Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Együttműködik a BMW Motorrad és a REVER. Céljuk egy motorosokból álló globális közösség felépítése, akik megoszthatják egymással a motorozás szenvedélyét.

A legszebb útvonalak megtervezése, majd más motorosokkal együtt történő végigmotorozása, napközben a tapasztalatok este pedig az élmények megosztása. Ezt a gondolatmenetet szem előtt tartva, a BMW Motorrad stratégiai együttműködésre lépett egy induló technológiai vállalattal, a Rever-rel azért, hogy felépíthessenek egy motorosokból álló globális közösséget.

BMW Motorrad
·
Motoros tréning, utazás, események
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~38,64 KB)
  
Photos(1x, ~2,25 MB)

A legszebb útvonalak megtervezése, majd más motorosokkal együtt történő végigmotorozása, napközben a tapasztalatok este pedig az élmények megosztása. Ezt a gondolatmenetet szem előtt tartva, a BMW Motorrad stratégiai együttműködésre lépett egy induló technológiai vállalattal, a Rever-rel, hogy felépíthessenek egy motorosokból álló globális közösséget.

2015-ös bevezetése óta a Rever felhasználói több milliónyi kilométert térképeztek fel motorozásuk során a világ 119 országában. Az ingyenes Rever applikáció iOS-en és Androidon egyaránt elérhető, valamint együttműködik a Rever honlapjával, hogy a motorosok segítségére legyen a világ legszebb útjainak felfedezésében, egyéni útvonalak készítésében, a motorozások nyomon követésében és a motoros élmények közösségi médiában történő megosztásában. Az együttműködés lehetővé teszi a BMW Motorrad számára, hogy digitálisan kibővíthesse motorozási élményt nyújtó kínálatát.

„A motorozás jövőjét olyan „összekapcsolt élménynek” látjuk, amelyben a motorosok a legújabb technológiát használják, hogy még jobb utakat találjanak és másokkal is megosztják a motorozás iránti szenvedélyüket” - mondta Heiner Faust a BMW Motorrad értékesítési és marketing alelnöke. „A Rever nagyon ígéretes mobil technológiát kínál az iparágunkban és nagy várakozással tekintünk az együttműködésünkre.”

„A motorosok rendkívül szenvedélyes, kalandvágyó emberek” - mondta Justin Bradshaw a Rever társalapítója. „De eddig hiányzott a motorosokra fókuszáló környezet, hogy megoszthassuk szenvedélyünket, élményeinket és ötleteinket. A BMW-vel együttműködve előtérbe hozzuk az innovatív technológiát, a motorozási élményt még elérhetőbbé, még örömtelibbé és még „összekapcsoltabbá” tesszük.”

Mark Roebke a Rever vezérigazgatója és társalapítója hozzátette: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy új technológia bevezetésével fokozhatjuk a motorozási élményt és növelhetjük a motorozás iránti lelkesedést világszerte.”

A Rever összeköti a motorozás szerelmeseinek globális közösségét az ingyenes Rever applikáción és honlapon keresztül, hogy felfedezzék a legjobb motoros útvonalakat, nyomon követhessék aktivitásukat, navigálhassanak és megoszthassák motoros élményeiket. A Rever prémium tagság további kiegészítő funkciókat tartalmaz, mint az exkluzív hozzáférés a Butler térképek útvonalaihoz vagy az egyedi biztonsági riasztások. A Rever-t 2015-ben alapították, székhelye Colorado állam Eagle városában található.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés