Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az új BMW i kollekció - a BMW innovatív szemlélete prémium ruhadarabjaiban és kiegészítőiben is visszaköszön

A jelentősen megnövelt akkumulátor-kapacitású BMW i3 bemutatásával a BMW Group ismételten bebizonyította, hogy a prémium minőséggel, az innovatív kialakítással és a hosszú távú fenntarthatósággal szemben támasztott legmagasabb követelmények tökéletes egységet alkotva egészítik ki egymást, és ez a szellemiség a vadonatúj BMW i kollekció ruhadarabjait és kiegészítőit is átjárja. Az egyszerre könnyed, elegáns és minőségi termékek mindegyike a környezettudatosság fontosságát hirdeti – akárcsak viselőik.

BMW i
·
Brands
·
Lifestyle
·
Lifestyle termékek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~62,95 KB)
  
Photos(36x, ~64,53 MB)

A jelentősen megnövelt akkumulátor-kapacitású BMW i3 bemutatásával a BMW Group ismételten bebizonyította, hogy a prémium minőséggel, az innovatív kialakítással és a hosszú távú fenntarthatósággal szemben támasztott legmagasabb követelmények tökéletes egységet alkotva egészítik ki egymást, és ez a szellemiség a vadonatúj BMW i kollekció ruhadarabjait és kiegészítőit is átjárja. Az egyszerre könnyed, elegáns és minőségi termékek mindegyike a környezettudatosság fontosságát hirdeti – akárcsak viselőik.

A biopamutból készült női és férfi pulóver-dzsekiket is magába foglaló sportos ruhaneműkön túl a vadonatúj BMW i kollekció a bajor gyártó ügyfeleinek és rajongóinak most először luxus színvonalú ruhadarabokat is kínál, amelyeknek innovatív anyaghasználata és divatos szabása egyszerre könnyed és elegáns viseletet garantál.

Az állítható aszimmetrikus oldal-cipzáraknak és a könnyed szabásnak köszönhetően a BMW i topok (BMW i Top) például számtalan stílus ruhadarabjaival kombinálhatók. A különleges felsőrész fényes, elegáns esésű anyaga prémium minőségű cupro és lyocell anyagokból készült, amelyekhez kémiai úton előállított, természetes eredetű nyersanyagokat használtak fel.

Ugyanezen anyagkombinációt alkalmazták a divattervezők a vadonatúj BMW i kollekció egyik központi darabja, a BMW i kezeslábas (BMW i Jumpsuit) megalkotásakor is. A figyelemfelkeltő Carbon Grey kezeslábas szénszál-szürke árnyalata egyszerre sportos és örök klasszikus, eme exkluzív ruhadarab ráadásul azon túl, hogy halvány fényű, puha anyagból készült, zseniálisan praktikus divatkoncepciókat is kínál: az egyrészes ruha a derékmagasságban elrejtett cipzárnak köszönhetően egy mozdulattal dzsekivé és nadrággá osztható, amely további stílusos öltözködési lehetőségeket kínál, még inkább kihangsúlyozva az innovatív ruhadarab hosszú távon fenntartható karakterét.

A BMW i kardigán (BMW i Cardigan) is sokkalta több annál, mint amit első hallásra sejtet: a vízlepergető anyagból készült, lehajtható gallérú kardigán az aszimmetrikus szabásnak és az elegánsan varrt kék bélésnek köszönhetően bármelyik klasszikus blézer stílusos, elegáns alternatívája lehet.

Hűvösebb időkben a BMW i dzseki (BMW i Jacket) nyújtja a bajor gyártó ügyfeleinek és rajongóinak a BMW márkától megszokott prémium minőséget. A női és férfi kivitelben egyaránt elérhető ruhadarab a hosszú távú fenntarthatóság jegyében puha és durva szövet, biopamut, illetve újrahasznosított poliészter kombinációjából készült, kiváltképp kifinomult stílusban. A tavaszi-őszi kabát belső bélése a BMW i almárka Electric Blue nevű kék árnyalatát örökölte meg.

Kézben tartható fenntarthatóság

A vadonatúj BMW i kollekció az innovatív ruhadarabok mellett megannyi, luxus minőségű poggyászt is tartogat, amelyek kialakításakor és előállításakor egyaránt a hosszú távú fenntarthatóságot tartotta szem előtt a bajor gyártó. A vadonatúj BMW i hétvégi poggyász (BMW i Weekend Bag) például páratlanul finom nappa bőrből készült, amelyet Németországban egy speciálisan a hosszú távú fenntarthatóság szerint működő cserzőműhelyben készítettek elő, a BMW i almárka rendkívül magas minőségű fenntarthatósági szabványainak megfelelően. A BMW i kollekció hétvégi poggyászait ezt követően egy olasz bőröző manufaktúra mesteremberei varrták össze, aprólékos kézi munkával.

Az exkluzív anyaghasználattól és a speciális előállítási folyamattól eltekintve eme Carbon Grey szénszál-szürke árnyalatú, kézzel festett Electric Blue belső béléssel ellátott hétvégi poggyászt a tervezők számos praktikus funkcióval látták el: a tollakat, a mobiltelefonokat és az apróbb tárgyakat integrált tároló zsebek rendezik el, miközben a poggyász belsejében egy bőrrel bélelt cipzáras zseb is helyet kapott. Ha pedig a BMW i ügyfelének egy laptop-méretű helyre van szüksége, de nem szeretne lemondani a kollekció egyedülálló stílusáról, a nappa bőrből készült BMW i laptoptáska (BMW i Leather Bag) a kiváló választás.

A BMW i hátizsák (BMW i Backpack) és a BMW i kézitasak (BMW i Bag) egyaránt újrahasznosított PET palackokból és hosszú távú fenntarthatóság szerint előállított bőrből készült, a funkcionális kialakításnak köszönhetően pedig még a hétköznapi rohanásban is könnyed, ideális tárolóeszközként használhatók. A BMW i kézitasak például kézben és vállon is hordható, miközben a hátizsák könnyedén útitáskává alakítható, amely megannyi praktikus belső zsebet és hatalmas tárolóhelyet kínál. A BMW i hátizsák külső felületét a BMW i3 üléseiről mintázták a tervezők.

Hosszú távú fenntarthatóság a következő generáció számára is

A BMW i almárkával még a legkisebb rajongók is felfedezhetik a hosszú távú fenntarthatóság fontosságát, a gyerekeknek készített BMW i Interaktív Pólónak (BMW i Interactive Kids' T-Shirt) köszönhetően. A biopamutból készült felsőhöz a BMW egy sor textilfestő tollat is kínál, a gyermekek így kedvük szerint varázsolhatják egyedivé pólójukat. Az önfeledt szórakozásról pedig mindeközben kartonból kivágott BMW i3 és BMW i8 makettek gondoskodnak.

A vadonatúj BMW i kollekció fentebb bemutatott divatos ruhadarabjai és prémium kiegészítői a www.shop.bmw.com weboldalon és az egyes BMW márkakereskedésekben várják az ügyfeleket és a rajongókat, sok más termék társaságában.

Ajánlott bruttó kiskereskedelmi árak:

BMW i női top (BMW i Top): 150,00 euró

BMW i női kezeslábas (BMW i Jumpsuit): 280,00 euró

BMW i női kardigán (BMW i Cardigan): 150,00 euró

BMW i női és férfi dzseki (BMW i Jacket): 320,00 euró

BMW i hétvégi poggyász (BMW i Weekend Bag): 690,00 euró

BMW i laptoptáska (BMW i Leather Bag): 430,00 euró

BMW i hátizsák (BMW i Backpack): 120,00 euró

BMW i kézitasak (BMW i Bag): 99,00 euró

BMW i Interaktív Póló (BMW i Interactive Kids' T-Shirt): 39,90 euró

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés