Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Hamisítatlan hangulat vadonatúj helyszínen: jön a harmadik Pure&Crafted Fesztivál

A BMW Motorrad 2017. augusztus 26-án és 27-én rendezi meg a hagyományteremtő Pure&Crafted Fesztivál harmadik felvonását Berlinben, vadonatúj környezetben: a Postbahnhof épületében töltött két sikeres év után a fesztivál idén egy még nagyobb helyszínre, az Altes Kraftwerk Rummelsburg épületegyüttesébe költözik. Az egykori berlini erőmű tágas elrendezése és eredeti állapotban megőrzött hangulata minden korábbinál változatosabb szórakozást garantál.

Brands
·
BMW Motorrad
·
Motoros tréning, utazás, események
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~44,24 KB)
  
Photos(1x, ~801 KB)

Related Links.

A BMW Motorrad 2017. augusztus 26-án és 27-én rendezi meg a hagyományteremtő Pure&Crafted Fesztivál harmadik felvonását – ismét Berlinben, ámde vadonatúj környezetben: a Postbahnhof épületében töltött két sikeres év után a fesztivál idén egy még nagyobb helyszínre, az Altes Kraftwerk Rummelsburg épületegyüttesébe költözik. Az egykori berlini erőmű tágas elrendezése és eredeti állapotban megőrzött ipari hangulata minden korábbinál változatosabb szórakozást garantál, a motorkerékpáros kultúra, a New Heritage életstílus és a hamisítatlan gitárzene iránt rajongók számára egyaránt. A fesztivál ráadásul idén is világhírű előadókat állít színpadra: érkezik az Interpol, a Car Seat Headrest és a Razz, hogy ütemes rock-legendáikkal a nyár lezárásaként még egyszer felpezsdítsék Berlin külvárosát.

 

Melankolikus, új stílusú poszt-punk dallamaival idén a tengerentúli rockegyüttes, az Interpol lesz a Pure&Crafted Fesztivál elsőszámú fellépője, aki az idén tizenötödik évfordulóját ünneplő album, a „Turn On The Bright Lights” slágereit is elhozza Berlinbe. Koncertet ad a Will Toledo által életre hívott Car Seat Headrest is: a három zenészből álló formáció a punk műfajának ismert himnuszait pszichedelikus elektronikus betétekkel fűszerezi, egy egészen egyedülálló stílust varázsolva a színpadra. Érkezik a vérpezsdítő show-t ígérő Razz rockegyüttes, a divatos rockzenét játszó berlini banda, a Picture, valamint színpadra lépnek a Gurr-lányok is. A kétnapos rendezvény fellépői között van még a Giant Rooks, az ABAY és a The Dead Lovers is, miközben a The Rob Ryan Roadshow formáció újabb meglepetéssel készül Berlinbe.

 

A Pure&Crafted Fesztivál azonban sokkal több, mint egy átlagos zenei rendezvény. A világhírű fellépőket ígérő színpad melletti szabadtéren a földkerekség legjelentősebb egyedi motorkerékpár-készítő műhelyei sorakoznak majd fel, az Original Motodrom felépítményében pedig hátborzongató motoros kaszkadőrök gondoskodnak arról, hogy az adrenalin extrém magasságokba szökjön. Az Altes Kraftwerk Rummelsburg építészetileg lenyűgöző gépházában – amely korábban működő erőműként funkcionált – a szervezők idén is életre hívják a számtalan izgalmas látnivalóval kecsegtető General Store vásárt és a varázslatos kulináris élvezeteket kínáló Food Court részleget.

 

Miközben az impozáns zenei palettának köszönhetően a zenekedvelők főként szombaton tombolhatják ki magukat, a motorozás élvezetét kereső és a New Heritage életstílusnak hódoló rajongók inkább vasárnap találhatják meg számításaikat – barátaik és családtagjaik gyűrűjében, a friss levegőn. A Pure&Crafted Fesztivál szervezői minden kíváncsi és kalandvágyó rajongót meghívnak, hogy közösen éljék át a rendezvény hamisítatlan hangulatát és felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak. A kétnapos eseményt rendhagyó motoros túrák és családi programok színesítik, miközben minden pillanatban a fesztiválhangulat dominál: bárki, aki hangszeren játszik, közönség elé léphet a Motodrom színpadán!

 

A Pure&Crafted Fesztivál idei felvonására már elérhetők a jegyek, a www.pureandcrafted.com/tickets weboldalon keresztül. A kétnapos belépő ára 26,4 euró, a csak szombati jegy 20,9 euróba kerül, a vasárnapi belépő ára pedig önmagában 5,5 euró.

 

Weboldal: www.pureandcrafted.com

Facebook: www.facebook.com/pureandcrafted

Twitter: www.twitter.com/pureandcrafted

Instagram: www.instagram.com/pureandcrafted

#pureandcrafted

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL GENERAL MEETING 2018.

Munich, 17. May. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of BMW AG.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés