Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Hajós András a BMW i magyarországi nagykövete

Hajós András, az Emil.RuleZ! zenekar frontembere, dalszerző, humorista és televíziós személyiség 2016 októberében a BMW i almárka nagykövete lett.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
BMW i
·
Brands
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~171,99 KB)
  
Photos(3x, ~4,59 MB)

Hajós András, az Emil.RuleZ! zenekar frontembere, dalszerző, humorista és televíziós személyiség 2016 októbere óta a BMW i almárka nagykövete is egyben. Játszott számos filmben, folyamatosan részt vesz televíziós produkciókban, talk-show-ban, segítette már fiatal tehetségek karrierjének beindulását, vagy éppen egyik legutóbbi munkájaként humoros és szókimondó karakterével színesíti az egyik zenés-énekes show-műsor zsűrijét. András több mint 10 éve kerékpárral közlekedik Budapesten, ha teheti télen-nyáron a kétkerekű közlekedést választja. Saját definíciója szerint nem „látványbiciklista”, napi ügyeit, fellépéseit, sokszor üzleti megbeszéléseit is kerékpárral bonyolítja. A Magyar Kerékpárosklub tiszteletbeli nagykövete, a kerékpározás fejlesztéséért dolgozó civil szervezet munkáját ismertségével és kreatív háttérmunkájával egyaránt segíti. Ugyanakkor a család, a hétvégi programok, az öltönyös napok vagy a vidéki utak őt is autóba ültetik és bár nagyon szeret autózni, de azt igyekszik a helyén kezelni és hétköznapjaiban is figyelembe veszi a fenntarthatóság szempontjait.

Született budapesti lokálpatriótaként úgy látja, hogy a városnak rosszat tesz a túlzó és felelőtlen autózás. Életszemlélete szerint jelentősen javíthatna a főváros szennyezettségén a fenntarthatóbb autózás mind szélesebb körben való elterjedése. Személyes példával igyekszik közvetíteni a nyilvánosság felé, hogy lehet és érdemes önmérsékletet alkalmazni, ha az egy élhetőbb és kellemesebb környezetet szolgál.

Az elektromos autózás, mint a jövő mobilitásának hírnöke különösen közel áll Hajós Andráshoz így a Budapest Motors Kft. és a BMW Group Magyarország közös kezdeményezéseként, októbertől a BMW i almárka nagyköveteként a művész egy vadonatúj, akár 300 km megtételére is képes BMW i3-ast vezet, melyet Bencze Botond a Budapest Motors Kft ügyvezető igazgatója és Mala Ferenc a BMW Group Magyarország, BMW i márkamenedzsere adtak át Andrásnak. A BMW i a vállalaton belül az innováció képviselője, mely a jövő útját jelöli a márka számára. A 94 Ah-ás megnövelt kapacitású akkumulátorral felszerelt i3-as modell karbonkarosszériája, nagy teljesítményű elektromotorja a BMW vezetési élményét, nulla károsanyag kibocsátással teszi még vonzóbbá. A zöld rendszámos autó valódi szimbóluma a környezettudatosságnak és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségnek.

„Számomra a BMW i3 a remek válasz a nagyvárosi zsúfoltság és a környezetvédelem fontos és aktuális kérdéseire. Hogyan lehet kényelmesen, a lehető legoptimálisabb szennyezéssel, nulla (lokális) kibocsájtással autózni? Lelkiismeret-furdalás nélkül? Nagy közhely, de az elektromos meghajtás tényleg összeköti a kellemeset a hasznossal. Mindez kényelemmel és hight-tech megoldással párosítva, ráadásul „full dizájnosan” – nekem ezt jelenti a BMW i3-as” – mondta el Hajós András az autóátadás alkalmával.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

THE BMW GROUP AT AUTO SHANGHAI 2017.

Shanghai. Wednesday, 19. April.
Here you will see the live transmission of the BMW Group press conference once again.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés