Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Zoób Kati, a MINI Magyarország márkanagykövete egy 5-ajtós MINI Cooper SD-t vezet

Zoób Kati a MINI Magyarország márkanagykövete átvette 5-ajtós MINI Cooper SD autóját.

MINI
·
Brands
·
Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~164,96 KB)
  
Photos(3x, ~4,46 MB)

Zoób Kati a MINI Magyarország márkanagykövete átvette 5-ajtós MINI Cooper SD autóját.

2017 január közepén a MINI márka magyarországi nagyköveteket jelentett be, olyan híres, a saját pályájukon sikeres és hiteles művészeket, alkotókat, sportolókat illetve egyéniségeket, akik a MINI márka prémium stílusához igazodva saját területükön értek el elismerést. Ebből a körből elsőként Zoób Kati divattervező vette át vadonatúj 5-ajtós MINI Cooper SD autóját, mely 2.0 literes 170 lóerős motorjával, gokart-szerű vezetési élményével és egyedi megjelenésével, valódi egyéniséget képvisel.

Zoób Kati nemzetközileg ismert és elismert alkotóművész, divattervező, pályáját 1976-ban játék és bábtervezőként kezdte, a nyolcvanas években színházi és filmes produkciókban iparművészként dolgozott, majd 1994-ben megalapította a Katti Zoób Divatházat, melyet ma is vezet. Az elmúlt több mint 20 évben a Katti Zoób márka kollekcióit a világ legnevesebb divatbemutatóin láthatta a közönség, Párizstól, Londonon, Frankfurton és Dubai-on át Shanghai-ig. Divattervezői munkái mellett jelmeztervei is kiemelkedőek, számos nívós díjjal ismerték el tehetségét. A Szolnoki Szigligeti Színház, a Magyar Állami Operaház és legutóbbi alkotásai a Székesfehérvári Vörösmarty Színház, Csehov: Három nővér című színdarabjának sikeréhez is nagyban hozzájárultak. Egyéni stílusa, karaktere egyesíti az extravaganciát és a funkciót, értelmezése szerint az „haute-couture“ az öltözködés költészete, kézműves hagyományokra épülő, személyre szabott egyediség, múlt és jövő. Zoób Kati a, Sümeg város díszpolgára, a Bátor Tábor Nagykövete, valamint balatonfüredi kötődése réven az immár IV. Balatonfüred Concours d’Elegance veterán autós szépségverseny arculattervezője, egyben az esemény fővédnöke.

„A MINI márka brit eredete, stílusa, az autókra jellemző extravagáns, ugyanakkor funkcionális dizájnja, a prémium minőség, olyan értékek, mellyel könnyen és szívesen tudok azonosulni. Egy ember az élete során számtalanszor formát vált. Szerencsés esetben szellemi képességeink fejlődésével, testünk változásaival újra és újra megtaláljuk személyiségünk harmóniáját. A korszerű ember nemcsak követi, hanem élvezi a változásokat és bátran felteszi magának, sőt meg is válaszolja a fejlődéséhez szükséges kérdéseket. Ehhez nagyon hasonló, izgalmas és érdekes időszak egy márka életében is az az életszakasz, amikor az kinyílik, fejlődik, új utakat keres. A MINI-vel való találkozás és a márka felkérése számomra is egy értékkel teli világot és egyben megtisztelő új kihívást is jelent“ – mondta el Zoób Kati az autóátadás kapcsán.

A MINI Cooper SD-t a Wallis Motor Pest MINI Cube márkakereskedésében adták át, ahol a márka legújabb modelljei is megtekinthetőek.

„Add your story – Mi a te történeted?“ marketing-kommunikációs üzenettel indítottuk el a MINI idei évét Magyarországon, melynek meghatározó eleme a MINI Magyarország márkanagyköveti program. A program bejelentése egybeesik az új MINI Countryman érkezésével is, melyre a bemutatót követő elsők hetek után nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk. A MINI új célcsoportok felé nyit, a történetmesélés nemzetközileg és nálunk is kiemelten fontos elem. Zoób Kati személye és hogy a márka felkérését elfogadta nagy megtiszteltetés, így biztosak vagyunk abban, hogy új kezdeményezésünkkel további sikereket érhetünk el“ – mondta el Oros Attila MINI márkavezető az autó-átadás alkalmával.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LIVE - AUTO CHINA 2018.

Beijing, 25. April 2018.
10:00 CST / 04:00 CEST.
Here you can see the full-length transmission of the BMW Group press conference.

 

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés