Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

BMW i Pioneers Night – az első 100 tulajdonos ünnepélyes találkozása Budapesten

A BMW Group Magyarország nagyszabású gálarendezvényen köszöntötte a BMW i első száz vásárlóját a BMW i Pioneers Night rendezvényen

BMW i
·
Brands
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~160,04 KB)
  
Photos(1x, ~1,64 MB)

A BMW Group Magyarország nagyszabású gálarendezvényen köszöntötte a BMW i első száz vásárlóját a BMW i Pioneers Night rendezvényen.

Június elején a Brain Bar Budapest fesztivál első napján nemcsak a jövőt kutató szakértők, hanem a BMW i almárka első száz ügyfele is találkozott Budapesten. A BMW Group Magyarország a Bálnában rendezett BMW i Pioneers Night esemény alkalmával köszönte meg első száz vásárlójának mindazt a bizalmat és elkötelezettséget, mellyel a BMW i modellek tulajdonosaként valódi úttörő szerepet vállaltak Magyarországon.

A nagyszabású gálavacsora a BMW i dizájn és hangulat jegyében telt, ahol a BMW Magyarország vezetése mellett, Michael Knudsen a bajor vállalat mobilitási stratégiáért felelős vezetője is megosztotta gondolatait a jövő közlekedéséről. A meghívottak egy moderált beszélgetés formájában kaphattak betekintést a BMW i almárka és a hozzá kapcsolódó mobilitási szolgáltatások jövőjéről.

Az est egyik fénypontjaként a tulajdonosok BMW i3-as autóival közös fotó készült a Bálna impozáns teraszán, így igazán különleges és korábban nem látott számú BMW i modell színesítette a budapesti Duna-partot.

A BMW i a Brain Bar Budapest fesztivál mobilitási partnereként 4 napon keresztül BMW i Lab-et működtetett a Bálnában ahol különböző szakértők és kutatók cseréltek eszmét arról, hogy milyen irányokat vehet a jövő mobilitása.

A BMW i almárka 2014 november 1-vel jelent meg a magyar piacon, 2015-ben 56 db BMW i3 és i8 modellt helyeztek forgalomba Magyarországon, mely kiemelkedően sikeres első éve volt a jövőben mutató modelleknek.

„2016 első 6 hónapjában a BMW i3-asból már 46 db, a plug-in-hibrid i8-as sportautóból pedig további 8 db-ot helyeztünk forgalomba itthon, így elmondható, hogy a BMW i egyre vonzóbb és sikeresebb a magyar ügyfelek körében is. A BMW i Pioneers Night egyfajta köszönetnyilvánítás ügyfeleink felé, akik úttörő szerepet vállalva, elsőként vásároltak a BMW leginnovatívabb autóiból itt, Magyarországon. Az, hogy 2016 első fél évében közel annyi autót adtunk el magyar ügyfeleinknek, mint a tavalyi év egészében, nagy öröm és büszkeség számunkra. A zöld rendszám és a BMW i3 láthatósága ma már Magyarországon is természetes, az utcakép szerves része lett, így bízunk benne, hogy modelljeink további ügyfelek számára jelentenek majd igazi, környezettudatos közlekedési alternatívát itthon is” – mondta el Mala Ferenc, BMW i márkavezető.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés