Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az új BMW X3 már az északi hóföldeken tesztel

Már dinamikus teszten, extrém körülmények között finomhangolják a bajor márka modelljét Észak Svédországban.

G01
·
BMW
·
X3
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~65,19 KB)
  
Photos(19x, ~80,35 MB)
  
Videos(1x, ~297,61 MB)

Már dinamikus teszten, extrém körülmények között finomhangolják a bajor márka modelljét Észak Svédországban.

A vezetési élmény és a megbízhatóság a BMW modelljeinek alapvető jellemzője. Annak érdekében, hogy bajor márka ügyfelei minden vezetési szituációban megbízhassanak a BMW technológiáiban és átélhessék a vezetés intenzív élményét, a prémiumgyártó rengeteg időt, energiát és járműépítési szaktudása legjavát adja bele az új modellek fejlesztési, tesztelési és gyártási folyamataiba. A sorozatgyártás beindítása előtt a BMW mindegyik modelljét extrém tesztelésnek veti alá, az előszériás járműveknek így a legváltozatosabb időjárási körülményei közepette, sivatagi forróságban és sarkköri fagyban kell bizonyítaniuk.

Átfogó finomhangolás a maximális biztonság és a legendás vezetési élmény érdekében

A befagyott tavak jeges, hófödte felületei és a több réteg hóval borított kietlen téli utak ideális tesztkörülményeket biztosítanak, ahol a vezetési üzemmódokon keresztül vezérelt járműbeállítások is kiválóan finomíthatók – a maximális vezetési élmény és a lehető legnagyobb biztonság elérése érdekében. A végeláthatatlan hóföldeken a BMW profi pilótákból és mérnökökből álló tesztcsapata a legszélsőségesebb vezetési szituációkban állíthatja be és hangolhatja össze a hajtáslánc-technológiákat és az olyan vezetést támogató rendszereket, mint például a dinamikus menetstabilizáló rendszer (DSC – Dynamic Stability Control) vagy a dinamikus vonóerő-szabályzás (DTC – Dynamic Traction Control). A heteken át tartó, intenzív finomítás garantálja, hogy a sorozatgyártásba kerülő BMW modellek a vérpezsdítő vezetési élmény, a hosszú távú megbízhatóság és a maximális biztonság hármas egységével kényeztetik a bajor prémiumgyártó ügyfeleit.

Ideális feltételek az új BMW X3 sarki teszteléséhez

A BMW tesztcsapata Észak-Svédország hófödte tájaira vitte tesztelni az új BMW X3 előszériás modelljeit, amelyeknek jéghideg szélben, havon és jégen is bizonyítaniuk kell. A Lappföld történelmi tartományában található és az északi sarkkörtől mindössze 56 kilométerre délen elterülő Arjeplog környéke mindehhez ideális feltételeket biztosít. A levegő itt -20 Celsius fokos vagy még hidegebb, a befagyott tavak felszínét pedig vastag hóréteg borítja. Az egybefüggő, több tíz négyzetkilométer kiterjedésű területeken a kormány-, a futómű- és a hajtáslánc-beállítások is részletekbe menően tesztelhetők, az egyes állások pedig minden tekintetben összehasonlíthatók egymással. Sőt mi több, a csúszós felületeken a BMW xDrive intelligens összkerékhajtás legújabb változata is tovább finomítható, nem csupán a jeges útfelületeken biztosított lehető legjobb tapadás elérése, de a kerekek és tengelyek közötti teljesítmény- és forgatónyomaték-elosztás optimalizálása érdekében is. A minden vezetési szituációban agilis kezelhetőség és a precíz irányíthatóság így még intenzívebb vezetési élményt és folyamatosan aktív menetbiztonságot garantál.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés