Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Versenypályán született: az új BMW M Kollekció

A BMW M modellek vérpezsdítő vezetési élményét kronométerrel felszerelt exkluzív karóra, sportos szabású ruhadarabok és prémium minőségű kiegészítők csempészik be a hétköznapokba.

BMW M
·
Brands
·
Lifestyle
·
Lifestyle termékek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~75,41 KB)
  
Photos(13x, ~12,4 MB)

A BMW M modellek vérpezsdítő vezetési élményét kronométerrel felszerelt exkluzív karóra, sportos szabású ruhadarabok és prémium minőségű kiegészítők csempészik be a hétköznapokba.

Agilitás, dinamizmus, erő, pontosság – az új BMW M Kollekció darabjait szemmel láthatóan a BMW M modellek filozófiája járja át. A funkcionális ruhadarabok és az exkluzív kiegészítők testre szabott dizájn szerint alkottak kivételesen lendületes formát, a legmagasabb minőségi szabványoknak is megfelelve.

Teljesítmény és pontosság találkozása

A kivételes pontosságú automata karóra nem csupán a motorsport-rajongók szívverését gyorsítja fel. Az exkluzív, Svájcban készített Sellita SW 500 automata óramű zafír üvegből készült hátlapot és borítást kapott, amely a látványos kialakításon túl egyszerre sportos és elegáns benyomást kelt. A sárgaréz számlapon elhelyezett három kiegészítő kronométer, valamint a nap- és dátumkijelzés minden pillanatban pontos információkkal szolgál, a karórát pedig egyedi éjszakai megvilágítás és a BMW M trikolor árnyalata emeli egyedülállóan stílusos kiegészítővé. Az óra karimáján elhelyezett sebességmérő mindeközben még a bajor gyártó rajongóinak legszigorúbb elvárásait is kielégíti, hiszen a BMW M4 sportmodell ihlette skála 60 és 500 km/óra között mutatja az aktuális tempót. Így minden adott egy újabb körrekordhoz.

Hétköznapi funkcionalitás, erővel és könnyedséggel karöltve

A BMW M modellek erőtől duzzadó motorsport-génjeit az új kollekció ruhadarabjai is megörökölték, miközben a kifinomult szabás és az első osztályú anyaghasználat kettőse a hétköznapi funkcionalitás varázsát kelti életre.

Tökéletes példa erre a kiváló minőségű BMW M Férfidzseki, amely minden időjárásban megbízható meleget nyújt viselőjének, a zipzár és a gallér elé hajtható széltakaró ugyanis még a legerősebb széllökéseknek is ellenáll – az autón kívül és lenyitott tetővel egyaránt. A dzseki zipzárját a BMW M4 sportkormányáról mintázták a készítők, a steppelt bélés pedig a sportmodell első légbeömlőjét idézi.

A BMW M Női dzseki ezzel szemben az enyhén fényes textília és a steppelt anyaghasználat kifinomult kontrasztját állítja a középpontba. A kellemes melegről ezúttal is a vastag bélés gondoskodik, amelynek összetett varrásmintáján ugyancsak a BMW M4 sportkupé első légbeömlő-rácsa köszön vissza.

A neoprén-szerű BMW M Kabát széltaszító anyagból, a funkcionalitás és a stílus okos kombinációja szerint öltött testet. A nőknek készült kabát vállrészének, ujjának és hátának külső felületén a matt és a fényes anyagok váltakoznak, miközben a férfiak esetében steppelt felület felel a lendületes kialakításért.

A BMW M sportmodellek rajongói az új BMW M Kollekció pólóival minden pillanatban hódolhatnak szenvedélyüknek: a bajor gyártó a férfiaknak élénk árnyalatú BMW M logóval díszített BMW M Rajongói Pólóval, a nőknek pedig fényes BMW M logóval ellátott BMW M Pólóval kedveskedik.

A stílusos, BMW M dizájnba csomagolt unisex Puma sportcipők tökéletes tapadást biztosítanak: a szénszál-mintázatú, ezüstszínű BMW M X-Cat éppúgy garantálja a lendületes megjelenést, mint az elegáns kialakítású, fekete BMW M Evo Speed.

A prémium minőségű ruhadarabok és lábbelik mellett az új BMW M Kollekció számos erőtől duzzadó kiegészítőt is tartogat. A BMW M Lifestyle Fejhallgató – amely a zenehallgatás mellett a Bluetooth 4.0 technológiának köszönhetően vezeték nélküli telefonálásra is alkalmas – és az egyszerre két digitális eszköz töltését is lehetővé tevő BMW Utazótöltő (amely ugyancsak a BMW M4 jellegzetes légbeömlő-mintáját örökölte) tökéletes társ a hétköznapokban.

Ugyanez igaz a BMW M Kollekció új poggyászaira is. Ötletes kialakításának köszönhetően a BMW M Kézitáska például nem csupán rövidebb, de hosszabb utazásokhoz is kiváló választás, a párnázott belső rekeszben ráadásul még a laptop és a tablet is maximális biztonságban van. Aki pedig kivételesen erős, masszív kiállású útitársat keres, a BMW M Bőröndben és a BMW M Kézipoggyászban találhatja meg a tökéletes partnert. Eme prémium minőségű, keményfedeles táskák szénszál-mintázatú külső borítást, erős, teleszkópos fogantyút és négy duplagörgőt kaptak, amelyek a BMW M4 keréktárcsáira emlékeztetnek – nagyban megkönnyítve a repülőtereken és vasútállomásokon szükséges, dinamikus manőverezést. A BMW M Bőrönd és a BMW M Kézipoggyász elülső fedele a BMW M4 Coupé szénszálból készült tetővonalát örökölte, a rajongóknak így még utazás közben sem kell lemondaniuk a rendkívül dinamikus megjelenésről.

Az új BMW M Kollekció fentebb bemutatott ruhadarabjai, lábbelijei és kiegészítői a www.shop.bmw.com weboldalon és az egyes BMW márkakereskedésekben várják a bajor gyártó rajongóit, sok más termék társaságában.

Ajánlott bruttó kiskereskedelmi árak:

BMW M automata karóra: 602 900,-Ft

BMW M Férfidzseki: 82 600,-Ft

BMW M Női dzseki: 82 600,-Ft

BMW M Kabát (férfi és női): 46 700,-Ft

BMW M Rajongói Póló (férfi): 10 700,-Ft

BMW M Póló (női): 10 700,-Ft

BMW M X-Cat lábbeli (unisex): 44 300,-Ft

BMW M Evo Speed lábbeli (unisex): 46 200,-Ft

BMW M Lifestyle Fejhallgató: 45 000,-Ft

BMW Utazótöltő: 13 800,-Ft

BMW M Kézitáska: 46 000,-Ft

BMW M Bőrönd: 102 000,-Ft

BMW M Kézipoggyász: 85 000,-Ft

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés