztelj egy BMW motorkerékpárt és nyerj egy BMW bukósisakot!

A BMW Motorrad Magyarország tesztmotorozással egybekötött nyereményjátékot indít. A nyereményjátékban kizárólag érvényes, korlátlan „A” kategóriás jogosítvánnyal rendelkező motorosok vehetnek részt. A nyereményjátékra és a tesztmotorozásra a külön erre a célra létrehozott honlapon (hu.motobmw.net) kell jelentkezni. A tesztmotorozáson az érvényes, korlátlan „A” kategóriás jogosítványon kívül teljes motoros védőfelszerelés szükséges.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Robogók
·
Motoros tréning, utazás, események

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~31,05 KB)
  
Photos(7x, ~25,85 MB)

A BMW Motorrad Magyarország tesztmotorozással egybekötött nyereményjátékot indít, amely 2016. május 31-ig tart.

 

A nyereményjátékban kizárólag érvényes, korlátlan „A” kategóriás jogosítvánnyal rendelkező motorosok vehetnek részt. A nyereményjátékra és a tesztmotorozásra a külön erre a célra létrehozott honlapon (hu.motobmw.net) kell jelentkezni. A tesztmotorozáson az érvényes, korlátlan „A” kategóriás jogosítványon kívül teljes motoros védőfelszerelés (bukósisak, protektoros dzseki és nadrág, hátprotektor, motoros csizma és kesztyű) szükséges. A részletes játékszabályzat a nyereményjáték honlapján található.

 

A nyereményjáték ideje alatt (2016. május 31-ig) regisztrálók között a BMW Motorrad Magyarország három darab BMW bukósisakot sorsol ki. A nyerteseket az általuk megadott elérhetőségek egyikén értesítik. A nyeremény átvételekor a nyertesnek a személyazonosságán kívül a korlátlan „A” kategóriás jogosítvány meglétét is igazolnia kell.

 

Részletek és regisztráció az alábbi honlapon:

hu.motobmw.net

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

THE BMW GROUP AT AUTO SHANGHAI 2017.

Shanghai. Here you will see the live transmission of the BMW Group press conference once again.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés