Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Jókuti András, „Világevő” egy vadonatúj MINI Countryman-nel jár

Jókuti András a MINI Magyarország nagyköveteként egy új MINI Countryman-t vezet áprilistól.

MINI
·
Brands
·
Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~160,61 KB)
  
Photos(3x, ~11,1 MB)

Jókuti András a MINI Magyarország nagyköveteként egy új MINI Countryman-t vezet áprilistól.

A 2017 január közepén bejelentett MINI Magyarország márkanagyköveti program következő állomásaként Jókuti András, a Világevő gasztroblog szerzője vette át vadonatúj MINI Countryman Cooper SD márkanagyköveti autóját a Budapest Motors Kft. hivatalos MINI kereskedésében. A február közepén bemutatkozott új MINI Countryman a kompakt prémium SUV/SAV kategória egyik legkaraketeresebb képviselője, mely nemcsak új formatervvel és egyedi technikai megoldásokkal indult hódító útjára, hanem az elődmodellhez képest jelentősen megnövekedett méretével is, így méltán számíthat új vevői célcsoportok érdeklődésére.

Jókuti András gasztroblogger és ételrajongó, aki ideje legnagyobb részét a világ gasztronómiai kincseinek megismerésével, feltárásával és élményeinek megosztásával tölti Világevő című blogján. A Tokiótól Limáig szerte a világban megfordult szerző blogja mellett számos nívós magyar és nemzetközi magazinban is publikál. 

Az írás mellett a legnívósabb, progresszív hazai gasztroesemények házigazdájaként és tanácsadójaként is dolgozik. Többek között a VinCE nevével fémjelzett Gourmet Fesztiválon, illetve a világ legrangosabb szakácsversenyének európai döntőjén, a Bocuse d'Or Europe-on műsorvezetőként is tevékenykedett, és sikerének köszönhetően a francia szervezők az esemény világdöntőjére is elhívták Master of Ceremony szerepkörben. Tévés műsorvezetőként igyekszik szakmailag mérvadó produkciókban öregbíteni a magyar gasztronómia hírét itthon és külföldön egyaránt, kiterjedt kapcsolatait szintén e cél érdekében mozgósítva hívja meg Magyarországra a világ gasztronómiai véleményvezéreinek kiemelkedő alakjait. 

„A MINI márka számomra végtelenül szimpatikus és karakteres, prémium stílusa, minősége, technikája igazi hívószó, mellyel könnyen azonosul az ember. A Cooper SD Countryman átadására is éppen Japánból, egy gasztronómiai kalandozásból érkeztem meg, így amikor átvehettem a MINI „Kalandor“ modelljét, azonnal éreztem, hogy „jóban leszünk“. Az autó elképesztően tágas, a családdal is rendkívül kényelmes, ugyanakkor a 190 lóerős dízel motor, a 8-fokozatú automata váltó és az egész agilis vezetési élmény, igazi elégedett mosollyal tölt el“ – mondta el a gasztroblogger az átadás alkalmával.

„A MINI Countryman történetmesélésének gasztronómiai alakja Jókuti András, aki mind a magyar, mind a nemzetközi kulináris térképen otthonosan tájékozódik. A MINI Countryman Cooper SD modell a márka jelenlegi legnagyobb modellje, erős, karakteres, akár egy teljes család számára kényelmes autó, mely némi terepes használatra, vidéki kiruccanásokra is tökéletesen megfelelő lehet, így mint ilyen, kiválóan illeszkedik ahhoz a magyar gasztronómiai túrázáshoz, melyet a Világevő és a MINI brand-ekkel tervezünk“ – mondta el Oros Attila MINI márkaigazgató az autó-átadás alkalmával.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL GENERAL MEETING 2018.

Munich, 17. May. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of BMW AG.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés