Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Változás az élen: Oliver Heilmer a Designworks új elnöke

A BMW utastér-tervezési részlegének korábbi vezetője 2016. augusztus 1-jétől vette át a tisztséget. Elődje, Laurenz Schaffer a BMW Group dizájnrészlegének vezető pozíciójában dolgozik tovább.

Emberek
·
További személyek a BMW csoportnál
·
BMW Group Design
·
Designworks
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

A BMW utastér-tervezési részlegének korábbi vezetője 2016. augusztus 1-jétől vette át a tisztséget. Elődje, Laurenz Schaffer a BMW Group dizájnrészlegének vezető pozíciójában dolgozik tovább.

2016. augusztus 1-jei hatállyal Oliver Heilmer vette át a BMW Group teljes körű leányvállalataként működő Designworks abszolút irányítását. A művészeti tanácsadásra és innovatív formatervezésre szakosodott kreatív ügynökség új elnöke a BMW müncheni székhelyén működő utastér-tervezési részleg vezetői székéből költözött át a Designworks Los Angeles-i központjába. Oliver Heilmer 2013 óta irányította a bajor gyártó négykerekű járműveinek utastér-kialakításáért felelős divízióját.

A Designworks egy jövőbe mutató, innovációkkal dolgozó kreatív tanácsadó ügynökség, akinek munkái számtalan iparágra kiterjednek. Látványos megoldásaival a Designworks a mobilitás egyszerűsítésén, a termékek funkcionalitásának előtérbe helyezésén és a felhasználói élmény erősítésén fáradozik, miközben partnereit márkastratégiai és arculatépítési tanácsokkal is segíti. Elnöki pozíciójában Oliver Heilmer a Designworks teljes vállalati stratégiáját irányítja, miközben felügyeli az Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában működő stúdiók működését és a dizájntervező csapatok vezetőiből álló menedzsment elnöki tisztségét is betölti. A stafétabotot az új vezető Laurenz Schaffer-től vette át, aki 2009 óta igazgatta elnökként a Designworks nemzetközi csapatát, 2016. augusztus 1-jétől pedig a BMW Group dizájnrészlegének vezető pozíciójában dolgozik tovább.

A Designworks

A Designworks egy kreatív arculat-tanácsadó vállalat, amelyet 1972-ben alapítottak a kaliforniai Malibuban. Miután 1995-ben a BMW Group felvásárolta, művészeti tanácsadásra és innovatív formatervezésre épülő portfóliójával a Designworks anyavállalata mellett számos nemzetközi hírű, autóiparon kívüli ügyfelét segítette üzleti növekedéshez. Olyan ügyfeleinek köszönhetően, mint a BMW, a MINI, a Rolls-Royce, a HP, a Microsoft, a Corsair, a Coca Cola, az Embraer, a Neil Pryde, a John Deere, a Siemens Trains és a Singapore Airlines, a Designworks számos iparágban átfogó tapasztalatra tett szert, a számítástechnikától és a szórakoztató elektronikától kezdve, a repülőgép-szolgáltatásokon, az egészségügyi szektoron és a környezetvédelmi ágazaton keresztül, egészen az életmód és a sport területéig. Kaliforniában székelő központja mellett a Designworks Münchenben és Sanghajban is működtet egy-egy stúdiót, globális hálózatában pedig több mint 130 szakembert foglalkoztat. A csapatban tervezők, modellezők, mérnökök, dizájnstratégák, felület-, szín- és anyagspecialisták, valamint fenntarthatósági szakértők és szaktanácsadók dolgoznak együtt, összesen nem kevesebb, mint huszonöt nemzetből.

www.bmwgroupdesignworks.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés