Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Megérkezett a BMW Lifestyle új Yachtsport Kollekciója

A praktikus szabadidő-viseletekkel és hasznos fedélzeti kiegészítőkkel még kellemesebb nyíltvízi élmények várnak a BMW ügyfeleire.

Lifestyle
·
Lifestyle termékek
·
Sailing
·
BMW Yacht Sport
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~68,54 KB)
  
Photos(21x, ~50,37 MB)

Nem sokkal azután, hogy a franciaországi szervezők nyilvánosságra hozták a szeptember 24. - október 2. között megrendezendő és a BMW Yachtsport versenynaptárban is kimagasló eseményként számon tartott Les Voiles de St. Tropez vitorlásverseny-sorozat részletes programját, a bajor gyártó nagy örömmel mutatja be méltán népszerű BMW Yachtsport Kollekciója új termékeit. A táskák, a kiegészítők és a ruhadarabok ezúttal is prémium minőségükkel és sportos tengerparti stílusukkal nyűgözik le a célközönség tagjait.

Miközben a kollekció termékeinek szélvédő és vízlepergető anyaghasználata a yachtsport mindenféle szélsőséges követelményének megfelel, a funkcionális szabás és az ötletes részletek – mint például a központi cipzár felső végén elhelyezett cipzár-zseb, amely a ruhaanyag becsípődését segít megelőzni – egyedülálló komfortot biztosítanak.

A vízlepergető hatású BMW Yachtsport Dzseki erős szélben és kitartó vízpermetben is kiváló választás, nőknek és férfiaknak egyaránt. A kényelmes viselet testre igazítható kialakítása fordulás és halzolás közben is abszolút mozgási szabadságot garantál. A fehér alapon sötétkék kontraszt árnyalatú, vörös és fehér csíkokkal tűzdelt dzseki a mellrészen domborított BMW Yachtsport feliratot visel, a stílusos felső így a fedélzet mellett a parton is ideális választás.

A kivételesen sportos BMW Yachtsport Pólóing hamisítatlan stílusjegye a jobb ujjra varrt BMW hajószászló, a belső öltéseknél és a külső ujjvégeken feltűnő kék-piros csíkozás, valamint a mellrészen és a gallér belső felén feltüntetett BMW Yachtsport felirat. A kollekciót a vadonatúj BMW Yachtsapka egészíti ki, amelyet kizárólag pamutból, fehér alapon sötétkék kontraszt varrással álmodtak meg a készítők, hogy még a tenger közepén is megvédje viselőjét a napszúrástól.

A stílusos ruhadarabokon túl az új BMW Yachtsport Kollekció különleges táskákat is tartogat, amelyeket bátran magukkal vihetnek kihajózáskor a bajor gyártó ügyfelei. Az extra széles nyílással és hatalmas belső zsebbel ellátott BMW Yachtzsák garantálja, hogy még a legérzékenyebb eszközök, így például a mobiltelefonok és a laptopok is szárazon vészelik át a nyíltvízi kalandokat. A táska természetesen vízlepergető és portaszító vászon bevonatot kapott.

A parton eltöltött pihenőidő során a BMW Yacht Strandtáska lehet az ideális választás, miközben a viharos kirándulások közötti biztonságról a prémium minőségű BMW Yacht Száraztáska gondoskodik. A masszív, strapabíró anyagból készült száraztáskát hegesztett varrások teszik teljes mértékben vízállóvá. Az új BMW Yachtsport Kollekció táskáit az óceáni hajózás egyik legfőbb kihívását jelentő chilei Horn-fok koordinátái díszítik, a termékek pántjai pedig a vitorlás köteleket idézik.

Hogy az otthont, az autót és a hajót nyitó kulcsok még véletlenül se tűnhessenek el, a kollekció egy karabiner formájú BMW Yacht Kulcstartót is kínál, amelynek szíja vitorlás kötélből készült, az exkluzivitást pedig fémből készült BMW logó és BMW hajószászló fokozza. Az ötletes kulcstartónak köszönhetően a BMW ügyfelei minden pillanatban könnyedén hozzáférhetnek kulcsaikhoz, bármerre is sodorják őket az áramlatok.

Az új BMW Yachtsport Kollekció fentebb bemutatott ruhadarabjai, kiegészítői és táskái a www.shop.bmw.com weboldalon és az egyes BMW márkakereskedésekben várják a bajor gyártó rajongóit, sok más termék társaságában.

Ajánlott bruttó kiskereskedelmi árak:

BMW Yachtsport Dzseki (unisex): 53 950,-Ft

BMW Yachtsport Pólóing (unisex): 28 410,-Ft

BMW Yachtsapka (unisex): 10 230,-Ft

BMW Yachtzsák: 30 570,-Ft

BMW Yacht Strandtáska: 23 380,-Ft

BMW Yacht Száraztáska: 8 990,-Ft

BMW Yacht Kulcstartó: 3 410,-Ft

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés