Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

BMW i Pioneers Night – az első 100 tulajdonos ünnepélyes találkozása Budapesten

A BMW Group Magyarország nagyszabású gálarendezvényen köszöntötte a BMW i első száz vásárlóját a BMW i Pioneers Night rendezvényen

BMW i
·
Brands
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~160,04 KB)
  
Photos(1x, ~1,64 MB)

A BMW Group Magyarország nagyszabású gálarendezvényen köszöntötte a BMW i első száz vásárlóját a BMW i Pioneers Night rendezvényen.

Június elején a Brain Bar Budapest fesztivál első napján nemcsak a jövőt kutató szakértők, hanem a BMW i almárka első száz ügyfele is találkozott Budapesten. A BMW Group Magyarország a Bálnában rendezett BMW i Pioneers Night esemény alkalmával köszönte meg első száz vásárlójának mindazt a bizalmat és elkötelezettséget, mellyel a BMW i modellek tulajdonosaként valódi úttörő szerepet vállaltak Magyarországon.

A nagyszabású gálavacsora a BMW i dizájn és hangulat jegyében telt, ahol a BMW Magyarország vezetése mellett, Michael Knudsen a bajor vállalat mobilitási stratégiáért felelős vezetője is megosztotta gondolatait a jövő közlekedéséről. A meghívottak egy moderált beszélgetés formájában kaphattak betekintést a BMW i almárka és a hozzá kapcsolódó mobilitási szolgáltatások jövőjéről.

Az est egyik fénypontjaként a tulajdonosok BMW i3-as autóival közös fotó készült a Bálna impozáns teraszán, így igazán különleges és korábban nem látott számú BMW i modell színesítette a budapesti Duna-partot.

A BMW i a Brain Bar Budapest fesztivál mobilitási partnereként 4 napon keresztül BMW i Lab-et működtetett a Bálnában ahol különböző szakértők és kutatók cseréltek eszmét arról, hogy milyen irányokat vehet a jövő mobilitása.

A BMW i almárka 2014 november 1-vel jelent meg a magyar piacon, 2015-ben 56 db BMW i3 és i8 modellt helyeztek forgalomba Magyarországon, mely kiemelkedően sikeres első éve volt a jövőben mutató modelleknek.

„2016 első 6 hónapjában a BMW i3-asból már 46 db, a plug-in-hibrid i8-as sportautóból pedig további 8 db-ot helyeztünk forgalomba itthon, így elmondható, hogy a BMW i egyre vonzóbb és sikeresebb a magyar ügyfelek körében is. A BMW i Pioneers Night egyfajta köszönetnyilvánítás ügyfeleink felé, akik úttörő szerepet vállalva, elsőként vásároltak a BMW leginnovatívabb autóiból itt, Magyarországon. Az, hogy 2016 első fél évében közel annyi autót adtunk el magyar ügyfeleinknek, mint a tavalyi év egészében, nagy öröm és büszkeség számunkra. A zöld rendszám és a BMW i3 láthatósága ma már Magyarországon is természetes, az utcakép szerves része lett, így bízunk benne, hogy modelljeink további ügyfelek számára jelentenek majd igazi, környezettudatos közlekedési alternatívát itthon is” – mondta el Mala Ferenc, BMW i márkavezető.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

THE BMW GROUP AT AUTO SHANGHAI 2017.

Shanghai. Here you will see the live transmission of the BMW Group press conference once again.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés