Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Megnyílt a Jamie's Italian, Közép-Kelet-Európa első Jamie Oliver étterme a Budai Várban

Jamie Oliver és a Zsidai Gasztronómiai Csoport Budapesten nyitotta meg Közép-Kelet-Európa első Jamie’s Italian éttermét A Jamie Oliver és olasz mentora, Gennaro Contaldo séf együttműködésével létrejött, az érthető és laza olasz konyhát népszerűsítő Jamie’s Italian étterem már milliók tetszését nyerte el világszerte, minőségi, egyszerű, letisztult és elérhető árú ételeivel és barátságos, fesztelen hangulatával.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Termékelhelyezés
·
MINI
·
Brands
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~165,57 KB)
  
Photos(3x, ~5,94 MB)

A Jamie Oliver és olasz mentora, Gennaro Contaldo séf együttműködésével létrejött, az érthető és laza olasz konyhát népszerűsítő Jamie’s Italian étterem már milliók tetszését nyerte el világszerte, minőségi, egyszerű, letisztult és elérhető árú ételeivel és barátságos, fesztelen hangulatával.

A Jamie’s Italian népszerű olasz ételei a leggondosabban kiválasztott alapanyagokból készülnek, melyek magas minőségét, természetességét, fenntarthatóságát valamint etikus származását – beleértve az állatokkal való méltó bánásmódot biztosító eredetet –, egy szigorú, saját belső rendszer és kontroll garantálja. A budapesti Jamie’s Italian Olaszország és a régió legjobb alapanyagaiból dolgozik: a megfelelő beszállítók és termelők felkutatására több mint 10 hónapot szánt az étterem. Választásuk a legtöbb esetben szabadtartású vagy bio termelést végző partnerekre esett, mivel csak azok feleltek meg a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak.

A Jamie’s Italianban kipróbált és letesztelt receptek alapján fantasztikus, rusztikus és autentikus gyökerű ételek kerülnek az étlapra, melyeket Jamie és Gennaro közösen álmodtak és alkottak meg. A vagány olasz étteremben a helyszínen naponta frissen készített tészták mellett látványkonyha és egy lélegzetelállító terasz is várja a vendégeket.

“Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy Jamie’s Italiant nyitunk Magyarországon. Budapest egy csodálatos város egyre izgalmasabb étterem-választékkal – alig várom, hogy részese legyek ennek én is. Egyszerű, érthető, jó ár-érték arányú olasz ételeket fogunk kínálni a Jamie’s-ben, a legjobb minőségű alapanyagokból. Biztos vagyok benne, hogy a budapesti étterem egy fantasztikus színfolt lesz a folyamatosan fejlődő Jamie’s Italian családunkban” – mondta el Jamie Oliver az étterem megnyitása kapcsán.

A május 20-i hivatalos megnyitó előtt már egyfajta teszt-üzemmódban működött az étterem, így a Zsidai Gasztronómiai Csoport meghívott vendégei az elsők között próbálhatták ki a fiatalos olasz konyhát. A MINI szintén fiatalos és igazán nagy egyéniséggel rendelkező brit márkaként kapcsolódott az úgynevezett soft-opening időszakhoz, a MINI Drive Me Home szolgáltatást felkínálva az étterem vendégeinek. Az elfogyasztott ebéd vagy vacsora után 10 db MINI Clubman, 5-ajtós MINI illetve Countryman modell várta a vendégeket, akik közül sokan vették igénybe örömmel a személyszállítási szolgáltatást.

„Az 1959-ben debütált klasszikus Mini és annak 2001 óta, már a BMW Group égisze alatt megjelent generációi kiválóan képviselik a lendületes, fiatalos brit stílust. Az autó mindig is a lényegre, a legjobb vezetési élményre és a legegyedibb stílusra koncentrált. Úgy gondoltuk, hogy a MINI-hez hasonlóan, Jamie Oliver is hasonló értékeket képvisel majd Magyarországon, így a két eredeti brit márka ilyen módon való találkozása számunkra is vonzó lehetőséget kínált. A kezdeményezés kiugró sikerrel zárult, nagyon sok pozitív visszajelzést kapott a Jamie’s Italian vezetése és mi magunk is! Az elmúlt 15 évben a MINI is felnőtté vált, stílusa letisztultabb, karaktere laza, de tudatos lett. A tavaly év végén bemutatott Clubman már egészen más célcsoportok felé is nyit a prémium kategóriában, így nagy öröm számunkra, ha a Jamie’s Italian vendégei is hozzánk hasonlóan látták az ötletet az együttműködésünkben.“ – mondta el Oros Attila MINI márkavezető a megnyitó esemény kapcsán.

**

www.jamiesitalian.hu
www.facebook.com/JamiesItalianBudapest
https://www.instagram.com/jamiesitalianbudapest/

A Zsidai Gasztronómiai Csoportról:

A Zsidai család 1982 óta meghatározó szerepet tölt be a magyar gasztronómiában. A cégcsoport vezetője, Zsidai Zoltán Roy tagja a magyar gasztronómiát és vendéglátást meghatározó Magyar Bocuse D'or Akadémiának és elnöke a szakmát összefogó Pannon Gasztronómiai Akadémiának. Éttermeiket folyamatosan díjazza és ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide. A csoporthoz tartozó hotel, a Baltazár pedig 2014-ben és 2015-ben is a legjobb budapesti kisméretű hotel díját kapta a Tripadvisor-on.

A Jamie’s Italian-ről

Jamie Oliver és olasz séf mentora, Gennaro Contaldo, 2008-ban nyitották meg az első Jamie’s Italian éttermet az angliai Oxfordban, olyan olasz konyhára építve, mely gyermekkoruk óta inspirálta őket. Jelenleg több mint 60 éttermük van világszerte, elérhető árú minőségi ételeikkel és baráti, személyes kiszolgálással rengeteg rajongót szereztek már maguknak.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE.

27 JULY 2022. Here you can see the world premiere of the MINI Concept ACEMAN.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés