Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az új BMW F 700 GS, F 800 GS és F 800 GS Adventure

Autentikus karakter továbbfejlesztett funkcionalitással. Immár évek óta szolgálják az F-sorozat GS-modelljei a motorozás színvonalas élményét és élvezetét az utcai sportos dinamika jegyében, amelyhez magas fokú túra-alkalmasság és a robusztus konstrukció eredményezte, széles körű terepes képességek társulnak. A 2017-es modellévre a BMW Motorrad tovább bővítette középkategóriájú endurói képességeit.

BMW Motorrad
·
F sorozat
·
F 700 GS / F 800 GS
·
F 800 GS Adventure
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~282,97 KB)
  
Photos(139x, ~655,06 MB)

Az új BMW F 700 GS, F 800 GS és F 800 GS Adventure – autentikus karakter továbbfejlesztett funkcionalitással

Immár évek óta szolgálják az F-sorozat GS-modelljei a motorozás színvonalas élményét és élvezetét az utcai sportos dinamika jegyében, amelyhez magas fokú túra-alkalmasság és a robusztus konstrukció eredményezte, széles körű terepes képességek társulnak. A 2017-es modellévre a BMW Motorrad tovább bővítette középkategóriájú endurói képességeit.

 

Akárcsak az eddigiekben, az új F 700 GS elsősorban azon motorosokat szólítja meg, akik az endurók élményét kedvelik, ám nem igényelnek kiemelkedő terepes kvalitásokat. E motorkerékpárok erősségei mindenekelőtt a mérsékelt ülésmagasság, a színvonalas sokoldalúság és a magas fokú gazdaságosság mellett kínált bőven több, mint elegendő teljesítmény, illetve a zavartalan mindennapos használhatóság.

 

Az új F 800 GS színvonalas utcai és túra-alkalmasságát kifejezett terepes képességekkel kombinálja, mégpedig e kategóriában egyedülálló módon.

 

Az F 800 GS Adventure kivitelt az F 800 GS műszaki alapjain még tovább fokozott túra-alkalmasság jellemzi, a világ legeldugottabb pontjain is. Segítségével a terepet kedvelő túramotorosok, a világjárók és az elkötelezett endurósok egyaránt hamisítatlan BMW GS Adventure koncepciót élvezhetnek a középkategóriában.

 

Euro 4 minősítés és új tervezésű hátsó kipufogódob

A 2017-es modellévre a 798 köbcentiméteres motorok immár Euro 4 minősítéssel készülnek. Külső ismertetőjegyük a nemesacél kipufogódob átdolgozott vége. Ugyancsak átdolgozott formában jelenik meg a kínálatban a BMW Motorrad kiegészítő-kínálatából rendelhető Akrapovič HP sportdob is.

 

E-Gas még érzékenyebb reakciókkal, illetve Rain, Road, Enduro és Enduro Pro üzemmód az egyéni igények szolgálatában

A motoros utasításai immár elektronikus gázmarkolat (E-Gas System) közvetítésével jutnak a markolat érzékelőjétől a motorszabályzó egységhez, amely egyszerre eredményez még pontosabb adagolhatóságot és még érzékenyebb gázadási reakciókat. E technika alkalmazásával az új, már alapkivitelben kínált, nedves illetve száraz útfelületre készült Rain és Road, valamint a gyári extraként rendelhető, könnyebb illetve fokozott terepes igénybevételre adaptált Enduro és Enduro Pro (csak az F 800 GS / F 800 GS Adventure számára) üzemmódok is rendelkezésre állhatnak.

 

Műszerek új számlappal és bővebb információval

Az új F 700 GS, F 800 GS és F 800 GS Adventure műszerei egyaránt új tervezésű, még könnyebben leolvasható számlapokkal készülnek. A műszeregységet az Euro 4 szabvány előírásainak megfelelően központi üzemzavar-figyelmeztető fényjelzés (Malfunction Indicator Light; MIL) egészíti ki, de a választott üzemmód is leolvasható róla.

 

Még karakteresebb megjelenés dinamikus színekkel és stílusban

Az új F 700 GS és F 800 GS három-három, míg a galvanizált hűtőburkolattal, új légbeömlő (airbox) burkolattal és gyújtáskapcsoló-házzal készülő F 800 GS Adventure kétféle szín-/stílusváltozatban érkezik, egyaránt erőteljes, mégis jól megkülönböztethető karakterrel.

 

 

Az új F 700 GS, F 800 GS és F 800 GS Adventure különlegességei – Áttekintő

 

  • Euro 4 minősítés
  • A szériakivitel nemesacél kipufogódobja, illetve a BMW Motorrad kiegészítő-kínálatából rendelhető Akrapovič HP sportdob átdolgozott hátsó része
  • Elektronikus gázmarkolat (E-Gas System) még pontosabb adagolhatósággal és még érzékenyebb gázadási reakciókkal
  • Már alapkivitelben a Rain és Road, valamint gyári extraként az Enduro és Enduro Pro (csak az F 800 GS / F 800 GS Adventure számára) üzemmódok
  • Műszeregység új számlapokkal és központi üzemzavar-figyelmeztető fényjelzéssel (Malfunction Indicator Light; MIL), illetve a választott üzemmód megjelenítésével
  • Dinamikus szín- és stílusváltozatok
  • Oldalirányú fényvisszaverők a villaszáron

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés