Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW az Art Basel művészeti kiállításon leplezi le a BMW Art Cars kollekció vadonatúj modelljének dizájnterveit

A kortárs művészetek kiválóságai és a tizennyolcadik BMW Art Car modell első ízben bemutatott dizájntervei mellett a bajor gyártó 2016. június 16-19. között exkluzív tervező-művészeti beszélgetésekkel és a BMW Art Journey művészeti utazás idei döntőseivel várja Bázelben a modern kori artisztika rajongóit.

Vállalati
·
Kulturális ügyek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~86,51 KB)
  
Photos(3x, ~8,94 MB)

Related Links.

A kortárs művészetek kiválóságai és a tizennyolcadik BMW Art Car modell első ízben bemutatott dizájntervei mellett a bajor gyártó 2016. június 16-19. között exkluzív tervező-művészeti beszélgetésekkel és a BMW Art Journey művészeti utazás idei döntőseivel várja Bázelben a modern kori artisztika rajongóit.

2016. június 16-19. között az Art Basel művészeti kiállítás idei svájci felvonása négyezernél is több művész kortárs munkájának reflektorfénybe állításával enged átfogó betekintést a világ több mint 280 vezető galériájának kimagasló műalkotásaiba. A Bázelbe, Miamiba és Hongkongba évről évre ellátogató művészeti kiállítás hosszú távú autóipari partnereként a BMW ezúttal is VIP járműflottával áll a rendezvény meghívott vendégeinek szolgálatába, miközben a négynapos tárlat széleskörű programsorozatának részeként a látogatókat exkluzív tervező-művészeti beszélgetések és a BMW Art Journey művészeti utazás idei döntősei is várják.

Cao Fei, a BMW Art Cars kollekció soron következő modelljének dizájn-tervezője június 15-én, szerdán egy exkluzív tervező-művészeti beszélgetés keretében leplezi le a tizennyolcadik BMW Art Car modell dizájnterveit Karim Habib, a BMW autótervező részlegének alelnöke oldalán. A fiatal kínai művész, akit a nemzetközi sajtó hazája legjelentősebb kortárs művészeként emleget, az Egyesült Államok egyik legnagyobb nonprofit kortárs művészeti intézeteként ismert MoMA PS1 csarnokában bemutatott szóló produkciójával nemrégiben a legnevesebb kritikusok elismerését is elnyerte. 2015 végén egy nagynevű múzeumigazgatókból és elismert kurátorokból álló nemzetközi zsűri Cao Fei-t és az amerikai művész-legendát, John Baldessari-t kérte fel a következő két BMW Art Car modell megalkotására.

A tizennyolcadik BMW Art Car modell dizájnterveinek bemutatását, a BMW Art Journey művészeti utazás útnak indítását és a vállalatcsoport centenáriumát megünnepelve a BMW Group a június 16-19. között megrendezett Art Basel művészeti kiállítás előestéjén egy exkluzív állófogadást is tart, amelyen az Art Journey művészeti utazás Miamiban és Hongkongban felfedezett döntősei a látogatók elé tárják utazási koncepciójukat. 2016 májusában egy szakértőkből álló nemzetközi zsűri Hongkongban Abigail Reynolds munkajavaslatát választotta győztesnek a három döntős közül, így idén a brit művész kelhet világ körüli útra a BMW Art Journey művészeti utazás mobil stúdiójával, hogy új kapcsolatok kiépítésével és átfogó kutatómunkával ihleteket merítsen alkotásaihoz.

A BMW Art Journey művészeti utazással kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a www.bmw-art-journey.com weboldalra.

A Bázelbe, Miamiba és Hongkongba évről évre ellátogató Art Basel művészeti kiállítás mellett a BMW számos más művészeti kezdeményezést is támogat, így például a berlini Gallery Weekend programsorozatot és a kortárs művészetek berlini „abc” nemzeti galériáját is. A vállalatcsoport világszerte megannyi kulturális intézménnyel és művésszel hosszú távú együttműködést ápol, miközben olyan projekteket is pártfogol, mint a BMW Tate Live programsorozat és a berlini Nemzeti Galéria fiatal művészeket támogató díja.

A BMW Group kultúra iránti elkötelezettségével kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a www.bmwgroup.com/culture és a www.bmwgroup.com/culture/overview weboldalakra.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

THE BMW GROUP AT AUTO SHANGHAI 2017.

Shanghai. Wednesday, 19. April.
Here you will see the live transmission of the BMW Group press conference once again.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés