Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Nagy Ervin egy MINI Countryman-nel érkezett a Kincsem premiervetítésére

A Kincsem című mozifilm premierjére a főszereplők a BMW Group modelljeivel érkeztek.

MINI
·
Brands
·
Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~61,46 KB)
  
Photos(1x, ~2,51 MB)

A Kincsem című mozifilm premierjére a főszereplők a BMW Group modelljeivel érkeztek.

2017. március 14-én este tartották a hónapok óta várt Kincsem film premierjét a budapesti Arena Pláza mozitermeiben. A bemutatón résztvevő mintegy ezer vendég négy külön teremben nézhette meg elsőként azt a filmalkotást, mely látványvilágával és stílusával a nagy amerikai hollywoodi szuperprodukciókat idézi.

A premieren megjelentek a film alkotói és legfontosabb szereplői, így Herendi Gábor rendező mellett szinte a teljes alkotói stáb, valamint a két főszereplő, Petrik Andrea és Nagy Ervin. A film további szereplői többek között Balsai Móni, Gáspár Tibor, Lázár Kati, Keresztes Tamás, Fekete Ernő és Scherer Péter, a forgatókönyvet Herendi Gábor és Hegedűs Bálint írták, a zenét Hrutka Róbert szerezte.

A főszereplők szállításáról a BMW Group modelljei gondoskodtak: Petrik Andreát egy BMW i3-as, míg Nagy Ervint egy vadonatúj MINI Countryman hozta el az exkluzív bemutatóra. A sztárok utazásáról egy video is készült, mely a Kincsem film Facebook oldalán is megtekinthető. Nagy Ervin idén január végétől a MINI márka magyarországi nagykövete, így a művészt a MINI legújabb modellje egy MINI Countryman Cooper D szállította a premierre. A film elkészülésében támogató szerepet vállalt a Wallis Motor Pest Kft. is, mely hivatalos BMW márkakereskedőként a rendező mobilitását is biztosította az elmúlt hónapokban.

A film Kincsem, a csodaló történetét meséli el, miközben a régi romantikus kalandfilmek stílusát, hangulatát hozza vissza a magyar mozikba. Nagy Ervin alakítja gróf Blaskovich Ernőt, aki könnyed, életigenlő életmódját feladja, amikor minden vagyonát és energiáját a frissen megszerzett versenyló betörésére és versenyeztetésére fordítja. Klara von Oettingen szerepében Petrik Andrea személyében talál először kihívóra, majd számos izgalmas és kalandos jelenet után szerelemre.

A MINI hazai történetmesélését öt különböző híres személy és művész, köztük Nagy Ervin, MINI Magyarország márkanagykövetként segítik 2017-ben, hozzájárulva a brit márka sikereihez.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés