Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Szabó Gabriella olimpiai aranyérmes kajakozó egy MINI Countryman Cooper SD-t vezet

Szabó Gabriella aranyérmes kajakozó olimpikon egy új MINI Countryman Cooper SD modellt vezet áprilistól.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~163,96 KB)
  
Photos(4x, ~2,69 MB)

Szabó Gabriella aranyérmes kajakozó olimpikon egy új MINI Countryman Cooper SD modellt vezet áprilistól

A MINI Magyarország márkanagyköveti programjában idén januárban öt ismert, híres embert jelentett be a márka, mely körnek ötödik tagja Szabó Gabriella kajakozó olimpikon, aki elsősorban sport területen erősíti a márkát.

Szabó Gabriella háromszoros olimpiai bajnok magyar kajakozó. 2003-ban a KSI versenyzőjeként bronzérmes volt ifjúsági világbajnokságon, 2006-ban háromszor állt dobogóra az U23-as Eb-n. 2007-ben Európa-bajnok lett Kozák Danutával K2 1000 méteren, majd a 2008-as Peking-i Olimpián K4 500 méteren ezüstérmet szereztek Kovács Katalin, Janics Natasa és Kozák Danuta négyesével. A 2012-es londoni Olimpián K4 500 méteren aranyérmet szerzett társaival, majd 2016-ban Rio-ban két aranyérmet is nyert, előbb K2 500 méteren Kozák Danutával párban, majd K4 500 méteren Kozák Danuta, Csipes Tamara és Fazekas-Zur Krisztinával négyesben álltak a dobogó legfelső fokán. A tavalyi olimpiai játékok óta is folyamatosan edz és világversenyeken indul, következő kihívása a 63 ország részvételével zajló Szegedi Világkupa, majd a csehországi kajak-kenu Világbajnokság. Gabriella Junior Príma díjas sportoló, szociálisan aktív, elkötelezett támogatója az Út a Mosolyért Alapítvány autista gyermekeket segítő szervezetnek.

„A MINI számomra mindig is egy nagy álom volt, ami most valóra vált az új Countryman képében. A márkát hosszú évek óta szeretem, rajongok érte, az a stílus, hangulat és minőség, amit képvisel már régóta rabul ejtett. Úgy érzem, hogy a forma és technika összhangja, a kifejező egyéniség, illetve az a felszabadultság érzés és jókedv amit a MINI képvisel, nekem nagyon sokat jelent. Egy hosszú edzőtáborból hazaérve, egyfajta meglepetésként várt az autó, amit azóta rendkívül boldogan vezetek. A hajómat a tetőcsomagtartón mindig magammal vihetem, az autó tágas és jól variálható, egyszóval, számomra a MINI Countryman a tökéletes választás” – mondta el Szabó Gabriella az átadást követő fotózáson.

„Gabriella a MINI Magyarország programjában a sport hiteles képviselője, egy olyan kitűnő és sikeres sportoló, aki a három olimpiai aranyérem után is nap, mint nap edz és küzd, hogy minden megmérettetésen bizonyítson. Amikor a fotózást* szerveztük, szerettünk volna visszaadni valamit abból a hangulatból, érzésből, lelkesdésből amit Gabi közvetít. A MINI Countryman Cooper SD modell tökéletes társa a mindennapokban is, az autó erős 190 lóerős dízelmotorjával, 400 Nm-es nyomatékával, ALL4 összkerékmeghajtásával hatékonyan támogatja egy élsportoló feszített napirendjét. A MINI Magyarország márkanagyköveti programja most teljes, öt ismert, híres ember, karakter támogatja a MINI-t itthon, mindenki különböző területekről érkezve, új értéket ad a márkához. A következő, izgalmas kommunikációs szakasz, pedig hamarosan az ő saját történetükkel folytatódik” – mondta el Oros Attila, MINI márkaigazgató a fotózás alkalmával.

 

* A fotózáshoz a helyszínt a zebegényi Natura Hill Vendégház és Étterem biztosította.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés