Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Voices 2016! Operalia Győrött, újabb sikerkoncert a BMW támogatásával

Plácido Domingo felfedezettjei ismét nagy sikerű koncertet adtak Győrött

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~167,96 KB)
  
Photos(1x, ~1,4 MB)

2016. augusztus 21-én este, a győri Széchényi-téren több mint 8000 ember ünnepelte a Plácido Domingo által életre hívott Operalia sztárjait. Az Operalia énekversenyt minden évben más országban rendezik, az idei fordulót Mexikóban, Guadalajara-ban, a Teatro Delgadoban tartották. A mexikói döntő után a Voices of 2016! koncerten, Győrben láthatta először a közönség az ukrán szoprán Olga Kulchynska-t, de Magyarországon szintén először volt hallható élőben René Barbera, a „kilenc C-s tenor”, aki az Operalia 2011-es döntőjében három fődíjat is nyert. Az énekes világszerte ünnepelt sztár, Európa és az Egyesült Államok vezető színházaiban estéről estére nyűgözi le közönségét, aki ezúttal a győrieket sem hagyta csalódottan, válaszul a Széchenyi téri vendégek éljenzésére. Yungpeng Wang-ot a Metropolitan kínai származású baritonját is lelkes tapsvihar fogadta. A hagyományokat folytatva az est vendége volt a győri kötődésű művész, Simon Brigitta, aki még Plácido Domingo támogatásával kapott opera-ösztöndíjat Valenciában, jelenleg pedig Bécsben él.

A Filharmonikusokat idén a német származású Michael Güttler, a Finn Nemzeti Opera fő zeneigazgatója vezényelte, az estnek Mesterházy Gyula színművész volt a moderátora. A fellépő sztárokat és az esemény látogatóit Győr alpolgármestere, dr. Somogyi Tivadar köszöntötte.

A BMW Group Magyarország idén is támogatta a hátárainkon túl is egyre ismertebb, kiemelkedő eseményt, egy új BMW 7-es és egy BMW 5-ös modellt biztosítva az operasztárok kényelmes utaztatására.

A BMW Group művészetet és kultúrát támogató Art&Culture programjának ma már hagyományos része az Operalia program támogatása, ahogy a Voices énekverseny alapítójának Plácido Domingo-nak, úgy felfedezettjeinek is exkluzív shuttle szolgáltatást biztosított a bajor márka. „A művészetet és kultúrát támogató program több mint 40 országban sikeres és száznál is több együttműködést ölel fel, melynek filozófiájához tökéletesen illeszkedik a győri zenei esemény is” – mondta el Berkes Zoltán, a BMW Group Magyarország kereskedelmi vezetője a koncert kapcsán.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés