Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW Motorrad bemutatja: második Pure&Crafted Fesztivál augusztus 12-én és 13-án Berlinben

2016. augusztus 12-én és 13-án visszatér Berlinbe a Pure&Crafted Fesztivál, hogy a tavalyi debütálás után idén ismét a rock és az alternatív zene dallamaiba, egy nagy adag motorkerékpáros kultúrába és egy csipetnyi New Heritage életstílusba öltöztesse a Postbahnhof környezetét. A Noel Gallagher's High Flying Birds és a MandoDiao exkluzív berlini koncertjével a Pure&Crafted 2016 nyarán a német főváros egyik legnagyobb fesztivál élményével kecsegtet.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Motoros tréning, utazás, események
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~53,54 KB)
  
Photos(4x, ~7,36 MB)

Related Links.

2016. augusztus 12-én és 13-án visszatér Berlinbe a Pure&Crafted Fesztivál, hogy a tavalyi debütálás után idén ismét a rock és az alternatív zene dallamaiba, egy nagy adag motorkerékpáros kultúrába és egy csipetnyi New Heritage életstílusba öltöztesse a Postbahnhof környezetét. A Noel Gallagher's High Flying Birds és a MandoDiao exkluzív berlini koncertjével a Pure&Crafted 2016 nyarán a német főváros egyik legnagyobb fesztivál élményével kecsegtet, az idén második alkalommal életre hívott rendezvény programsorozata az Ostbahnhof és a Spree folyó között található Postbahnhof vasútállomás vörös téglás épülete előtt azonban nem csupán a gitárszólók és a motorkerékpárok rajongóit hozza majd izgalomba.

 

Noel Gallagher hangja kétségkívül félreismerhetetlen, gitárszólói pedig legendásak – a Pure&Crafted Fesztivál első számú fellépője így nem is lehetne más, mint a Noel Gallagher's High Flying Birds, aki Chasing Yesterday című legújabb szólólemeze mellett az Oasis legnagyobb klasszikusait is elhozza Berlinbe. A kültéri színpadon ráadásul a svéd zenekar, a MandoDiao is feltűnik majd, aki a Dance with Somebody és a Black Saturday című slágereivel már bizonyította, hogy mennyire könnyedén képes váltani a garázs-rock és a trendi popszólók között.

 

Az idei Pure&Crafted Fesztivál fellépői között szerepel még a southamptoni Band of Skulls rockzenekar is, amely lendületes visszhangjaival rázza majd fel a színpad előtt tomboló közönséget. Az angol együttes mellett színpadra lép még a Treetop Flyers, a The King Blues, Frank Carter & The Rattlesnakes, az Abby, Tim Vantol, a Slaves, a Smile And Burn, az Otherkin és a PINS, a zenei extázis tehát garantált. A Pure&Crafted Fesztivál azonban nem csak egy a megannyi belvárosi rendezvény közül, hiszen ahogyan tavaly, úgy idén is az egyedi motorkerékpárok lesznek a fesztivál másik főszereplői, élőben mutatva be a nagyközönségnek, hogy a motorkerékpáros kultúra és a zene mennyire egymásra talált az utóbbi időben.

 

A Wheels Area elnevezésű nyitott műhelyben a fesztivál látogatói alkotás közben figyelhetik meg az egyedi motorkerékpár-tervezőket és -művészeket, miközben a berlini nagyközönség elé számos kétkerekű-manufaktúra állítja majd ki termékeit és műveit. A Pure&Crafted Fesztivál intenzív adrenalin-fröccséről idén is a legendás Motodrome „halálfal” gondoskodik majd.

 

A Pure&Crafted Fesztiválra kilátogatók a szabadtéri hangulat megkoronázásaként a New Heritage életstílusba is betekintést nyerhetnek: a Postbahnhof épületébe költöztetett General Store azon ínyenceknek kedvez majd, akik a stílusos divatot és kiegészítőket kitűnő street fooddal és kiváló italokkal párosítanák.

A Pure&Crafted Fesztiválra már kaphatók elővételben a kétnapos belépőjegyek, 59 eurós kedvezményes áron, miközben a pénteki belépő 29 euró, a szombati jegy pedig 39 euróba kerül. A jegyekért kérjük, látogasson el a www.pureandcrafted.com/tickets weboldalra.

 

A Pure&Crafted Fesztivál 2016-os fellépői:

 

Péntek

MandoDiao I Band of Skulls I The King Blues I Tim Vantol

 

Szombat

Noel Gallagher's High Flying Birds I Frank Carter & The Rattlesnakes I Abby I Smile And Burn I PINS I Treetop Flyers I Otherkin I Special Guests

 

A Pure&Crafted Fesztivállal és az előadókkal kapcsolatos bővebb információkért kérjük, látogasson el az alábbi oldalakra:

 

www.bmw-motorrad.com/pureandcrafted

Hivatalos weboldal: www.pureandcrafted.com

Facebook: www.facebook.com/pureandcrafted

Twitter: www.twitter.com/pureandcrafted

Instagram: www.instagram.com/pureandcrafted

#pureandcrafted

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés