Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A Brain Bar Budapest fesztivál ismét a BMW i támogatásával

Idén június 1-3 között rendezik meg immár harmadik alkalommal a Brain Bar Budapest programsorozatot, mely Európa legnagyobb jövőfesztiválja.

Vállalati
·
Vállalati események
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~471,34 KB)
  
Photos(2x, ~6,81 MB)

A jövő üzleti, kulturális és társadalmi kérdéseit középpontba helyező Brain Bar Budapest már az indulás éve óta élvezi a BMW i támogatását, mellyel a BMW Group Magyarország 2015-ben igazi úttörőként vállalt közösséget. Az elmúlt évek kimgasaló sikerének erdeményeként, idén egyre több stratégiai partnerrel büszkélkedhetnek a szervezők. A BMW Group Magyarország, aTelekom és a Google eddig is szerepelt a nemzetközi összevetésben is különlegesnek számító esemény szponzorai között, ám idén tovább növelték elkötelezettségüket. A világ egyik vezető szakmai szolgáltató társasága, a KPMG közben egyenesen globális szintre emelte támogatását, így a budapesti fesztivál a vállalat nemzetközi naptárában is kiemelt helyet kap. A stratégiai partnerek a fesztivál sokszínűségéhez is hozzájárulnak: az esemény alkalmából nemzetközileg elismert, jelentős eredményeket elért előadókat hoznak Budapestre, melyben a BMW Group a mobilitás jövőjének témakörét mutatja majd be részletesen Larissa Huisgen előadásában.

  • Larissa Huisgen : A BMW Group globális piackutatásért felelős vezetője. Szakterülete a mobilitás jövőjét érintő kutatások.
  • Raimund Schmolze-Krahn : A Deutsche Telekom új termékötleteket fejlesztő egysége, a Creation Center alapítója.
  • Greg Corrado : A Google tudományos vezetője és a Google Brain Project társalapítója. A mesterséges intelligencia, a számítógépes idegtudomány és a gépi tanulás szakértője.
  • Lord Michael Hastings : A KPMG vállalati felelősségvállalásért felelős globális vezetője. Az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljai megvalósításának egyik vezetőjeként segíti a jövő generációinak szerepvállalását. A University of Kent tiszteletbeli polgári jogi doktorátusával díjazták a KPMG-nél és a BBC-nél, illetve az üzleti felelősségvállalás területén végzett munkájáért.

 

A BMW i almárka, mint az elektromos autózás egyik legsikeresebb hazai képviselője integráltan jelenik meg a fesztiválon, az Erzsébet-téri főhelyszín mellett egy interaktív BMW i-Lab-et is felépít majd Budapest Belvárosában. Az esményen a BMW i3 és i8 modellek mellett megjelenik a vállalat teljes iPerformance kínálata is, így a 225xe, a 330e, az X5 40e, valamint a luxuslimuzin 740e mellett a legfrissebb nóvum a BMW 530e plug-in-hibrid modell is szerepet kap majd. A fesztivál előadóit három napon keresztül egy látványos BMW i és iPerformance autókból álló flotta juttatja el egyik helyszínről a másikra, hangsúlyozva az elektromos hajtás, valamint az emissziómentes közlekedés előnyeit. „Jelenleg a BMW Group rendelkezik a legszélesebb elektromos és plug-in-hibrid modellkínálattal a világ autópiacán. A frissen bemutatott 530e-t hamarosan követi az első plug-in-hibrid MINI, a Cooper S E Countryman ALL4, illetve az elkövetkező években számos további elektromos hajtást használó újdonság érkezik. A Brain Bar Budapest* egy kiváló kezdeményezés, mely frissességével, lüktető hangulatával és előremutató, innovatív filozófiájával tökéletes platformot biztosít, melyhez a jövő mobilitását jelentő BMW i és iPerformance modellek kiválóan illeszkednek” – mondta el Salgó András a BMW Group Magyarország kommunikációs vezetője az esemény beharangozó kapcsán.

* A Brain Bar Budapestet június 1-3. között rendezik a belvárosi Erzsébet téren. A program megtekintésére és jegyvásárlásra a fesztivál www.brainbar.com van lehetőség, a bérletek mellett már a napijegyek és csoportos kedvezmény is elérhető.

További információ: press@brainbarbudapest.hu

Social media:

http://facebook.com/brainbarbudapest                  

http://instagram.com/brainbarbudapest                 

http://twitter.com/brainbarbp

 

**

További információ:

Salgó András, vállalati kommunikációs menedzser

Tel.: +36 29 555 115; e-mail: Andras.Salgo@bmw.hu

A BMW Group magyar nyelvű sajtóoldala a következő címen érhető el: www.press.bmwgroup.com/pressclub/p/hu/startpage.html

A BMW Group

A BMW, a MINI és a Rolls-Royce márkák tulajdonosaként a BMW Group a világ vezető prémium autó- és motorkerékpár-gyártó vállalata, amely prémium pénzügyi és mobilitási szolgáltatásokat is kínál. Világcégként a BMW Group 14 országban összesen 31 járműgyártó és -összeszerelő létesítményt üzemeltet, termékeit pedig értékesítési hálózatán keresztül a világ több mint 140 országában forgalmazza.

2016-ban a BMW Group hozzávetőlegesen 2,367 millió autót és közel 145 000 motorkerékpárt értékesített világszerte. A vállalat mintegy 94,16 milliárd eurós összbevételével a 2016-os pénzügyi évben mintegy 9,67 milliárd eurós nyereséget termelt. A 2016. december 31-i összesítés szerint a BMW Group világszerte 124 729 embert foglalkoztat.

A BMW Group sikerét hosszú távú gondolkodással és felelős működéssel alapozta meg. A vállalat stratégiájának alapvető része a környezetvédelmi szempontból és szociálisan is fenntartható értéklánc, a termékei által képviselt, mindenre kiterjedő felelősség és az erőforrások megőrzése iránti elkötelezettség.

www.bmw.hu

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés