Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Személyi változások a BMW Groupnál

A vállalatcsoport európai értékesítési hálózatának, illetve Belgiumot és Luxemburgot egyesítő értékesítési régiójának élére egyaránt új vezető kerül.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Leányvállalatok világszerte
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~67,59 KB)
  
Photos(1x, ~3,79 MB)

A vállalatcsoport európai értékesítési hálózatának, illetve Belgiumot és Luxemburgot egyesítő értékesítési régiójának élére egyaránt új vezető kerül.

2017. január 1-jétől Jean-Philippe Parain veszi át a BMW Group európai értékesítési hálózatának irányítását. A Franciaországban született szakember jelenleg a vállalatcsoport Belgiumot és Luxemburgot egyesítő értékesítési régiójának elnök-vezérigazgatójaként dolgozik. A negyvenhárom esztendős új vezető Dr. Nicolas Petert követi az európai értékesítési hálózatért felelős elnöki székben, miután elődje 2017. január 1-jétől a BMW AG igazgatótanácsának pénzügyekért felelős tagjaként folytatja tovább munkáját. Jean-Philippe Parain húsz évvel ezelőtt csatlakozott a BMW Grouphoz és ez idő alatt a vállalatcsoport értékesítési- és marketing-részlegén hatalmas tapasztalatra tett szert, hiszen a közelmúltban már a MINI márka európai értékesítési hálózata is az ő irányítása alá tartozott.

A vállalatcsoport Belgiumot és Luxemburgot egyesítő értékesítési régiójának elnök-vezérigazgatói székében 2017. január 1-jétől Dr. Peter Henrich foglal helyet. A negyvenegy esztendős szakember tizenhét évvel ezelőtt csatlakozott a BMW Grouphoz és jelenleg a BMW kompakt modellsorozatainak termékmenedzsmentjéért felelős divízió vezetőjeként dolgozik. Dr. Peter Henrich behatóan ismeri a vállalatcsoport belgiumi és a luxemburgi értékesítési régióját, hiszen 2014-ig mindkét országban ő irányította a BMW Group marketingtevékenységeit.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés