Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Voices 2016! Operalia Győrött, újabb sikerkoncert a BMW támogatásával

Plácido Domingo felfedezettjei ismét nagy sikerű koncertet adtak Győrött

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~167,96 KB)
  
Photos(1x, ~1,4 MB)

2016. augusztus 21-én este, a győri Széchényi-téren több mint 8000 ember ünnepelte a Plácido Domingo által életre hívott Operalia sztárjait. Az Operalia énekversenyt minden évben más országban rendezik, az idei fordulót Mexikóban, Guadalajara-ban, a Teatro Delgadoban tartották. A mexikói döntő után a Voices of 2016! koncerten, Győrben láthatta először a közönség az ukrán szoprán Olga Kulchynska-t, de Magyarországon szintén először volt hallható élőben René Barbera, a „kilenc C-s tenor”, aki az Operalia 2011-es döntőjében három fődíjat is nyert. Az énekes világszerte ünnepelt sztár, Európa és az Egyesült Államok vezető színházaiban estéről estére nyűgözi le közönségét, aki ezúttal a győrieket sem hagyta csalódottan, válaszul a Széchenyi téri vendégek éljenzésére. Yungpeng Wang-ot a Metropolitan kínai származású baritonját is lelkes tapsvihar fogadta. A hagyományokat folytatva az est vendége volt a győri kötődésű művész, Simon Brigitta, aki még Plácido Domingo támogatásával kapott opera-ösztöndíjat Valenciában, jelenleg pedig Bécsben él.

A Filharmonikusokat idén a német származású Michael Güttler, a Finn Nemzeti Opera fő zeneigazgatója vezényelte, az estnek Mesterházy Gyula színművész volt a moderátora. A fellépő sztárokat és az esemény látogatóit Győr alpolgármestere, dr. Somogyi Tivadar köszöntötte.

A BMW Group Magyarország idén is támogatta a hátárainkon túl is egyre ismertebb, kiemelkedő eseményt, egy új BMW 7-es és egy BMW 5-ös modellt biztosítva az operasztárok kényelmes utaztatására.

A BMW Group művészetet és kultúrát támogató Art&Culture programjának ma már hagyományos része az Operalia program támogatása, ahogy a Voices énekverseny alapítójának Plácido Domingo-nak, úgy felfedezettjeinek is exkluzív shuttle szolgáltatást biztosított a bajor márka. „A művészetet és kultúrát támogató program több mint 40 országban sikeres és száznál is több együttműködést ölel fel, melynek filozófiájához tökéletesen illeszkedik a győri zenei esemény is” – mondta el Berkes Zoltán, a BMW Group Magyarország kereskedelmi vezetője a koncert kapcsán.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés