Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Telt ház előtt zajlott Európa jövőfesztiválja, a BMW i által támogatott Brain Bar Budapest

A tavaly hatalmas sikerrel debütáló Brain Bar Budapest idei felvonásán húsz ország több mint hetven kutatója, kreatív szakembere és technikusa osztotta meg ötezer látogatóval véleményét és kutatási eredményét az üzleti élet, a tudomány és a művészet jövőjével kapcsolatban. A fesztivált idén is a BMW Group támogatta.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Vállalati események
·
BMW i
·
Brands
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~161,4 KB)
  
Photos(3x, ~6,75 MB)

A tavaly hatalmas sikerrel debütáló Brain Bar Budapest idei felvonásán húsz ország több mint hetven kutatója, kreatív szakembere és technikusa osztotta meg ötezer látogatóval véleményét és kutatási eredményét az üzleti élet, a tudomány és a művészet jövőjével kapcsolatban. A fesztivált idén is a BMW Group támogatta.

A június elején huszonöt budapesti helyszínen megrendezett második Brain Bar Budapest jövőfesztivál a tavalyihoz hasonlós sikereket könyvelhetett el: a hetven szakembert, többek között a közösségi média sztár kanadai űrhajóst, Chris Hadfield-et és számos zenei fellépőt felvonultató rendezvényre már elővételben elkeltek a jegyek. A jövőfesztivál nemzetközi elismertségét jól demonstrálja az a tény, hogy a rendezvényre látogatók csaknem harmada kifejezetten a Brain Bar Budapest miatt érkezett Magyarországra – tavaly még csak 5%-os volt a külföldi látogatók aránya –, továbbá az is, hogy a rendezvény főtámogatójaként a Google-t, médiapartnereként pedig a WIRED-öt köszönthették a szervezők.

A Brain Bar Budapest fesztivál mobilitás partnere, a tavalyi évhez hasonlóan a BMW Group Magyarország, amely BMW i almárkájával az esemény szerves részeként jelent meg támogatói szerepében. A fesztivál teljes ideje alatt a résztvevő külföldi és magyar előadókat több mint 10 db BMW szállította a különböző helyszínek között. Az Erzsébet-téri Akvárium mellett, a Bálnában egy BMW i Lab működött a fesztivál teljes ideje alatt, ahol a résztvevők előzetes regisztráció alapján a jövő mobilitása körül zajló témákban cseréltek eszmét. A centenáriumi évét ünneplő BMW Group-ot Michael Knudsen, a vállalat mobilitási stratégiáért felelős vezetője képviselte a rendezényen, ahol a jövő közlekedésével és kiemeleten a városi közlekedéssel kapcsolatos előadását és kerekasztal-beszélgetését is teltházas közönség előtt adta elő. A BMW i almárka, mint az elektromos autózás egyik legsikeresebb hazai képviselője integráltan jelent meg a rendezvényen, nemcsak az elektromos közlekedés, de az ahhoz kapcsolódó különböző szolgáltatások, mint a ChargeNow töltőhálózat vagy a DriveNow autómegosztási programok is izgalmas témát szolgáltattak.

„A Brain Bar Budapest fesztivál egy hihetetlenül friss, lüktető és a hallgatóságot gondolkodásra ösztönző eszmecsere-platform, ahol a világ minden részéről érkező előadók egyedi és színes témákat hoznak magukkal és tárnak a közönség elé. Úgy gondoljuk, hogy a BMW i, mint a BMW Group-on belül az innovációt jelképező almárka, remekül illeszkedik a fenntarthatóságot szem előtt tartó és a jövő kihívásaira választ kereső fesztiválhoz. Reméljük, hogy Magyarországon is egyre több emberhez jut el üzenetünk, mely szerint a jövő autózása ma már elérhető a BMW i márka által is” – mondta el Mala Ferenc márkavezető a fesztivál kapcsán.

További információk: http://www.brainbarbudapest.hu/

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés