Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Leblanc Gergely egy új MINI Clubman-t vezet áprilistól

Leblanc Gergely, a MINI Magyarország márkanagykövete egy új MINI Clubman-nel autózik áprilistól.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~178,97 KB)
  
Photos(3x, ~5,27 MB)

Leblanc Gergely, a MINI Magyarország márkanagykövete egy új MINI Clubman-nel autózik áprilistól.

A 2017 január közepén bejelentett MINI Magyarország márkanagyköveti program újabb állomásaként Leblanc Gergely balettművész átvette vadonatúj MINI Clubman Cooper SD márkanagyköveti autóját, mely eseményhez egy különleges fotózást* szervezett az Opera és a BMW Group Magyarország a dalszínház környékén.

Leblanc Gergely, a Magyar Nemzeti Balett első magántáncosa, 2011 óta tagja a Magyar Állami Operaház együttesének. A Magyar Táncművészeti Főiskola elvégzését követően a Royal Ballet School of Londonban is tökéletesítette tudását, a Nemzeti Balett egyik vezető művészeként pedig számos emlékezetes alakítással hívta fel magára a közönség figyelmét, többek közt A diótör ő, az Anyegin, a Rómeó és Júlia, A hattyúk tava és kortárs koreográfiák főszerepeiben. Munkásságát fiatal kora ellenére több nemzetközi versenyen is jutalmazták, a Magyar Nemzeti Balettben is volt már az évad legjobb pályakezdő és legjobb férfi táncművésze, tavaly a 2016/17-es évad Étoile-jának választották, idén pedig a szakma felterjesztése nyomán március 15. alkalmából Harangozó Gyula-díjban részesült. A hivatása és a társulat iránti odaadásának egyik bizonyítéka, hogy miközben jelenleg A kalóz című magyarországi balettbemutató férfi főszerepére készül, egy lesérült kollégája helyére két nap alatt állt be új partnerrel a párhuzamosan futó Manon előadásban.

„Mikor megláttam a MINI Clubman Cooper SD-t, rögtön nagyon vonzónak találtam a formáját, illetve a hangulatot, amit áraszt. Az autó egyéni és igazán prémium minőségű bőrülései, anyagai, belső kezelőszervei és funkciói különlegessé, de mégis nagyon élhetővé teszik. Nagyon közel áll hozzám ez a lendületes, sportos, fiatalos design, éppen ezért nagyon jól is érzem magam benne. Már az Operaház körül megtett első kör alkalmával lenyűgözött a 2 literes TwinPower Turbo dízel motor az összkerékmeghajtással együtt, úgyhogy alig várom, hogy olyan biztonságos környezetet találjak, ahol az autó képességeit jobban megismerhetem“ – mondta a balettművész az átadás alkalmával.

„Gergely a MINI Magyarország márkanagyköveti programjának fiatal, feltörekvő tehetsége, aki már eddigi pályája során is kimagasló sikereket ért el. A Clubman modell számára ideális választás, az autó a nagyvárosi, laza, könnyed, de mégis végtelenül kifinomult stílus tökéletes megtestesítője, mely 190 lóerős dízel motorral és ALL4 összekerékmeghajtással egy igazán vonzó kivitel. Gergely története remekül illeszkedik majd abba a sorba, melyet az év során, a MINI kommunikáció részeként szeretnénk majd felvezetni. Reményeink szerint a magyar közönség számára is közelebb kerülhet így a MINI márka, mely megújulása során olyan fantasztikus autókkal egészült ki, mint a hat-ajtós kialakítású, teljesen egyedi karakterű Clubman modell“ – mondta el Oros Attila MINI márkaigazgató az átadás alkalmával.

*a képeket Emmer László fotógráfus készítette.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés