Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW Motorrad bemutatja a vadonatúj Machined Parts kiegészítőket

Az összetéveszthetetlenül egyedivé varázsolt motorkerékpárok rajongók sokaságát tartják lázban világszerte, a BMW Motorrad ezért vadonatúj kollekcióval bővíti eredeti kiegészítőinek átfogó palettáját. Az utólagosan felszerelhető Machined Parts kiegészítők az R nineT, az R nineT Pure, az R nineT Scrambler, az R nineT Racer és az R nineT Urban G/S motorkerékpárokhoz válnak elérhetővé.

BMW Motorrad
·
Tartozékok
·
R sorozat
·
R nineT
·
R nineT Scrambler
·
R nineT Racer
·
R nineT Pure
·
R nineT Urban G/S
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~39,05 KB)
  
Photos(10x, ~16,61 MB)

Az összetéveszthetetlenül egyedivé varázsolt motorkerékpárok rajongók sokaságát tartják lázban világszerte, a BMW Motorrad ezért vadonatúj kollekcióval bővíti eredeti kiegészítőinek átfogó palettáját. Az utólagosan felszerelhető Machined Parts kiegészítők az R nineT, az R nineT Pure, az R nineT Scrambler, az R nineT Racer és az R nineT Urban G/S motorkerékpárokhoz válnak elérhetővé.

 

A vadonatúj kollekció minden egyes darabja kiváló minőségű alumíniumból, aprólékos munkával készül, hogy a hamisítatlan egyediséget kínáló alkatrészek még jobban kiemeljék a prémium motorkerékpár-technológia kifinomult stílusát. Az alkatrészek dizájnját a BMW Motorrad a kaliforniai Roland Sands Design műhellyel közösen dolgozta ki, a fényes fekete árnyalat és a színtiszta alumínium kontrasztja szerint életre hívott elemek speciális, kifinomult gyártási folyamata pedig kiváló minőséget garantál. Az alkatrészeket CNC-esztergálással, egyetlen alumínium öntvényből formázzák meg, majd az idomokat aprólékosan, kézzel felcsiszolják. A fekete fényezés után a fedetlen alumínium részeket újrapolírozzák, végezetül pedig az alkatrész teljes felületét fényes lakkal vonják be.

 

A Machined Parts kollekció darabjai BMW logót, BMW Motorrad feliratot vagy Roland Sands Design feliratot viselnek, az alumínium-fekete színösszeállítás pedig az R nineT modellpaletta mindegyik tagjával tökéletesen harmonizál.

 

A BMW Motorrad hivatalos márkakereskedéseiben már elérhetők az alábbi Machined Parts kiegészítők:

 

  • szelepfedél-védő
  • olajtöltőnyílás-sapka
  • ékszíjburkolat
  • fényszóró-keret
  • kormányvég
  • hátsó kerékagy borítás
  • véghajtómű-csapágy borítás
  • lengővilla-csukló borítás

 

A kollekció számos további darabja előkészítés alatt áll.

 

A vadonatúj Machined Parts mellett a BMW Motorrad számos kiváló minőségű, egyedi kiegészítőt kínál, amelyekkel a bajor gyártó ügyfelei kifinomult stílusban varázsolhatják egyedivé az R nineT modellpaletta tagjait.

 

Kiváltképp említésre méltó elem e téren az alumíniumból készült üzemanyagtartály, amelyet kisszériában, a BMW szigorú minőségi szabványai szerint, kézzel készítenek el. A kézzel végzett csiszolás mindegyik darabnak teljesen egyedi megjelenést biztosít, amely az R nineT, az R nineT Pure és az R nineT Scrambler motorkerékpárok magabiztos kisugárzásának klasszikus ékköveként díszeleg.

 

Az alumíniumból készült üzemanyagtartály mind kialakítását, mind pedig méretét tekintve tökéletesen megegyezik a sorozatgyártásban kínált elemmel, a hegesztés során keletkezett varratokat pedig az ügyfél igényei szerint eltüntetik vagy szabadon hagyják. Bármelyikről legyen is szó, a tartály felületét magasfényű lakkal vonják be, amely azon túl, hogy a színtiszta alumíniumnak még fényesebb ragyogást ad, megóvja az alkatrészt az oxidációtól.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL GENERAL MEETING 2018.

Munich, 17. May. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of BMW AG.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés