Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Vadonatúj sportkollekciókkal jelentkezik a BMW Lifestyle

Az öt különböző stílusú összeállítás a BMW Motorsport klasszikus és modernkori hangulatát, a golf- és jachtsportok lendületét, valamint a nagyvárosi mozgás örömét élteti. A BMW Lifestyle vadonatúj kollekciói energiával feltöltve érkeznek meg a márkakereskedésekbe – épp a 2017-es tavasz hajnalán.

Sport
·
Golf
·
BMW Golf Sport
·
Sailing
·
BMW Yacht Sport
·
BMW
·
Brands
·
BMW M
·
Lifestyle
·
Lifestyle termékek
·
BMW Design
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~79,93 KB)
  
Photos(25x, ~91,49 MB)

Az öt különböző stílusú összeállítás a BMW Motorsport klasszikus és modernkori hangulatát, a golf- és jachtsportok lendületét, valamint a nagyvárosi mozgás örömét élteti. A BMW Lifestyle vadonatúj kollekciói energiával feltöltve érkeznek meg a márkakereskedésekbe – épp a 2017-es tavasz hajnalán.

A BMW Active városi sportkollekció

A látványos karosszéria-álcázó fóliák figyelemfelkeltő motívumait mostantól nem csupán a BMW sorozatgyártás előtt álló tesztautói viselhetik: a jellegzetes mintázatot a BMW Active városi sportkollekció legújabb darabjai is megöröklik. A ruházati termékek sötétebb árnyalatait királykék, olívazöld és okkersárga részletek, illetve fényvisszaverő betétek hozzák kontrasztba.

A nagyvárosi mozgás örömét hirdető kialakítás mellett a BMW Active sportkollekció darabjai rendhagyó anyaghasználatukkal is kitűnnek a tömegből, a sportos kirándulásokhoz és az aktív szabadtéri programokhoz egyaránt kiváló ruhák ugyanis könnyed, gyorsan száradó, lélegző anyagból készülnek. A BMW Active Pulóver számos ötletes megoldást kínál, így például bélelt ujjakat, zsinórral összehúzható kapucnit és emelt gallért, amelyeknek köszönhetően a pulóver minden mozdulat közben maximális kényelmet és tökéletes mozgási szabadságot garantál.

Mindemellett azonban a BMW Active sportkollekció nem csupán hasznos szabadtéri kiegészítőket tartogat, mint például a BMW Active Törölköző vagy a strapabíró poggyászok, de olyan okos kutyatartási eszközöket is, mint például a BMW Active Kutyapóráz, amelynek hála mostantól a bajor gyártó ügyfeleinek négylábú barátai is a legjobb kezekben élhetik át a legújabb kalandokat.

A ’70-es évektől napjainkig: a BMW Motorsport Heritage és a BMW Motorsport Kollekciók

Az 1970-es évek motorsport-legendáiból merített BMW Motorsport Heritage Kollekció a bajor gyártó hosszú távú versenysport-történelmének állít emléket. A BMW Motorsport Heritage Bőrdzseki kiváló minőségű báránybőrből készült, amely igazi klasszikus darabként a versenyzés adrenalintól lüktető élményét hirdeti.

A klasszikus összeállítás többi kiegészítője ugyancsak a BMW Motorsport hetvenes évekbeli logójával, látványos versenycsíkozásával és figyelemfelkeltő trikolor árnyalatával büszkélkedhet, amelyek együtt nem csupán azokban a rajongókban ébresztenek birtoklási vágyat, akik testközelből is átélhették a motorsport legfényesebb korszakát, de azon fiatalokban is, akik felmenőik meséiből ismerik a legendákat és a BMW klasszikusait.

A versenyzés aranyifjúi eközben a BMW Motorsport Kollekció legújabb, modern darabjaiban is megtalálják önmagukat, hiszen a hamisítatlan trikolor-árnyalat, a lendületes vonalvezetés és a kiváló minőség ez esetben is a BMW motorsport-ikonjainak eredeti, korhű újraértelmezése. Az idei összeállítás abszolút slágere az innovatív, papír-alapú Tyvek® anyagból készült BMW Motorsport Papírdzseki, amelynek külső felülete egy egyszerű vízálló filctollal egyedire szabható. Mint ilyen, a vadonatúj ruhadarab egy szempillantás alatt a boxutcában rajongó, lelkes autogram-vadászok alapvető kiegészítőjévé válik.

A BMW Golfsport Kollekció

A bajor gyártó azon ügyfeleinek, akik golfütővel a kezükben szoktak kikapcsolódni, a BMW Golfsport Kollekció kínál egyszerre sportos és elegáns ruházati termékeket. Ilyen például az ötletes megoldásokkal tarkított BMW Golfsport Pólóing vagy a BMW Golfsport-dzseki.

A rendkívül könnyű anyagból készített BMW Golfsport Táska ráadásul nem csupán intelligens külső és belső elrendezésével, de hét tároló rekeszével és manuálisan állítható, alumíniumból készült lábaival is lenyűgözi a golfsport szerelmeseit. Az OGIO aqua-technológiájával felvértezett táskát leszerelhető, alaktartó csapadékvédővel, valamint vízálló cipzárral és varrással látták el, hogy minden esetben szárazon tartsa a golfszettet.

A kollekció darabjai esetében alkalmazott mélytengeri, illetve tűzpiros árnyalatok minden golfozót extra lendülethez juttatnak, függetlenül a hendikeptől.

A BMW Golfsport Ajándékszett pedig nem csupán az aktív játékosok, de az egykori legendák számára is kiváló meglepetéseket tartogat. A nagyméretű, golflabda formájú ajándékdobozban a Titleist két kiváló minőségű, professzionális Pro V1 golflabdája, egy tartóvilla és egy BMW Golfsport Sapka található. Utóbbinak a sirtje ráadásul mágneses hatású, a sportoló így mindkét BMW logóval díszített labdajelzőt könnyedén elérheti (a labdajelzők ugyancsak a szett részei).

A BMW Yachtsport Kollekció

A BMW Lifestyle idén tavasszal sem hagyja frissítő áramlatok nélkül a jachtsport szerelmeseit: a nagy sikernek örvendő BMW Yachtsport Kollekció poggyászai, kiegészítői és ruházati termékei sportos szabásukkal, utcán is viselhető kialakításukkal és prémium minőségükkel nyerik el a bajor gyártó ügyfeleinek tetszését. Miközben a kiváló szélfogó képességű, vízálló anyagok tökéletesen alkalmazkodnak a jachtsport nem egyszer szélsőséges körülményeihez, az alkalmi stílusban megvarrt darabok kifinomult részletei a páratlan kényelemről gondoskodnak. Az összeállítás kiegészítőit ugyancsak a funkcionális anyaghasználat és az elegáns tengerparti stílus kettőse jellemzi.

A BMW Lifestyle öt új sportkollekciójának fentebb bemutatott ruhadarabjai, kiegészítői és táskái 2017 áprilisától a www.shop.bmw.com weboldalon és az egyes BMW márkakereskedésekben várják a bajor gyártó rajongóit, sok más termék társaságában.

Ajánlott bruttó kiskereskedelmi árak:

BMW Active Pulóver (férfi és női): 30 900,-Ft

BMW Active Törölköző: 8 600,-Ft

BMW Active Kutyapóráz: 13 800,-Ft

BMW Motorsport Heritage Bőrdzseki (férfi): 204 900,-Ft

BMW Motorsport Papírdzseki (férfi): 17 000,-Ft

BMW Golfsport Pólóing (férfi és női): 23 000,-Ft

BMW Golfsport-dzseki (férfi és női): 46 000,-Ft

BMW Golfsport Táska: 97 200,-Ft

BMW Golfsport Ajándékszett: 19 400,-Ft

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés