Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A III. Balatonfüred Concours d’Elegance kiemelt partnere a BMW Group Magyarország

Harmadszor rendezik meg az autós szépségversenyt Balatonfüreden – mely eseményt az idén 100 éves BMW támogat

Vállalati
·
Kiállítások, autószalonok
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~76,11 KB)
  
Photos(1x, ~9,32 MB)

Harmadszor rendezik meg az autós szépségversenyt Balatonfüreden – mely eseményt az idén 100 éves BMW támogat

Az autók gördülő múzeumának is beillő Balatonfüred Concours d’Elegance autós szépségversenyt immár harmadszorra rendezik meg Balatonfüreden, így az elegancia és a nagy múltú márkák találkozása hagyományt teremtett Magyarországon is. A BMW Group Magyarország a tavalyi kiváló esemény után, idén is elsőként állt a rendezvény mellé annak kiemelt partnereként, hogy a márka fennállásának 100-ik évfordulóján a magyar közönséggel együtt ünnepelhesse Centenáriumát.

A szervezők közel 60 igazán különleges autócsodát várnak a füredi Tagore sétányra 2016. május 13-16 között, hogy a Concours d’Elegance keretében az Európában is ritkaságnak számító személy és versenyautókban gyönyörködjön az értő közönség, a szakmai zsűri pedig elsősorban az esztétika alapján igyekszik majd objektív sorrendet felállítani. A résztvevőket 4 kategóriában díjazzák majd, így vintage, klasszikus, youngtimer és motorkerékpár osztályokban ítélik oda a legszebbeknek járó díjakat.

Idén a III. Balatonfüred Concours d‘ Elegance rendezvény különleges rangot is kapott, hiszen az UNESCO elismerte és patronálásáról biztosította az 50 éves jubileumát ünneplő FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens / Történelmi Járművek Nemzetközi Szövetsége) műszaki kultúrális örökségvédelem terén kifejtett fáradhatatlan tevékenységét.

„Csodálatos hír és öröm egyben, hogy az idén 50 éves FIVA is kiemelte a balatonfüredi kezdeményezésünket a szervezet több száz hasonló eseménye közül. Mindent megteszünk azért, hogy a magyarországi program megszolgálja mindazt a bizalmat és támogatást, amit az UNESCO patrónus státusza biztosít számunkra. Biztosak vagyunk abban, hogy az idén 100 éves BMW-vel közösen ismét sikerül egy eddig nem látott színes és nagyon magas színvonalú programot összeállítanunk.“-mondta el Zoób Kati divattervező az esemény fővédnöke.

A BMW Group számos új BMW és MINI modell bemutatása mellett valódi különlegességeket is hoz majd müncheni Classic garázsából, úgy mint a 30-as évek BMW 315/1-es sportkocsiját, az 1950-es évek ikonikus, mindössze 252 db-os gyártású BMW 507-es Roadster-ét, valamint az 1999-es James Bond: A Világ nem elég című filmben debütáló, ma is lenyűgöző BMW Z8-as modelleket.

„100 éves évfordulót megélni és közben egy fantasztikus magyar kezdeményezést támogatni, nagy büszkeséggel tölt el minket. A BMW elmúlt 100 éve a következő 100 év beharangozása is egyben. ‚The Next 100 Years‘ néven olyan centenáriuimi eseménysorozattal ünnepel a márka világszerte, mely a jövő útját is kijelöli számunkra. Különös örömmel tölt el, hogy idén az autózás szépségének és az elegancia ünnepének részeként a magyar BMW tulajdonosok és márkarajongók a III.Balatonfüred Concours d’Elegance eseményen betekintést nyerhetnek ebbe a hihetelenül gazdag és színes márkatörténelembe.“ – tette hozzá Baudouin Denis a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója a rendezvény kapcsán.

További információ: www.balatonfuredconcours.eu

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANALYST AND INVESTOR CONFERENCE 2017.

Munich, 22.March. OnDemand transmission of the BMW Group Analyst and Investor Conference 2017.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés