Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az új BMW F 700 GS, F 800 GS és F 800 GS Adventure

Autentikus karakter továbbfejlesztett funkcionalitással. Immár évek óta szolgálják az F-sorozat GS-modelljei a motorozás színvonalas élményét és élvezetét az utcai sportos dinamika jegyében, amelyhez magas fokú túra-alkalmasság és a robusztus konstrukció eredményezte, széles körű terepes képességek társulnak. A 2017-es modellévre a BMW Motorrad tovább bővítette középkategóriájú endurói képességeit.

BMW Motorrad
·
F sorozat
·
F 700 GS/F 800 GS
·
F 800 GS Adventure
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~282,97 KB)
  
Photos(139x, ~655,06 MB)

Az új BMW F 700 GS, F 800 GS és F 800 GS Adventure – autentikus karakter továbbfejlesztett funkcionalitással

Immár évek óta szolgálják az F-sorozat GS-modelljei a motorozás színvonalas élményét és élvezetét az utcai sportos dinamika jegyében, amelyhez magas fokú túra-alkalmasság és a robusztus konstrukció eredményezte, széles körű terepes képességek társulnak. A 2017-es modellévre a BMW Motorrad tovább bővítette középkategóriájú endurói képességeit.

 

Akárcsak az eddigiekben, az új F 700 GS elsősorban azon motorosokat szólítja meg, akik az endurók élményét kedvelik, ám nem igényelnek kiemelkedő terepes kvalitásokat. E motorkerékpárok erősségei mindenekelőtt a mérsékelt ülésmagasság, a színvonalas sokoldalúság és a magas fokú gazdaságosság mellett kínált bőven több, mint elegendő teljesítmény, illetve a zavartalan mindennapos használhatóság.

 

Az új F 800 GS színvonalas utcai és túra-alkalmasságát kifejezett terepes képességekkel kombinálja, mégpedig e kategóriában egyedülálló módon.

 

Az F 800 GS Adventure kivitelt az F 800 GS műszaki alapjain még tovább fokozott túra-alkalmasság jellemzi, a világ legeldugottabb pontjain is. Segítségével a terepet kedvelő túramotorosok, a világjárók és az elkötelezett endurósok egyaránt hamisítatlan BMW GS Adventure koncepciót élvezhetnek a középkategóriában.

 

Euro 4 minősítés és új tervezésű hátsó kipufogódob

A 2017-es modellévre a 798 köbcentiméteres motorok immár Euro 4 minősítéssel készülnek. Külső ismertetőjegyük a nemesacél kipufogódob átdolgozott vége. Ugyancsak átdolgozott formában jelenik meg a kínálatban a BMW Motorrad kiegészítő-kínálatából rendelhető Akrapovič HP sportdob is.

 

E-Gas még érzékenyebb reakciókkal, illetve Rain, Road, Enduro és Enduro Pro üzemmód az egyéni igények szolgálatában

A motoros utasításai immár elektronikus gázmarkolat (E-Gas System) közvetítésével jutnak a markolat érzékelőjétől a motorszabályzó egységhez, amely egyszerre eredményez még pontosabb adagolhatóságot és még érzékenyebb gázadási reakciókat. E technika alkalmazásával az új, már alapkivitelben kínált, nedves illetve száraz útfelületre készült Rain és Road, valamint a gyári extraként rendelhető, könnyebb illetve fokozott terepes igénybevételre adaptált Enduro és Enduro Pro (csak az F 800 GS / F 800 GS Adventure számára) üzemmódok is rendelkezésre állhatnak.

 

Műszerek új számlappal és bővebb információval

Az új F 700 GS, F 800 GS és F 800 GS Adventure műszerei egyaránt új tervezésű, még könnyebben leolvasható számlapokkal készülnek. A műszeregységet az Euro 4 szabvány előírásainak megfelelően központi üzemzavar-figyelmeztető fényjelzés (Malfunction Indicator Light; MIL) egészíti ki, de a választott üzemmód is leolvasható róla.

 

Még karakteresebb megjelenés dinamikus színekkel és stílusban

Az új F 700 GS és F 800 GS három-három, míg a galvanizált hűtőburkolattal, új légbeömlő (airbox) burkolattal és gyújtáskapcsoló-házzal készülő F 800 GS Adventure kétféle szín-/stílusváltozatban érkezik, egyaránt erőteljes, mégis jól megkülönböztethető karakterrel.

 

 

Az új F 700 GS, F 800 GS és F 800 GS Adventure különlegességei – Áttekintő

 

  • Euro 4 minősítés
  • A szériakivitel nemesacél kipufogódobja, illetve a BMW Motorrad kiegészítő-kínálatából rendelhető Akrapovič HP sportdob átdolgozott hátsó része
  • Elektronikus gázmarkolat (E-Gas System) még pontosabb adagolhatósággal és még érzékenyebb gázadási reakciókkal
  • Már alapkivitelben a Rain és Road, valamint gyári extraként az Enduro és Enduro Pro (csak az F 800 GS / F 800 GS Adventure számára) üzemmódok
  • Műszeregység új számlapokkal és központi üzemzavar-figyelmeztető fényjelzéssel (Malfunction Indicator Light; MIL), illetve a választott üzemmód megjelenítésével
  • Dinamikus szín- és stílusváltozatok
  • Oldalirányú fényvisszaverők a villaszáron

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés