Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Vadonatúj sportkollekciókkal jelentkezik a BMW Lifestyle

Az öt különböző stílusú összeállítás a BMW Motorsport klasszikus és modernkori hangulatát, a golf- és jachtsportok lendületét, valamint a nagyvárosi mozgás örömét élteti. A BMW Lifestyle vadonatúj kollekciói energiával feltöltve érkeznek meg a márkakereskedésekbe – épp a 2017-es tavasz hajnalán.

Sports
·
Golf
·
BMW Golf Sport
·
Sailing
·
BMW Yacht Sport
·
BMW
·
Brands
·
BMW M
·
Lifestyle
·
Lifestyle termékek
·
BMW Design
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~79,93 KB)
  
Photos(25x, ~91,49 MB)

Az öt különböző stílusú összeállítás a BMW Motorsport klasszikus és modernkori hangulatát, a golf- és jachtsportok lendületét, valamint a nagyvárosi mozgás örömét élteti. A BMW Lifestyle vadonatúj kollekciói energiával feltöltve érkeznek meg a márkakereskedésekbe – épp a 2017-es tavasz hajnalán.

A BMW Active városi sportkollekció

A látványos karosszéria-álcázó fóliák figyelemfelkeltő motívumait mostantól nem csupán a BMW sorozatgyártás előtt álló tesztautói viselhetik: a jellegzetes mintázatot a BMW Active városi sportkollekció legújabb darabjai is megöröklik. A ruházati termékek sötétebb árnyalatait királykék, olívazöld és okkersárga részletek, illetve fényvisszaverő betétek hozzák kontrasztba.

A nagyvárosi mozgás örömét hirdető kialakítás mellett a BMW Active sportkollekció darabjai rendhagyó anyaghasználatukkal is kitűnnek a tömegből, a sportos kirándulásokhoz és az aktív szabadtéri programokhoz egyaránt kiváló ruhák ugyanis könnyed, gyorsan száradó, lélegző anyagból készülnek. A BMW Active Pulóver számos ötletes megoldást kínál, így például bélelt ujjakat, zsinórral összehúzható kapucnit és emelt gallért, amelyeknek köszönhetően a pulóver minden mozdulat közben maximális kényelmet és tökéletes mozgási szabadságot garantál.

Mindemellett azonban a BMW Active sportkollekció nem csupán hasznos szabadtéri kiegészítőket tartogat, mint például a BMW Active Törölköző vagy a strapabíró poggyászok, de olyan okos kutyatartási eszközöket is, mint például a BMW Active Kutyapóráz, amelynek hála mostantól a bajor gyártó ügyfeleinek négylábú barátai is a legjobb kezekben élhetik át a legújabb kalandokat.

A ’70-es évektől napjainkig: a BMW Motorsport Heritage és a BMW Motorsport Kollekciók

Az 1970-es évek motorsport-legendáiból merített BMW Motorsport Heritage Kollekció a bajor gyártó hosszú távú versenysport-történelmének állít emléket. A BMW Motorsport Heritage Bőrdzseki kiváló minőségű báránybőrből készült, amely igazi klasszikus darabként a versenyzés adrenalintól lüktető élményét hirdeti.

A klasszikus összeállítás többi kiegészítője ugyancsak a BMW Motorsport hetvenes évekbeli logójával, látványos versenycsíkozásával és figyelemfelkeltő trikolor árnyalatával büszkélkedhet, amelyek együtt nem csupán azokban a rajongókban ébresztenek birtoklási vágyat, akik testközelből is átélhették a motorsport legfényesebb korszakát, de azon fiatalokban is, akik felmenőik meséiből ismerik a legendákat és a BMW klasszikusait.

A versenyzés aranyifjúi eközben a BMW Motorsport Kollekció legújabb, modern darabjaiban is megtalálják önmagukat, hiszen a hamisítatlan trikolor-árnyalat, a lendületes vonalvezetés és a kiváló minőség ez esetben is a BMW motorsport-ikonjainak eredeti, korhű újraértelmezése. Az idei összeállítás abszolút slágere az innovatív, papír-alapú Tyvek® anyagból készült BMW Motorsport Papírdzseki, amelynek külső felülete egy egyszerű vízálló filctollal egyedire szabható. Mint ilyen, a vadonatúj ruhadarab egy szempillantás alatt a boxutcában rajongó, lelkes autogram-vadászok alapvető kiegészítőjévé válik.

A BMW Golfsport Kollekció

A bajor gyártó azon ügyfeleinek, akik golfütővel a kezükben szoktak kikapcsolódni, a BMW Golfsport Kollekció kínál egyszerre sportos és elegáns ruházati termékeket. Ilyen például az ötletes megoldásokkal tarkított BMW Golfsport Pólóing vagy a BMW Golfsport-dzseki.

A rendkívül könnyű anyagból készített BMW Golfsport Táska ráadásul nem csupán intelligens külső és belső elrendezésével, de hét tároló rekeszével és manuálisan állítható, alumíniumból készült lábaival is lenyűgözi a golfsport szerelmeseit. Az OGIO aqua-technológiájával felvértezett táskát leszerelhető, alaktartó csapadékvédővel, valamint vízálló cipzárral és varrással látták el, hogy minden esetben szárazon tartsa a golfszettet.

A kollekció darabjai esetében alkalmazott mélytengeri, illetve tűzpiros árnyalatok minden golfozót extra lendülethez juttatnak, függetlenül a hendikeptől.

A BMW Golfsport Ajándékszett pedig nem csupán az aktív játékosok, de az egykori legendák számára is kiváló meglepetéseket tartogat. A nagyméretű, golflabda formájú ajándékdobozban a Titleist két kiváló minőségű, professzionális Pro V1 golflabdája, egy tartóvilla és egy BMW Golfsport Sapka található. Utóbbinak a sirtje ráadásul mágneses hatású, a sportoló így mindkét BMW logóval díszített labdajelzőt könnyedén elérheti (a labdajelzők ugyancsak a szett részei).

A BMW Yachtsport Kollekció

A BMW Lifestyle idén tavasszal sem hagyja frissítő áramlatok nélkül a jachtsport szerelmeseit: a nagy sikernek örvendő BMW Yachtsport Kollekció poggyászai, kiegészítői és ruházati termékei sportos szabásukkal, utcán is viselhető kialakításukkal és prémium minőségükkel nyerik el a bajor gyártó ügyfeleinek tetszését. Miközben a kiváló szélfogó képességű, vízálló anyagok tökéletesen alkalmazkodnak a jachtsport nem egyszer szélsőséges körülményeihez, az alkalmi stílusban megvarrt darabok kifinomult részletei a páratlan kényelemről gondoskodnak. Az összeállítás kiegészítőit ugyancsak a funkcionális anyaghasználat és az elegáns tengerparti stílus kettőse jellemzi.

A BMW Lifestyle öt új sportkollekciójának fentebb bemutatott ruhadarabjai, kiegészítői és táskái 2017 áprilisától a www.shop.bmw.com weboldalon és az egyes BMW márkakereskedésekben várják a bajor gyártó rajongóit, sok más termék társaságában.

Ajánlott bruttó kiskereskedelmi árak:

BMW Active Pulóver (férfi és női): 30 900,-Ft

BMW Active Törölköző: 8 600,-Ft

BMW Active Kutyapóráz: 13 800,-Ft

BMW Motorsport Heritage Bőrdzseki (férfi): 204 900,-Ft

BMW Motorsport Papírdzseki (férfi): 17 000,-Ft

BMW Golfsport Pólóing (férfi és női): 23 000,-Ft

BMW Golfsport-dzseki (férfi és női): 46 000,-Ft

BMW Golfsport Táska: 97 200,-Ft

BMW Golfsport Ajándékszett: 19 400,-Ft

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés