Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Változás az élen: Oliver Heilmer a Designworks új elnöke

A BMW utastér-tervezési részlegének korábbi vezetője 2016. augusztus 1-jétől vette át a tisztséget. Elődje, Laurenz Schaffer a BMW Group dizájnrészlegének vezető pozíciójában dolgozik tovább.

Emberek
·
További személyek a BMW csoportnál
·
BMW Group Design
·
Designworks
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~64,28 KB)
  
Photos(1x, ~832 KB)

A BMW utastér-tervezési részlegének korábbi vezetője 2016. augusztus 1-jétől vette át a tisztséget. Elődje, Laurenz Schaffer a BMW Group dizájnrészlegének vezető pozíciójában dolgozik tovább.

2016. augusztus 1-jei hatállyal Oliver Heilmer vette át a BMW Group teljes körű leányvállalataként működő Designworks abszolút irányítását. A művészeti tanácsadásra és innovatív formatervezésre szakosodott kreatív ügynökség új elnöke a BMW müncheni székhelyén működő utastér-tervezési részleg vezetői székéből költözött át a Designworks Los Angeles-i központjába. Oliver Heilmer 2013 óta irányította a bajor gyártó négykerekű járműveinek utastér-kialakításáért felelős divízióját.

A Designworks egy jövőbe mutató, innovációkkal dolgozó kreatív tanácsadó ügynökség, akinek munkái számtalan iparágra kiterjednek. Látványos megoldásaival a Designworks a mobilitás egyszerűsítésén, a termékek funkcionalitásának előtérbe helyezésén és a felhasználói élmény erősítésén fáradozik, miközben partnereit márkastratégiai és arculatépítési tanácsokkal is segíti. Elnöki pozíciójában Oliver Heilmer a Designworks teljes vállalati stratégiáját irányítja, miközben felügyeli az Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában működő stúdiók működését és a dizájntervező csapatok vezetőiből álló menedzsment elnöki tisztségét is betölti. A stafétabotot az új vezető Laurenz Schaffer-től vette át, aki 2009 óta igazgatta elnökként a Designworks nemzetközi csapatát, 2016. augusztus 1-jétől pedig a BMW Group dizájnrészlegének vezető pozíciójában dolgozik tovább.

A Designworks

A Designworks egy kreatív arculat-tanácsadó vállalat, amelyet 1972-ben alapítottak a kaliforniai Malibuban. Miután 1995-ben a BMW Group felvásárolta, művészeti tanácsadásra és innovatív formatervezésre épülő portfóliójával a Designworks anyavállalata mellett számos nemzetközi hírű, autóiparon kívüli ügyfelét segítette üzleti növekedéshez. Olyan ügyfeleinek köszönhetően, mint a BMW, a MINI, a Rolls-Royce, a HP, a Microsoft, a Corsair, a Coca Cola, az Embraer, a Neil Pryde, a John Deere, a Siemens Trains és a Singapore Airlines, a Designworks számos iparágban átfogó tapasztalatra tett szert, a számítástechnikától és a szórakoztató elektronikától kezdve, a repülőgép-szolgáltatásokon, az egészségügyi szektoron és a környezetvédelmi ágazaton keresztül, egészen az életmód és a sport területéig. Kaliforniában székelő központja mellett a Designworks Münchenben és Sanghajban is működtet egy-egy stúdiót, globális hálózatában pedig több mint 130 szakembert foglalkoztat. A csapatban tervezők, modellezők, mérnökök, dizájnstratégák, felület-, szín- és anyagspecialisták, valamint fenntarthatósági szakértők és szaktanácsadók dolgoznak együtt, összesen nem kevesebb, mint huszonöt nemzetből.

www.bmwgroupdesignworks.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés