Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A MINI Magyarország márkanagykövetei 2017-ben

A MINI Magyarország márkanagyköveteket jelentett be a Brody Studios-ban.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
MINI
·
Brands
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~243,9 KB)
  
Photos(1x, ~2,13 MB)

A MINI Magyarország márkanagyköveteket jelentett be a Brody Studios-ban.

A BMW Group Magyarország Évindító sajtótájékoztatójának egyik meglepetés programjaként a MINI márka magyarországi nagyköveteit jelentették be a MINI stílusához és hangulatához illeszkedő belvárosi Brody Studios-ban.

2017 különösen fontos a MINI számára, hiszen idén februárban érkezik az új MINI Countryman, amely a brit márka első prémium kompakt szabadidő-autója. A nóvummal további célcsoportok felé szeretne nyitni a MINI, mely marketing-kommunikációs kampányának meghatározó pilléreként egyfajta történetmesélésre épít.

A MINI olyan híres, a saját pályájukon sikeres és hiteles művészeket, alkotókat, sportolókat, illetve egyéniségeket keresett meg, akik a MINI márka prémium stílusához igazodva, a saját professzionális területükön értek el elismerésre szóló eredményt. Az eseményen egymás után mutatkozott be egy rövid, saját történettel Nagy Ervin színművész, Szabó Gabriella háromszoros olimpiai aranyérmes kajakozó, Leblanc Gergely a Magyar Nemzeti Balett táncosa, valamint Zoób Kati divattervező.

Nagy Ervin, Jászai Mari-díjas színész, a Katona József Színház társulatának tagja, de játszik számos más előadásban is. Szinkronszínészként is aktív, illetve filmes pályája is hosszú éves múltra tekint vissza. Ervin 2017-ben a Kincsem című mozis szuperprodukció főszereplőjeként minden bizonnyal tovább építheti filmszínészi karrierjét.

Szabó Gabriella, háromszoros olimpiai bajnok magyar kajakozó, kajak négyesben 2012-ben Londonban, majd szintén kajak négyesben 2016-ban Rio-ban, valamint Kozák Danutával párban is olimpiai aranyérmet szerzett. A 2017-es év Gabriella számára is újabb világversenyre való felkészülést és megmérettetést tartogat.

Leblanc Gergely balettművész, a Magyar Állami Operaház balett-társulatának táncosa. Fiatal tehetség, akinek kitartó munkáját az idei évadban A Magyar Nemzeti Balett Etoile-ja címmel ismerték el. Több darabban táncol főszerepet és gyermekkori álma válik valóra, mikor a napokban Anyeginként debütál az Operaház színpadán.

Zoób Kati divattervező, a magyar divatszakma ikonikus alakja. Kifinomult stílusa, karakteres kollekciói összetéveszthetetlenné teszik. Pályáját bábkészítőként kezdte, számos ismert magyar bábfigura létrejötte az ő nevéhez kapcsolódik. Világszerte ismert és elismert divatkollekcióit bemutatták Párizsban, Londonban, Frankfurtban, Dubajban és Shanghaiban. Munkáját számos díjjal ismerték el, valamint a divat mellett jelmezterveit is számos színházi színpadon láthatja a közönség.

Bár igazi „világevőként” igazoltan volt távol külföldi étteremlátogatása miatt, de a MINI ötödik magyarországi követeként bemutatták Jókuti Andrást, aki Világevő blogjával, illetve a januári Bocuse D‘Or világverseny leendő házigazdájaként a magyar gasztronómiai élet egyik ismert alakja. Blogjában bemutatja a világ legjobb éttermeit, megosztja személyes tapasztalatát, így a magyar közönség is egy speciális szemszögből nyerhet bepillantást a csúcsgasztronómia titkaiba.

„Add Stories – Mondd el, mi a Te történeted? – a MINI új Countryman modellje erre a történetmesélésre épít, melyhez úgy gondoljuk, remek választás a ma bemutatott márkanagyköveti kör. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen érdekes és szimpatikus emberekkel működhetünk együtt. Azt szeretnénk, ha itthon is közel kerülhetne a MINI márka az emberekhez, az autóink stílusa, illetve az a különleges világ, amit a MINI képvisel reményeink szerint egyre szélesebb körökhöz is eljut. Célunk, hogy időről időre a MINI Magyarország márkanagykövetei által valamilyen plusz értéket, sztorit, élményt társíthassunk a MINI-hez, amely így tovább fűzheti a márka magyarországi történetmesélését! – mondta el Oros Attila MINI márkavezető a sajtótájékoztató alkalmával.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés