Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW a 2016-os Essen Motor Show-n

A sportos menetteljesítmény és a lendületes vezetés élményét vadonatúj BMW M Performance alkatrészek és innovatív motorsport-kiegészítők fokozzák tovább.

BMW
·
Tartozékok
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~74,13 KB)
  
Photos(59x, ~422,39 MB)

A sportos menetteljesítmény és a lendületes vezetés élményét vadonatúj BMW M Performance alkatrészek és innovatív motorsport-kiegészítők fokozzák tovább.

Az európai autószalonok sorát minden évben hagyományosan az Essen Motor Show zárja. Az öreg kontinens legnagyobb és legjelentősebb, autótuningra, motorsportokra és versenysport-hangolású utcai járművekre szakosodott, az esseni Grugapark kiállítói csarnokaiban megrendezett show-jára idén november 26. és december 4. között ismét több mint 300 000 látogatót várnak. A 3-as csarnokban felállított tekintélyes BMW-standon ráadásul nem csupán a vadonatúj BMW M240i Cabrio ünnepli autószalon-premierjét, de a rajongók a BMW M Performance alkatrészek végtelen palettájába is bepillantást nyerhetnek. A bajor gyártó színpadára nem kevesebb, mint nyolc BMW modell gurul fel, köztük a BMW M2 Safety Car is. Azon motorsport-fanatikusok pedig, akik versenypályás tehetségüket is megcsillogtatnák, a „DTM M4 Vezetési Szimulátorban” próbálhatják meg utolérni a Német Túraautó Bajnokság frissen megkoronázott kétszeres bajnokát, Marco Wittmann-t.

A BMW M Performance alkatrészek mintegy 1 300 darabból álló, illusztris palettáján a szénszálból készült külső visszapillantó házaktól a karbon-kerámia féktárcsákig minden megtalálható, a bajor gyártó eladási mutatói pedig évről évre újabb magasságokba érkeznek. Az egyre népszerűbb motorsport-kiegészítők második legnagyobb piacának számító Németországban csak 2015-ben hozzávetőlegesen 15 százalékkal emelkedett az utólagosan felszerelhető sportos alkatrészek iránti kereslet.

Vonzó lízing-ajánlatok a legnépszerűbb BMW M Performance alkatrészekre

A BMW M Performance alkatrészek egyre növekvő népszerűségéhez a BMW Financial Services vadonatúj lízing-ajánlatai is hozzájárulnak: a bajor gyártó teljes járműre vonatkozó lízing-konstrukcióiba mostantól számos BMW M Performance alkatrész is belevehető, így többek között a BMW M Performance könnyűfém keréktárcsák, az összes sport kipufogórendszer, a BMW M Performance teljesítménynövelő csomagok és zenerendszerek, valamint a feketére fényezett hűtőrács és a küszöbfóliázás is.

Szénszálból készült hátsó légterelő szárny és vadonatúj felfüggesztés a BMW M3 és a BMW M4 számára

2017 nyarától a BMW M3 és a BMW M4 sportmodellek légellenállását a versenypályán kifejlesztett BMW M Performance hátsó légterelő szárny javítja még tovább. A vadonatúj alkatrész teljes egészében szénszálból készült (a szárny, a zárólapok és a talpak is), a talpakon pedig a BMW M divízió kék, vörös és ibolya árnyalatú trikolor-motívuma is feltűnik.

A BMW M3 és a BMW M4 vezethetőségét mindeközben a BMW M Performance állítható sport felfüggesztése hivatott még tovább fokozni: a vezető az első és a hátsó spirálrugókat is 5 és 20 milliméter közötti intervallumban igazíthatja a különböző útfelületekhez és versenypályás körülményekhez. A BMW M Performance sport felfüggesztés a vörösre fényezett spirálrugókról azonnal felismerhető.

A BMW M Performance alkatrész-paletta vadonatúj kiegészítői

A versenypályán kifejlesztett BMW M Performance alkatrészeknek köszönhetően a jármű személyre szabhatóságának gyakorlatilag semmi sem szab határt. Igaz ez a BMW esseni színpadára kigurított vadonatúj BMW M240i Cabrio modellre is, amelynek motorházteteje alatt egy BMW M Performance TwinPower Turbo technológiával dolgozó, új fejlesztésű, 250 kW / 340 lóerő maximális teljesítményű soros hathengeres benzinmotor kapott helyet (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 7,4 – 8,3 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 169 – 189 gramm / km)*. A nyitott tetős kétajtós sportosságát ráadásul számos BMW M Performance alkatrész és kiegészítő hivatott fokozni: ilyen többek között a szénszálas betéttel és verseny-kijelzővel ellátott, Alcantara-borítású sportkormány, a szénszálból készült előválasztó kar, a kézifék szénszálas markolata és Alcantara-zsákja, valamint a szénszálas utastéri dekorcsíkok. A BMW M240i Cabrio dinamikus kisugárzását olyan külső elemek nyomatékosítják, mint a 19 coll méretű, 405 M duplaküllő-dizájnú, kéttónusú BMW M Performance könnyűfém keréktárcsák és a matt fekete hátsó diffúzor, amely a vadonatúj fejlesztésű sport kipufogórendszer szénszálból készült végeinek is otthont ad.

A BMW M Performance alkatrészeket kivétel nélkül a BMW M GmbH motorsport-sikereire és több évtizednyi versenysport-tapasztalatára építve, aprólékos részletességgel fejlesztették ki a tervezőmérnökök. Kiváló példa erre a BMW M3 és a BMW M4 motorterében található bumeráng alakú, szénszál-erősítésű műanyagból készült toronymerevítő is, amely a motorháztető felnyitásakor látványos motorsport-kiegészítőként ragyog.

Alkatrészek, kiegészítők és lifestyle-termékek már az új BMW Shopban is

Az új BMW Shopban a BMW-tulajdonosok és a rajongók már az eredeti BMW alkatrészek teljes palettáját megtalálják, legyen szó akár alkatrészről, kiegészítőről vagy lifestyle-termékről. A BMW hivatalos online boltjában a bajor gyártó ügyfelei közvetlenül a kereskedőtől vásárolhatják meg a kiszemelt termékeket, amelyeket később személyesen vehetnek át a kiválasztott márkakereskedésben, vagy házhoz is szállíttathatják. Az alvázszám megadásával a BMW ügyfelei minden esetben biztosak lehetnek benne, hogy az autójukhoz tökéletesen passzoló, típus-specifikus alkatrészt és kiegészítőt kapják kézhez.

BMW Shop Németország: http://shop.bmw.de/

*Az értékeket az EU-ciklus tesztkörének mérései alapján számolták ki, az adatok a gumiabroncs-típusoktól is függnek.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés