Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A 2017-es modellév újdonságai

BMW R 1200 GS Adventure „Triple Black” speciális modell. BMW R nineT Scrambler piaci bevezetés és árinformáció. A 2017-es modellév – amely 2016. augusztusi gyártástól elérhető – számos modellfrissítést hoz magával.

BMW Motorrad
·
Brands
·
R sorozat
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~59,98 KB)
  
Photos(25x, ~101,77 MB)

BMW R 1200 GS Adventure „Triple Black” speciális modell. BMW R nineT Scrambler piaci bevezetés és árinformáció.

 

A 2017-es modellév – amely 2016. augusztusi gyártástól elérhető – számos modellfrissítést hoz magával.

 

Műszaki változások a folyadékhűtésű boxer modellekben

Az új modellév kezdetétől, 2016. augusztusától a folyadékhűtésű boxer modellek már az EU4-es követelményeknek felelnek meg, illetve a törvényi előírásoknak megfelelően oldalsó fényvisszaverővel egészülnek ki.

 

Az összes folyadékhűtésű boxer modellbe az R 1200 GS Adventure modellben már bevált kiegészítő rezgéscsillapítót építenek a sebességváltó kimenő tengelye és a kardántengely közé. A műszerfalba pedig egy OBD visszajelző lámpa kerül az EU4 elvárásoknak megfelelően.

 

BMW R 1200 GS

A fent említett műszaki változásokon kívül az R 1200 GS műszerfalát is átdolgozták. A kiegészítő extrafelszerelések kínálata egy új bukócsővel bővül, amely a hengerfej védővel együtt is használható.

 

BMW R 1200 GS Adventure

A fent említett műszaki változásokon kívül az R 1200 GS Adventure műszerfalát is átdolgozták. A 2017-es modellévtől a matt kék (Ocean Blur metallic matt) fényezés már nem rendelhető.

 

Az új BMW R 1200 GS Adventure „Triple Black” speciális modell

„Triple Black” – a BMW R 1200 GS e különleges változata létrehozta saját hagyományát és a név ismét mindent elárul. A BMW Motorrad számos ügyfél kívánságára reagálva tette elérhetővé gyakorlatilag teljesen fekete fényezéssel az impozáns endurót.

Az üzemanyagtartály középső borítása, a tárolórekesz fedele és az első sárvédő „Blackstorm metallic” feketében, az üzemanyagtartály oldalsó borításai pedig a szintén sötét „Dark Slate metallic” színben pompáznak, így téve még markánsabbá, férfiasabbá a legendás endurót. A modell technikai részleteit a szürke (Agate Grey) színű első és hátsó vázzal kombinált fekete motorblokk, váltó és lengőkar hangsúlyozza.

Az új fekete ülés utas alatti részén található GS felirat teszi teljessé az új R 1200 GS Adventure „Triple Black” lenyűgöző megjelenését.

 

 

BMW R 1200 RT

A fent említett műszaki változásokon felül, a 2017-es modellévtől az R 1200 RT nem csak új fényezésekkel egészül ki. A fokozott motoros biztonságot szem előtt tartva, az opciók kínálata az ABS Pro-val és a Dinamikus féklámpával bővül (mindkettő a Pro menetprogramokkal együtt rendelhető).

 

Új fényezések a 2017-es modellévtől:

 

 • Fekete (Carbon Black metallic)
 • Fehér (Alpine White)

 

Az ébenfa (Ebony metallic) és a kék (San Marino Blue metallic) fényezések a továbbiakban nem rendelhetők. A bronz (Platinum Bronze metallic) fényezés továbbra is elérhető.

 

BMW R 1200 R

A fent említett műszaki változásokon felül, a 2017-es modellévtől az R 1200 R nem csak új fényezésekkel egészül ki. A fokozott motoros biztonságot szem előtt tartva, az opciók kínálata az ABS Pro-val és a Dinamikus féklámpával bővül (mindkettő a Pro menetprogramokkal együtt rendelhető).

 

Új fényezések a 2017-es modellévtől:

 

 • Piros (Racing Red)
 • A korábban „Style 1”-ként ismert változatot „R 1200 R Sport”-ra nevezték át, fényezése fehér/kék-re (Light White / Cordoba Blue) módosult
 • A kék (Cordoba Blue) és a fehér (Light White) fényezések a továbbiakban nem rendelhetők.

 

R 1200 RS

A fent említett műszaki változásokon felül, a 2017-es modellévtől az R 1200 RS nem csak új fényezésekkel egészül ki. A fokozott motoros biztonságot szem előtt tartva, az opciók kínálata az ABS Pro-val és a Dinamikus féklámpával bővül (mindkettő a Pro menetprogramokkal együtt rendelhető).

 

Új fényezések a 2017-es modellévtől:

 

 • A korábban „Style 2”-ként ismert változatot „R 1200 RS Sport”-ra nevezték át, fényezése fehér/szürke (Light White metallic / Magellan Grey metallic matt) színre módosult.
 • A szürke (Granite Grey metallic matt) (Style 2) fényezés a továbbiakban nem rendelhető.

 

 

 

BMW R nineT Scrambler piaci bevezetés és árinformáció

A BMW Motorrad az új BMW R nineT Scrambler árát a BMW Motorrad Days 2016 rendezvényen jelenti be. A BMW Motorrad „Heritage” család második modellje, a
BMW R nineT Scrambler 2016. szeptember 16-án kerül a márkakereskedésekbe, javasolt bruttó fogyasztói ára 2016-ban 4 300 000 Ft.

 

Az új BMW R nineT Scrambler különlegességei:

 

 • Puritán stílusú dizájn, klasszikus színkoncepció, részletek iránti nagy gondosság
 • Lég-/olajhűtésű kéthengeres boxermotor 1170 köbcentiméter hengerűrtartalommal, 7750-es percenkénti fordulatszámnál 81 kW (110 LE) teljesítménnyel és 6000-es fordulaton 116 newtonméter maximális forgatónyomatékkal
 • Modulrendszerű vázszerkezet, levehető utasrésszel és különböző variációs lehetőségekkel
 • Klasszikus kerékfelfüggesztések, elöl teleszkópvilla, hátul Paralever formájában
 • A jellegzetes scrambler stílus szerint nagyméretű, 19” peremátmérőjű első kerék
 • Fém fékcsövek, blokkolásgátló berendezés (ABS), elöl axiális felfogatású, négydugattyús féknyergek és 320 milliméter átmérőjű féktárcsák
 • Magasan és a motorkerékpárhoz közel vezetett kipufogó kettős dobbal
 • A klasszikus scrambler stílusnak megfelelő, egyenes üléspozíció
 • Patinás bőr hatású és kiemelt varrásokkal készült ülés
 • Az egyéni kialakítási lehetőségeknek (customizing) tág határokat biztosító konstrukció
 • Extrafelszerelések és tartozékok testre szabható kínálata a BMW Motorrad jól ismert kiváló minőségében

 

 

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés