Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW idén is az „Excellence in Sales” díjakkal tüntette ki legjobb márkakereskedőit

Az aranyba vont trófeákat immáron ötödik alkalommal adta át a bajor gyártó a mintegy 4 400 márkakereskedőt egyesítő nemzetközi értékesítési hálózat harminchat legkiválóbb tagjának.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~87,02 KB)
  
Photos(18x, ~198,57 MB)

Az aranyba vont trófeákat immáron ötödik alkalommal adta át a bajor gyártó a mintegy 4 400 márkakereskedőt egyesítő nemzetközi értékesítési hálózat harminchat legkiválóbb tagjának.

A BMW idén is kitüntette nemzetközi értékesítési hálózata harminchat legkiválóbb márkakereskedőjét. Az aranyozott „Excellence in Sales” díjakat a Münchenben megrendezett gálaesten Dr. Ian Robertson, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja adta át a kiválasztottaknak. A BMW Group a 2016-os esztendőt rekordszintű globális értékesítési eredménnyel zárta, amelyhez a nemzetközi értékesítési hálózat kimagasló teljesítménye is nagymértékben hozzájárult.

A bajor gyártó idén immáron ötödik alkalommal adta át legjobb márkakereskedőinek az „Excellence in Sales” díjakat, amelyekkel újfent elismerte a nemzetközi értékesítési hálózat kiváló eredményeit és a BMW Group sikertörténetében betöltött kulcsfontosságú szerepét. A vállalatcsoport a márkakereskedői lánc szakmai felkészültsége, hatékonysága és ügyfélközpontúsága terén mindeközben világszerte új mércét állított fel, amellyel még inkább bebiztosította a partnerek hazai piacon kivívott vezető pozícióját.

„A nemzetközi értékesítési hálózat a BMW Group töretlen sikertörténetének egyik kulcspontja. Legkiválóbb partnereinket elismerő tisztelettel és kimagasló megbecsüléssel látjuk vendégül Münchenben, hogy köszönetet mondjunk a 2016-ban közösen elért új értékesítési rekordért. Idén pedig már azon dolgozunk, hogy még ennél is jobb eredményeket váltsunk valóra. Várakozásaink szerint ezen ambiciózus célunk eléréséhez újabb lendületet ad majd az új BMW 5-ös sorozat piaci bevezetése, valamint az a negyven újdonság, amelyeket az elkövetkező két évben tervezünk bemutatni” - mondta a gálaesten Dr. Ian Robertson.

A BMW Group mind a hat értékesítési régiójában hat kategóriában ítélte oda az „Excellence in Sales” díjakat, majd a harminchat regionális győztes közül kiválasztották az egyes kategóriák legjobbjait. A vállalatcsoport eszerint trófeával ismerte el a legjobb értékesítést elérő, a legtöbb új ügyfél meghódítását és megtartását produkáló, illetve a legkiválóbb ügyfélszolgálatot kínáló márkakereskedőket, valamint azokat a partnereket, akik a márka zászlóshajójának számító BMW 7-es sorozatból, illetve – a BMW világelső elektromos modellpalettáját éltetve – a BMW i és BMW iPerformance modellekből a legtöbb darabot adták el. A hatodik kategóriában „Az Év Márkakereskedőjét” ismerték el.

A díjakat odaítélő szakmai zsűriben Dr. Ian Robertson és a közvetlenül alatta dolgozó vállalati vezetők, valamint a BMW Group minőségirányítási részlegének képviselői foglaltak helyet. A trófeákra nyolcvan különböző országból több mint háromezer márkakereskedő jelentkezett.

A díjátadó gálaestet követően a BMW Group három napon át vendégül látta Münchenben a huszonkét országot képviselő harminchat regionális győztest, az intenzív programsorozatot pedig úgy állították össze a szervezők, hogy a márkakereskedők elmélyítsék szakmai ismereteiket és átfogó képet kapjanak a márka fővárosáról. A meghívott vendégek München belvárosában kipróbálhatták a BMW legendás klasszikus autóit, egy tradicionális bajor ebéd keretében belekóstolhattak a legízletesebb kézműves sörökbe, a BMW Welt-ben felfedezhették a négy keréken kínált luxus legújabb koncepcióit, a Trendjourney innovatív előadásának köszönhetően pedig bepillantást nyerhettek a kereskedelem jövőjébe is.

A BMW nemzetközi értékesítési hálózata a világ százötven országában mintegy 4 400 márkakereskedőt fog össze. Világszerte eladott 2 003 359 darab négykerekűjével a márka 2016-ban százéves fennállása során először lépte át a kétmilliós globális értékesítési értéket, az előző évhez képest 5,2 százalékos abszolút növekedést produkálva. A BMW ráadásul a világ legszélesebb elektromos modellpalettájával is büszkélkedhet, amelynek tagjai csak a tavalyi évben több mint 62 000 ügyfél tetszését nyerték el.

Az „Excellence in Sales” díjak idei nyertesei:

Kategória: a legjobb értékesítést elérő márkakereskedő

Dusseldorp Apeldoorn (Hollandia)

Barigui (Brazília)

Balcom BMW (Japán)

Performance Motors (Szingapúr)

Shanghai Baozen (Kína)

Becker-Tiemann (Németország)

Kategória: a legtöbb új ügyfél meghódítását és megtartását produkáló márkakereskedő

Pelras (Franciaország)

Tulley BMW (Egyesült Államok)

Eurosib Lahta (Oroszország)

Borusan Otomotiv (Törökország)

Shangyu Jinchang Baoshun (Kína)

Heermann-Rhein (Németország)

Kategória: a legtöbb 7-es BMW-t értékesítő márkakereskedő

BMW Centrauto (Belgium)

South Bay BMW (Egyesült Államok)

Bavarian Motors (Dél-Korea)

Abu Dhabi Motors (Egyesült Arab Emírségek)

Beijing Yan De Bao (Kína)

Euler (Németország)

Kategória: a legtöbb BMW i és BMW iPerformance modellt értékesítő márkakereskedő

Bilia Skøyen (Norvégia)

South Bay BMW (Egyesült Államok)

Deutsch Motors (Dél-Korea)

Abu Khader Automotive (Jordánia)

Chengdu Zhongbao (Kína)

Procar Automobile (Németország)

Kategória: a legkiválóbb ügyfélszolgálatot kínáló márkakereskedő

Lloyd Blackpool (Nagy-Britannia)

Auto Welt (Mexikó)

Sime Darby Auto Bavaria (Malajzia)

Astra Sunter (Indonézia)

Weifang Shengbao (Kína)

Kruft (Németország)

Kategória: Az Év Márkakereskedője

Antonio Amoros García / Móvil Begar (Spanyolország)

Boris Said / BMW of Murrieta (Egyesült Államok)

Luke E. Dreyer / Auto Bavaria (Dél-Afrika)

Shachar Shemesh / Delek Motors (Izrael)

Zuming Zhang / Shaoxing Baoshun (Kína)

Björn Heilmann / Hansa Nord (Németország)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL GENERAL MEETING 2018.

Munich, 17. May. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of BMW AG.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés