Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Kizárólagos extrákkal gazdagodik a BMW 6-os sorozat

Az egyedüli felszereltségi opciók a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé lendületes teljesítményét, valamint páratlan exkluzivitását helyezik a középpontba.

F13 LCI
·
F12 LCI
·
F06 LCI
·
Coupé
·
6-os sorozat
·
Cabrio
·
Gran Coupé
·
BMW
·
Tartozékok
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~73,48 KB)
  
Photos(9x, ~42,64 MB)

Az egyedüli felszereltségi opciók a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé lendületes teljesítményét, valamint páratlan exkluzivitását helyezik a középpontba.

2017 tavaszán új tételekkel bővül a BMW 6-os sorozat extrafelszereltségi palettája. Az egyedüli opciók kizárólag a luxuskategóriájú modelltrió tagjaihoz válnak elérhetővé, hogy még látványosabb és minden korábbinál intenzívebben fokozzák tovább a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé sportos karakterét.

A BMW 6-os sorozat képviselőit a bajor gyártó ügyfelei immáron a vadonatúj Sonic Speed Blue mélykékmetál karosszéria-fényezéssel is megrendelhetik. Az M Sport felszereltségi csomag részeként – amelyet mindhárom modellváltozat esetében külön-külön állítottak össze a tervezők – a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé alá a BMW M divízió 20 collos könnyűfém kerékgarnitúrája is elérhetővé válik. Az M-specifikus, duplaküllő-dizájnú, kéttónusú keréktárcsákat eltérő méretű, defekttűrő abroncsokkal szereli fel a gyártó. Az M Sport felszereltségi csomag kiegészítő opciójaként megrendelhető, szénszálból készült dekorcsíkokkal ráadásul az utastér sportos hangulata is még tovább fokozható. Ezek a tételek korábban egytől egyig a BMW M6 Coupé, a BMW M6 Cabrio és a BMW M6 Gran Coupé kiváltságai voltak.

A 6-os szám legendája, avagy a sportautós hangulat, a fejedelmi luxus, a lehengerlő elegancia és a forradalmi innováció négy évtizede

Negyven évvel ezelőtt a 6-os szám visszavonhatatlanul egybeforrt a vérpezsdítő menetdinamika és a fejedelmi luxus kettősével. A BMW 6-os Coupé első modellgenerációja 1976-ban ünnepelte világpremierjét, elegáns vonalvezetése és sportos menettulajdonságai mellett pedig úttörő innovációival is lenyűgözte a rajongókat: a tekintélyes kupé volt az iparág történetének első sorozatgyártott modellje, amely intelligens Check Control fedélzeti computerrel dolgozott. Az ikonikus 6-os BMW közvetlen utódja 2003-ban érkezett meg az utakra, a luxus sportautók nyitott tetős vezetési élményével kecsegtető BMW 6-os Cabrio pedig egy évvel később mutatkozott be a nagyközönség előtt. A legújabb modellgeneráció már három különböző változatban kínálja fel az ügyfeleknek a vezetés hamisítatlan élményét, a lendületre, az eleganciára és az exkluzivitásra helyezve a hangsúlyt.

A BMW 6-os Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 5,4 – 9,3 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 143 – 217 gramm / km)*, a BMW 6-os Cabrio (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 5,6 – 9,5 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 149 – 221 gramm / km)* és a BMW 6-os Gran Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 5,5 – 9,4 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 147 – 219 gramm / km)* 235 kW / 320 lóerő maximális teljesítményű sorhatos benzinmotorral (640i), 330 kW-os / 450 lóerős V8-as szívvel (650i) és 230 kW / 313 lóerő maximális teljesítményre képes soros hathengeres dízelmotorral (640d) egyaránt elérhető. Mindhárom erőforrást nyolcsebességes Steptronic sport automataváltóval társítja a gyártó, már az alapfelszereltség részeként. A benzinüzemű motorokat megillető mély orgánumról sport kipufogórendszer gondoskodik, amely minden vezetési szituációban a luxustrió fáradhatatlan teljesítményét nyomatékosítja. A BMW legendás hátsókerék-meghajtásának alternatívájaként pedig a BMW 6-os sorozat mindhárom modelljéhez a BMW xDrive intelligens összkerékhajtás is elérhető.

A 6-os BMW utasterében végletekig kifinomult stílus és széleskörű alapfelszereltség teremti meg a luxusszínvonalú atmoszférát. A vezető és első utasa már az alapfelszereltség részeként könnyűszerkezetes, fűthető és az emberi test ülési anatómiája szerint megtervezett ülésekben foglalhat helyet, amelyeket integrált biztonsági övekkel, elektromos állítógombokkal és memóriafunkcióval szereltek fel a mérnökök. A BMW 6-os sorozat átfogó alapfelszereltségének része továbbá a Dakota bőrkárpitozás, az elektromosan állítható, multifunkciós kormány, a WiFi-hálózatot és vezeték nélküli okostelefon-töltést is kínáló BMW ConnectedDrive navigációs rendszer, a prémium hangsugárzó-rendszer, a LED-es első fényszórópár és a riasztóberendezés is.

A BMW 6-os sorozat tulajdonosai a Design Pure Experience és a Design Pure Excellence felszereltségi csomagok exkluzív tételeivel ráadásul részletekbe menően személyre is szabhatják autójukat. A bajor gyártó ügyfelei mindkét esetben gondosan válogatott kiegészítőkkel emelhetik ki egyéni ízlésük szerint a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé megjelenésének, illetve utasterének sportos vagy elegáns oldalát. A 6-os BMW-hez elérhető BMW Individual opciók mindemellett arra is lehetőséget biztosítanak, hogy az exkluzív kisugárzás, a kiváló anyaghasználat és az elsőosztályú kivitelezés terén egyaránt összetéveszthetetlenül egyedi luxusautó szülessen. A BMW 6-os sorozathoz megrendelhető M Sport felszereltségi csomag mindhárom modellváltozat esetében típus-specifikus lehetőségeket kínál, amelyek a jármű lendületes teljesítményét, karosszéria-kialakítását, utastér-hangulatát és vezethetőségét is a modellváltozat sajátosságai szerint tárják az ügyfelek elé.

*Az értékeket az EU-ciklus tesztkörének mérései alapján számolták ki, az adatok a gumiabroncs-típusoktól is függnek.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos széndioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a  http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html  internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

GENEVA MOTOR SHOW.

Here you can see the live transmission of the BMW Group press conference at the Geneva International Motor Show 2018.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés