Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

MINI LIVING – Forests (Rengetegek)

A 2016-os London Design Fesztivál programsorozatának részeként a MINI és Asif Khan építészmérnök a második MINI LIVING installációról is lerántja a leplet.

MINI
·
Brands
·
Lifestyle
·
Lifestyle események
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~70,37 KB)
  
Photos(3x, ~18,8 MB)

A 2016-os London Design Fesztivál programsorozatának részeként a MINI és Asif Khan építészmérnök a második MINI LIVING installációról is lerántja a leplet.

A nagyvárosi ember „harmadik otthonaként” elhíresült helyszínek az otthon és a munkahely után a modern társadalom legfontosabb találkozási, kibontakozási és kikapcsolódási pontjai, amelyek a mindennapok személyes élettereit kitágítva segítenek szusszanásnyi szünetet tartani, összehozni a rég vált találkozókat és fokozni a kreativitás adta inspirációt. A szabadúszók például előszeretettel beszélik meg üzleti jellegű találkozóikat kávézókba, mobil irodákba és éttermekbe, a MINI a 2016-os London Design Fesztivál közeledtével ezért összefogott a brit fővárosban élő építészmérnökkel, Asif Khan-nal, hogy a MINI LIVING –Forests (MINI LIVING - Rengetegek) elnevezésű installáció képében közösen értelmezzék újra az „életterek köztereinek” három legfőbb fajtáját.

A fesztivál ideje alatt az életnagyságú installáció a nagyvárosi forgatag közepén mindenki számára átélhető, vadonatúj tereket kínál majd, amelyeket az érdeklődők saját ízlésük szerint formálhatnak át. A MINI LIVING – Forests névre keresztelt installációval a brit kisautó-gyártó tovább folytatja a jövő nagyvárosainak kérdéseit feszegető nyilvános párbeszédet, amelyet idén április 12-17. között, a Milánóban megrendezett Salone del Mobile kiállításon leleplezett első MINI LIVING installációval indított útjára.

A MINI LIVING – Forests egy három helyiségből álló élettér-koncepcióra épül, amelyet a végtelen, érintetlen erdők érintését adó japán „shinrin yoku” (szabadfordításban „erdőzuhatag”) életérzés ihletett. A különleges anyaghasználattal, a tárgyak tapintásával, az életteli növények kisugárzásával és a bútorok elrendezésével a kategorikusan elkülönített helyiségek (Kapcsolat, Alkotás és Pihenés) bárki számára testközelbe hozzák az érintetlen természet ölelését. A három helyiséget a fesztivál ideje alatt a brit főváros Shoreditch negyedének központjában állítják ki az alkotók.

A Kapcsolat helyiség (Connect Space) a rég várt találkozóknak és az üzleti tárgyalásoknak kínál teret, legyenek akár spontának, akár előre megbeszéltek. A szoba középpontját itt egy hatalmas asztal adja. Aki a munkára szeretne összpontosítani, az Alkotás helyiségben (Create Space) találja meg a legideálisabb helyszínt, amelynek belső kialakítása a kreativitás és az inspiráció kibontakozásának oázisaként a dolgozó tetszése szerint változtatható. A Pihenés helyiség (Relax Space) életteli növényekkel köszönti a kikapcsolódásra vágyókat és mindazokat, akik megállnának egy pillanatra.

A MINI LIVING – Forests a szeptember 17-25. között megrendezendő 2016-os London Design Fesztivál ideje alatt várja a látogatókat, hogy az installációba lépve belekóstoljanak a jövő nagyvárosainak érezhetően jobb életminőségébe.

A MINI LIVING – Forests látogatható*:

Szeptember 17., szombat: 10:00 – 20:00 között
Szeptember 18., vasárnap: 10:00 – 18:00 között
Szeptember 19., hétfő: 08:00 – 20:00 között
Szeptember 20., kedd: 08:00 – 22:00 között
Szeptember 21., szerda: 08:00 – 21:00 között
Szeptember 22., csütörtök: 08:00 – 20:00 között
Szeptember 23., péntek: 08:00 – 20:00 között
Szeptember 24., szombat: 10:00 – 20:00 között
Szeptember 25., vasárnap: 10:00 – 18:00 között

*Mindegyik időpont a greenwichi középidő szerint értendő.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés