Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Stílusok és korszakok találkozása - a Katti Zoob Divatház nagysikerű bemutatója a MINI támogatásával

Augusztus végén, Balatonfüreden nagyszabású show keretében mutatta be Zoób Kati legújabb 2016/2017 őszi/téli valamint 2017 tavaszi/nyári kollekcióit.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
MINI
·
Brands
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~118,56 KB)
  
Photos(4x, ~4,81 MB)

Augusztus végén, Balatonfüreden nagyszabású show keretében mutatta be Zoób Kati legújabb 2016/2017 őszi/téli valamint 2017 tavaszi/nyári kollekcióit.

Zoób Kati legújabb kollekcióinak éves szabadtéri bemutatója nagy sikert aratott Balatonfüreden, ahol több mint 2500-an csodálták meg a divattervező legújabb alkotásait. Egész évre szóló, ezerarcú kollekció mutatkozott be a balatonfüredi Anna Grand Hotel patinás hangulatú parkjában, ahol a kifutón több mint száz különböző stílusú és színvilágú ruhakölteményben vonultak fel a modellek.

A Divatház három irányvonala, a Unique Touch, a High Street és a Timeless Elegancy szezonokon, stílusokon és korszakokon átívelve adott betekintést, hogyan látja Zoób Kati az őszi/téli és a jövő tavaszi/nyári trendeket. A hagyományokat folytatva ismét főszerepet kap a Metropolis hangulat, a világváros-sikk art deco-hoz társuló kubizmus. Az időtlenség és kortalanság bemutatásához háromféle nőtípust választott múzsájául, ami tökéletesen megjelenítette azt a törekvést, ami az ikonikus elemeket a képzőművészet halhatatlan formáival párosítja, ezáltal teremtve egyszerre klasszikus és kortárs hangulatot.

Az eseményt idén is a BMW Group Magyarország támogatta, ezúttal a MINI márkával, amely szervesen illeszkedett a bemutató koncepciójába. Az 1959-ben megszületett klasszikus Mini ma is az autóépítés egyik ikonikus darabja. Egyszerűségével, letisztultságával, de a korában úttörőnek számító technikájával ma is példaértékű iránymutatást képvisel. A 2001-ben, már a BMW égisze alatt bemutatkozó új MINI generáció és annak legfrissebb modelljei a MINI Cabrio és a MINI Clubman ugyanazt a lényegre összpontosító filozófiát, a teljesen egyedi stílust és karaktert ötvözik prémium minőséggel és technikával, ami a márkát híressé tette.

„Ma a MINI Clubman a prémium kompakt kategória valódi egyénisége. Nemcsak a karosszéria 6-ajtós kialakítása, a semmivel össze nem téveszthető dizájn vagy a MINI-ket jellemző végtelenül direkt és sportos vezetési élmény igazak az autóra, hanem az a felnőttség és érett karakter is jellemző rá, amelyek az elmúlt 15 évben váltak értékes márkajegyekké. A bemutatón kiállított új Clubman akár ALL4 összkerékhajtással is elérhető, 192 lóerős benzines vagy 190 lóerős dízel kivitelben is. A vezetést és biztonságot támogató opciók, mint a Head-up kijelző vagy azok a személyre szabhatóságot fokozó elemek és kiegészítők, melyek a MINI Yours készletéből származnak, további karakterrel ruházzák fel az autót. Ma már nagyon ritka, hogy két ugyanolyan felszereltségű MINI fusson az utakon és a jövőt is úgy látjuk, hogy az egyéni ízlés és igények határozzák meg a trendek alakulását. A Katti Zoob és a MINI márkák ilyen jellegű találkozása különösen nagy büszkeséget jelent számunkra. Bízunk benne, hogy Magyarországon is egyre többen látják meg a stílus és a karakter fontosságát az autóban és a hozzá társuló szolgáltatásokban is, megismerve a MINI prémium világát“ – mondta el Oros Attila MINI márkavezető a divatbemutató kapcsán.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE.

27 JULY 2022. Here you can see the world premiere of the MINI Concept ACEMAN.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés