Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

„Auto Trophy 2016": a MINI a legnépszerűbb prémium kisautó

A MINI vadonatúj modellgenerációja a vezetési élmény, a hatékonyság és az egyedülálló stílus hármas egységével nyűgözte le az Auto Zeitung német autós szakmagazin olvasóközönségét.

MINI
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~70,56 KB)
  
Photos(5x, ~16,41 MB)

A MINI vadonatúj modellgenerációja a vezetési élmény, a hatékonyság és az egyedülálló stílus hármas egységével nyűgözte le az Auto Zeitung német autós szakmagazin olvasóközönségét.

A brit prémiumgyártó aktuális modellpalettája felpezsdíti a hétköznapi forgalmat, rabul ejti a tesztvezetőket – és sokadszorra is begyűjti az autórajongók elismerését. Az elsőszámú prémium kisautó töretlen népszerűségének legfrissebb bizonyítéka az Auto Zeitung német autós szakmagazin olvasói szavazása, amelyen a MINI ismét elnyerte a legimpozánsabb import városi kisautót illető „Auto Trophy 2016” díjat. Az elismerésért a MINI tizenhét riválissal nézett farkasszemet, s végül a szavazatok 18,6 százalékát bezsebelte.

Az „Auto Trophy” díjat idén sorozatban huszonkilencedik alkalommal adták át, a szavazásban pedig az Auto Zeitung közönsége mellett a Bauer Media Group egyéb nemzetközi autós szakmagazinjainak olvasói is részt vettek. Az autórajongók huszonnégy kategóriában választották ki kedvencüket, miközben az év exkluzív dizájndíját és márkaarculati különdíját is odaítélték.  Az idei szavazáson közel 60 000 olvasó voksolt.

A MINI legújabb sikeréhez nagymértékben hozzájárult az aktuális modellpaletta átfogó generációs fejlődése, amely a menetkomfort, a helykínálat, a vezetési élmény és a hatékonyság mellett a kezelhetőség, a vezetést támogató rendszerek, az intelligens járműkapcsolat és a prémium minőség terén is visszaköszön. A szélesebb célcsoportok meghódításához ráadásul a MINI második karosszéria-változatának piaci bevezetése is újabb lendületet adott. A háromajtós MINI (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 3,4 – 5,7 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 89 – 133 gramm / km) mellett már az ötajtós MINI (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 3,5 – 5,9 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 92 – 136 gramm / km) is elérhető.

A brit prémiumgyártó motorpalettáján található négyféle benzines és háromféle dízelüzemű erőforrás maradéktalanul lefedi az 55 kW / 75 lóerő és 141 kW / 192 lóerő közötti teljesítmény-tartományt, sőt mi több, a háromajtós MINI portfóliójára a prémium kisautó szegmens utánozhatatlan élsportolója is megérkezett. A MINI John Cooper Works (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,3 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 147 gramm / km) 170 kW / 231 lóerő maximális teljesítménnyel, Brembo fékrendszerrel dolgozó sport futóművel, aerodinamikailag optimalizált karosszéria-kialakítással és MINI John Cooper Works sportülésekkel felszerelt, típus-specifikus utastérrel emeli át a hétköznapok útjaira a versenypályák hamisítatlan hangulatát.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos széndioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

GENEVA MOTOR SHOW.

Here you can see the live transmission of the BMW Group press conference at the Geneva International Motor Show 2018.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés