Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Leblanc Gergely egy új MINI Clubman-t vezet áprilistól

Leblanc Gergely, a MINI Magyarország márkanagykövete egy új MINI Clubman-nel autózik áprilistól.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~178,97 KB)
  
Photos(3x, ~5,27 MB)

Leblanc Gergely, a MINI Magyarország márkanagykövete egy új MINI Clubman-nel autózik áprilistól.

A 2017 január közepén bejelentett MINI Magyarország márkanagyköveti program újabb állomásaként Leblanc Gergely balettművész átvette vadonatúj MINI Clubman Cooper SD márkanagyköveti autóját, mely eseményhez egy különleges fotózást* szervezett az Opera és a BMW Group Magyarország a dalszínház környékén.

Leblanc Gergely, a Magyar Nemzeti Balett első magántáncosa, 2011 óta tagja a Magyar Állami Operaház együttesének. A Magyar Táncművészeti Főiskola elvégzését követően a Royal Ballet School of Londonban is tökéletesítette tudását, a Nemzeti Balett egyik vezető művészeként pedig számos emlékezetes alakítással hívta fel magára a közönség figyelmét, többek közt A diótör ő, az Anyegin, a Rómeó és Júlia, A hattyúk tava és kortárs koreográfiák főszerepeiben. Munkásságát fiatal kora ellenére több nemzetközi versenyen is jutalmazták, a Magyar Nemzeti Balettben is volt már az évad legjobb pályakezdő és legjobb férfi táncművésze, tavaly a 2016/17-es évad Étoile-jának választották, idén pedig a szakma felterjesztése nyomán március 15. alkalmából Harangozó Gyula-díjban részesült. A hivatása és a társulat iránti odaadásának egyik bizonyítéka, hogy miközben jelenleg A kalóz című magyarországi balettbemutató férfi főszerepére készül, egy lesérült kollégája helyére két nap alatt állt be új partnerrel a párhuzamosan futó Manon előadásban.

„Mikor megláttam a MINI Clubman Cooper SD-t, rögtön nagyon vonzónak találtam a formáját, illetve a hangulatot, amit áraszt. Az autó egyéni és igazán prémium minőségű bőrülései, anyagai, belső kezelőszervei és funkciói különlegessé, de mégis nagyon élhetővé teszik. Nagyon közel áll hozzám ez a lendületes, sportos, fiatalos design, éppen ezért nagyon jól is érzem magam benne. Már az Operaház körül megtett első kör alkalmával lenyűgözött a 2 literes TwinPower Turbo dízel motor az összkerékmeghajtással együtt, úgyhogy alig várom, hogy olyan biztonságos környezetet találjak, ahol az autó képességeit jobban megismerhetem“ – mondta a balettművész az átadás alkalmával.

„Gergely a MINI Magyarország márkanagyköveti programjának fiatal, feltörekvő tehetsége, aki már eddigi pályája során is kimagasló sikereket ért el. A Clubman modell számára ideális választás, az autó a nagyvárosi, laza, könnyed, de mégis végtelenül kifinomult stílus tökéletes megtestesítője, mely 190 lóerős dízel motorral és ALL4 összekerékmeghajtással egy igazán vonzó kivitel. Gergely története remekül illeszkedik majd abba a sorba, melyet az év során, a MINI kommunikáció részeként szeretnénk majd felvezetni. Reményeink szerint a magyar közönség számára is közelebb kerülhet így a MINI márka, mely megújulása során olyan fantasztikus autókkal egészült ki, mint a hat-ajtós kialakítású, teljesen egyedi karakterű Clubman modell“ – mondta el Oros Attila MINI márkaigazgató az átadás alkalmával.

*a képeket Emmer László fotógráfus készítette.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS

Here you can see the full-length transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés