Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Személyi változások a BMW Group Magyarországnál

Új marketingvezető és új MINI márkavezető a vállalatnál

Vállalati
·
Emberi erőforrások
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~64,24 KB)
  
Photos(4x, ~5,19 MB)

Új marketingvezető és új MINI márkavezető a vállalatnál

Oros Attila (45), a BMW Group Magyarország eddigi marketingvezetője 2016 tavasz végétől MINI márkavezetőként folytatja karrierjét a vállalatnál, hogy a prémium brit márka teljes körű értékesítés és marketing tevékenységért felelve a MINI-t további sikerekhez segítse.

Oros Attila a Budapesti Közgazdaságtudomány Egyetem elvégzése után tanulmányait a párizsi Copernic kereskedelmi iskolában folytatta. A tapasztalt szakember 20 éve dolgozik az autóiparban hazai és nemzetközi területen is, így többek között 4 évet töltött a Citroen párizsi központjában, illetve később a francia márka magyarországi marketing vezetése is hozzá tartozott. A BMW Group Magyarország marketing vezetői feladatait 2010 óta látta el sikeresen, mely időszakban a BMW folyamatosan növelte eladásait a hazai piacon. A három gyermekes szakember kiválóan beszél franciául és angolul, szabadidejét legszívesebben utazással, túrázással vagy hobbi-autózással tölti.

A MINI márkamenedzseri pozíciót korábban betöltő Jávor Dániel távozott a BMW Group Magyarországtól, karrierjét a vállalaton kívül folytatja.

Június közepétől Pócs Zsuzsanna veszi át a BMW Group Magyarország marketig vezetői feladatait. A BMW-hez újonnan érkező szakember 14 éve dolgozik az autóiparban. Autós szakmai karrierjét 2002-ben kezdte a Porsche Hungaria PR munkatársaként, majd az elmúlt 10 évben a vállalat Audi marketing vezetői pozícióját töltötte be. Az Audi márka marketing feladatai mellett párhuzamosan 2006-2008-ig a Porsche, valamint 2009-2012 időszakban a SEAT márkák marketing irányítása is hozzá tartozott.

A vezető felsőfokú végzettségét előbb a Kodolányi János Főiskola gazdálkodási szakán, majd a Pécsi Tudományegyetem Gazdálkodás Marketing Msc képzésén szerezte. Zsuzsanna anyanyelvi szinten beszél németül és felsőfokon angol nyelven. Szabadidejében szeret utazni, új kultúrákat felfedezni, új embereket megismerni, valamint sokat sportol, így leginkább a futás és a sízés jelenti számára a kikapcsolódást.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés