Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Berki Krisztián olimpiai bajnok a BMW magyarországi nagykövete

Berki Krisztián olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok és hatszoros Európa-bajnok magyar tornász októberben a BMW márka egyik magyarországi nagykövete lett.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~170,81 KB)
  
Photos(3x, ~4,81 MB)

Berki Krisztián olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok és hatszoros Európa-bajnok magyar tornász októberben a BMW márka egyik magyarországi nagykövete lett.

A sportoló 2012-ben Londonban olimpiai aranyérmet szerzett lólengésben, ami sportkarrierjének egyik csúcspontja. Berki Krisztián 2006 óta az UTE színeiben versenyez és londoni csúcseredménye óta sem maradnak el sikerei. Két EB ezüst után 2014 októberében, Nanning-ban megszerezte harmadik világbajnoki aranyérmét, mellyel utolérte Magyar Zoltánt a vb-sikerek számában. 2016-ban a Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) lólengésben tornaelemet nevezett el róla, így Krisztián a harmadik magyar tornász, aki egyedülállóan, nevével képvisel egy bizonyos tornaszámot. 

A lólengésben elért sikerei mellett háromszor lett az Év férfi sportolója (2010., 2011. és 2014.), 2005 óta minden évben őt választották az Év magyar tornászának, Junior Prima díjas, a Magyar Érdemrend tisztikeresztjének birtokosa, valamint Budapest, Újpest és Nagyecsed díszpolgára is. A tornász nős, egy kislány édesapja, 2015 óta a STRONGAA menedzsment képviseli.

A BMW Group Magyarország és a Wallis Motor Pest Kft. közös kezdeményezéseként Berki Krisztián a BMW márka egyik új magyarországi nagykövete lett, aki büszkén vette át BMW X3-as nagyköveti autóját október közepén a Wallis Motor Pest teljesen új, Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb BMW márkakereskedésében. A sokoldalú BMW X3 20d xDrive modell kiválóan segíti majd a sportolót mind hétköznapi sporttevékenysége, mind szabadidős elfoglaltságai alatt is, hiszen az autó 190 lóerős TwinPower Turbo dízel erőforrása, a 400 Nm-es nyomatéka mellett kedvező fogyasztási és károsanyagkibocsátási tulajdonságokkal bír.  Az autó xDrive intelligens összkerékhajtási rendszere pedig biztosítja a továbbjutást mindenféle időjárási körülmények és útviszonyok közepette is.

Az X3-as modellt Moravcsik Gergely a Wallis Motor Pest Kft. értékesítési vezetője adta át az olimpikonnak október közepén a Hungária körúti új szalonban. „Egy kiváló sportoló megnyerése, akit egy egész ország tisztel és elismer igazán nagy büszkeséget jelent egy márka számára, melynek értékei között a dinamizmus és fenntarthatóság kulcs szerepet játszanak. Berki Krisztián személyében nemcsak egy csúcseredményeket elérő világbajnokot, hanem egy végtelenül szimpatikus, a családot, az emberi értékeket és a környezet megóvását is szem előtt tartó embert ismertünk meg. Biztosak vagyunk benne, hogy a BMW dinamizmusa és vezetési élménye szimbolikusan is találkozik majd a sportoló saját filozófiájával, melyet így igazán hitelesen képviselhet” – mondta el Salgó András, a BMW Group Magyarország kommunikációs vezetője az átadás alkalmával.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL GENERAL MEETING 2017.

Munich. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of the BMW Group.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés