Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW Lifestyle limitált kiadású elektromos kerékpárral kedveskedik a rajongóknak

A háromszáz darabban elkészített BMW Cruise e-Bike Limited Edition színösszeállítása a Párizsban bemutatott BMW i8 Protonic Dark Silver Edition különkiadás exkluzív fényezése előtt tiszteleg.

Lifestyle
·
Lifestyle termékek
·
BMW
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~65,19 KB)
  
Photos(1x, ~7,6 MB)

A háromszáz darabban elkészített BMW Cruise e-Bike Limited Edition színösszeállítása a Párizsban bemutatott BMW i8 Protonic Dark Silver Edition különkiadás exkluzív fényezése előtt tiszteleg.

A BMW Lifestyle limitált kiadású termékpalettája ezúttal a bajor gyártó elektromos kerékpárjának innovatív különkiadásával bővül: bemutatkozik a BMW Cruise e-Bike Limited Edition, amely rendhagyó színösszeállításával emelkedik ki a többi kétkerekű közül. A mindössze háromszáz darabban elkészített elektromos kerékpárral a bajor gyártó a 2016-os Párizsi Autószalonon bemutatott BMW i8 Protonic Dark Silver Edition különkiadás exkluzív fényezése előtt tiszteleg. A sötétezüst árnyalatú kerékpár atletikus karakterét a BMW i divízió Electric Blue élénk kék felnijei fokozzák tovább.

Akárcsak az inspirációként szolgáló plug-in hibrid sportautó, úgy egyedülálló „hibrid hajtásával” a BMW Cruise e-Bike Limited Edition is hamisítatlan vezetési élménnyel ajándékozza meg tulajdonosát: a vázhoz épített, 400 Wh teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a kerékpár elektromos rásegítése (Performance Line) az 50%-os támogatást kínáló ECO és a 275%-os hajtást nyújtó TURBO üzemmódok között négy különböző módban képes segíteni, illetve helyettesíteni a lábhajtást. Elektromos rásegítés és meghajtás esetén a kerékpár végsebessége 25 km/óra, miközben a tízsebességes váltó extrém hegymenetben, lejtőn és sík terepen is gondoskodik a dinamikus haladásról.

A bajor gyártó a háromszáz darabban elkészített limitált kiadás mindegyik példányához sorozatszámozott plakettet és hiteles igazolást is ad. A BMW Cruise e-Bike Limited Edition már megrendelhető a BMW kijelölt márkakereskedéseiben és egyes viszonteladó partnereinél, miközben a többi BMW kerékpár és a kiegészítő felszerelések a márkakereskedések mellett a www.shop.bmw.com weboldalon is várják az érdeklődőket.

A BMW Cruise e-Bike Limited Edition ajánlott kiskereskedelmi ára: 3 500 euró.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

THE BMW GROUP AT AUTO SHANGHAI 2017.

Shanghai. Here you will see the live transmission of the BMW Group press conference once again.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés