Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az új BMW i kollekció - a BMW innovatív szemlélete prémium ruhadarabjaiban és kiegészítőiben is visszaköszön

A jelentősen megnövelt akkumulátor-kapacitású BMW i3 bemutatásával a BMW Group ismételten bebizonyította, hogy a prémium minőséggel, az innovatív kialakítással és a hosszú távú fenntarthatósággal szemben támasztott legmagasabb követelmények tökéletes egységet alkotva egészítik ki egymást, és ez a szellemiség a vadonatúj BMW i kollekció ruhadarabjait és kiegészítőit is átjárja. Az egyszerre könnyed, elegáns és minőségi termékek mindegyike a környezettudatosság fontosságát hirdeti – akárcsak viselőik.

BMW i
·
Brands
·
Lifestyle
·
Lifestyle termékek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~62,95 KB)
  
Photos(36x, ~64,53 MB)

A jelentősen megnövelt akkumulátor-kapacitású BMW i3 bemutatásával a BMW Group ismételten bebizonyította, hogy a prémium minőséggel, az innovatív kialakítással és a hosszú távú fenntarthatósággal szemben támasztott legmagasabb követelmények tökéletes egységet alkotva egészítik ki egymást, és ez a szellemiség a vadonatúj BMW i kollekció ruhadarabjait és kiegészítőit is átjárja. Az egyszerre könnyed, elegáns és minőségi termékek mindegyike a környezettudatosság fontosságát hirdeti – akárcsak viselőik.

A biopamutból készült női és férfi pulóver-dzsekiket is magába foglaló sportos ruhaneműkön túl a vadonatúj BMW i kollekció a bajor gyártó ügyfeleinek és rajongóinak most először luxus színvonalú ruhadarabokat is kínál, amelyeknek innovatív anyaghasználata és divatos szabása egyszerre könnyed és elegáns viseletet garantál.

Az állítható aszimmetrikus oldal-cipzáraknak és a könnyed szabásnak köszönhetően a BMW i topok (BMW i Top) például számtalan stílus ruhadarabjaival kombinálhatók. A különleges felsőrész fényes, elegáns esésű anyaga prémium minőségű cupro és lyocell anyagokból készült, amelyekhez kémiai úton előállított, természetes eredetű nyersanyagokat használtak fel.

Ugyanezen anyagkombinációt alkalmazták a divattervezők a vadonatúj BMW i kollekció egyik központi darabja, a BMW i kezeslábas (BMW i Jumpsuit) megalkotásakor is. A figyelemfelkeltő Carbon Grey kezeslábas szénszál-szürke árnyalata egyszerre sportos és örök klasszikus, eme exkluzív ruhadarab ráadásul azon túl, hogy halvány fényű, puha anyagból készült, zseniálisan praktikus divatkoncepciókat is kínál: az egyrészes ruha a derékmagasságban elrejtett cipzárnak köszönhetően egy mozdulattal dzsekivé és nadrággá osztható, amely további stílusos öltözködési lehetőségeket kínál, még inkább kihangsúlyozva az innovatív ruhadarab hosszú távon fenntartható karakterét.

A BMW i kardigán (BMW i Cardigan) is sokkalta több annál, mint amit első hallásra sejtet: a vízlepergető anyagból készült, lehajtható gallérú kardigán az aszimmetrikus szabásnak és az elegánsan varrt kék bélésnek köszönhetően bármelyik klasszikus blézer stílusos, elegáns alternatívája lehet.

Hűvösebb időkben a BMW i dzseki (BMW i Jacket) nyújtja a bajor gyártó ügyfeleinek és rajongóinak a BMW márkától megszokott prémium minőséget. A női és férfi kivitelben egyaránt elérhető ruhadarab a hosszú távú fenntarthatóság jegyében puha és durva szövet, biopamut, illetve újrahasznosított poliészter kombinációjából készült, kiváltképp kifinomult stílusban. A tavaszi-őszi kabát belső bélése a BMW i almárka Electric Blue nevű kék árnyalatát örökölte meg.

Kézben tartható fenntarthatóság

A vadonatúj BMW i kollekció az innovatív ruhadarabok mellett megannyi, luxus minőségű poggyászt is tartogat, amelyek kialakításakor és előállításakor egyaránt a hosszú távú fenntarthatóságot tartotta szem előtt a bajor gyártó. A vadonatúj BMW i hétvégi poggyász (BMW i Weekend Bag) például páratlanul finom nappa bőrből készült, amelyet Németországban egy speciálisan a hosszú távú fenntarthatóság szerint működő cserzőműhelyben készítettek elő, a BMW i almárka rendkívül magas minőségű fenntarthatósági szabványainak megfelelően. A BMW i kollekció hétvégi poggyászait ezt követően egy olasz bőröző manufaktúra mesteremberei varrták össze, aprólékos kézi munkával.

Az exkluzív anyaghasználattól és a speciális előállítási folyamattól eltekintve eme Carbon Grey szénszál-szürke árnyalatú, kézzel festett Electric Blue belső béléssel ellátott hétvégi poggyászt a tervezők számos praktikus funkcióval látták el: a tollakat, a mobiltelefonokat és az apróbb tárgyakat integrált tároló zsebek rendezik el, miközben a poggyász belsejében egy bőrrel bélelt cipzáras zseb is helyet kapott. Ha pedig a BMW i ügyfelének egy laptop-méretű helyre van szüksége, de nem szeretne lemondani a kollekció egyedülálló stílusáról, a nappa bőrből készült BMW i laptoptáska (BMW i Leather Bag) a kiváló választás.

A BMW i hátizsák (BMW i Backpack) és a BMW i kézitasak (BMW i Bag) egyaránt újrahasznosított PET palackokból és hosszú távú fenntarthatóság szerint előállított bőrből készült, a funkcionális kialakításnak köszönhetően pedig még a hétköznapi rohanásban is könnyed, ideális tárolóeszközként használhatók. A BMW i kézitasak például kézben és vállon is hordható, miközben a hátizsák könnyedén útitáskává alakítható, amely megannyi praktikus belső zsebet és hatalmas tárolóhelyet kínál. A BMW i hátizsák külső felületét a BMW i3 üléseiről mintázták a tervezők.

Hosszú távú fenntarthatóság a következő generáció számára is

A BMW i almárkával még a legkisebb rajongók is felfedezhetik a hosszú távú fenntarthatóság fontosságát, a gyerekeknek készített BMW i Interaktív Pólónak (BMW i Interactive Kids' T-Shirt) köszönhetően. A biopamutból készült felsőhöz a BMW egy sor textilfestő tollat is kínál, a gyermekek így kedvük szerint varázsolhatják egyedivé pólójukat. Az önfeledt szórakozásról pedig mindeközben kartonból kivágott BMW i3 és BMW i8 makettek gondoskodnak.

A vadonatúj BMW i kollekció fentebb bemutatott divatos ruhadarabjai és prémium kiegészítői a www.shop.bmw.com weboldalon és az egyes BMW márkakereskedésekben várják az ügyfeleket és a rajongókat, sok más termék társaságában.

Ajánlott bruttó kiskereskedelmi árak:

BMW i női top (BMW i Top): 150,00 euró

BMW i női kezeslábas (BMW i Jumpsuit): 280,00 euró

BMW i női kardigán (BMW i Cardigan): 150,00 euró

BMW i női és férfi dzseki (BMW i Jacket): 320,00 euró

BMW i hétvégi poggyász (BMW i Weekend Bag): 690,00 euró

BMW i laptoptáska (BMW i Leather Bag): 430,00 euró

BMW i hátizsák (BMW i Backpack): 120,00 euró

BMW i kézitasak (BMW i Bag): 99,00 euró

BMW i Interaktív Póló (BMW i Interactive Kids' T-Shirt): 39,90 euró

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés