Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A Brain Bar Budapest fesztivál ismét a BMW i támogatásával

Idén június 1-3 között rendezik meg immár harmadik alkalommal a Brain Bar Budapest programsorozatot, mely Európa legnagyobb jövőfesztiválja.

Vállalati
·
Vállalati események
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~471,34 KB)
  
Photos(2x, ~6,81 MB)

A jövő üzleti, kulturális és társadalmi kérdéseit középpontba helyező Brain Bar Budapest már az indulás éve óta élvezi a BMW i támogatását, mellyel a BMW Group Magyarország 2015-ben igazi úttörőként vállalt közösséget. Az elmúlt évek kimgasaló sikerének erdeményeként, idén egyre több stratégiai partnerrel büszkélkedhetnek a szervezők. A BMW Group Magyarország, aTelekom és a Google eddig is szerepelt a nemzetközi összevetésben is különlegesnek számító esemény szponzorai között, ám idén tovább növelték elkötelezettségüket. A világ egyik vezető szakmai szolgáltató társasága, a KPMG közben egyenesen globális szintre emelte támogatását, így a budapesti fesztivál a vállalat nemzetközi naptárában is kiemelt helyet kap. A stratégiai partnerek a fesztivál sokszínűségéhez is hozzájárulnak: az esemény alkalmából nemzetközileg elismert, jelentős eredményeket elért előadókat hoznak Budapestre, melyben a BMW Group a mobilitás jövőjének témakörét mutatja majd be részletesen Larissa Huisgen előadásában.

  • Larissa Huisgen : A BMW Group globális piackutatásért felelős vezetője. Szakterülete a mobilitás jövőjét érintő kutatások.
  • Raimund Schmolze-Krahn : A Deutsche Telekom új termékötleteket fejlesztő egysége, a Creation Center alapítója.
  • Greg Corrado : A Google tudományos vezetője és a Google Brain Project társalapítója. A mesterséges intelligencia, a számítógépes idegtudomány és a gépi tanulás szakértője.
  • Lord Michael Hastings : A KPMG vállalati felelősségvállalásért felelős globális vezetője. Az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljai megvalósításának egyik vezetőjeként segíti a jövő generációinak szerepvállalását. A University of Kent tiszteletbeli polgári jogi doktorátusával díjazták a KPMG-nél és a BBC-nél, illetve az üzleti felelősségvállalás területén végzett munkájáért.

 

A BMW i almárka, mint az elektromos autózás egyik legsikeresebb hazai képviselője integráltan jelenik meg a fesztiválon, az Erzsébet-téri főhelyszín mellett egy interaktív BMW i-Lab-et is felépít majd Budapest Belvárosában. Az esményen a BMW i3 és i8 modellek mellett megjelenik a vállalat teljes iPerformance kínálata is, így a 225xe, a 330e, az X5 40e, valamint a luxuslimuzin 740e mellett a legfrissebb nóvum a BMW 530e plug-in-hibrid modell is szerepet kap majd. A fesztivál előadóit három napon keresztül egy látványos BMW i és iPerformance autókból álló flotta juttatja el egyik helyszínről a másikra, hangsúlyozva az elektromos hajtás, valamint az emissziómentes közlekedés előnyeit. „Jelenleg a BMW Group rendelkezik a legszélesebb elektromos és plug-in-hibrid modellkínálattal a világ autópiacán. A frissen bemutatott 530e-t hamarosan követi az első plug-in-hibrid MINI, a Cooper S E Countryman ALL4, illetve az elkövetkező években számos további elektromos hajtást használó újdonság érkezik. A Brain Bar Budapest* egy kiváló kezdeményezés, mely frissességével, lüktető hangulatával és előremutató, innovatív filozófiájával tökéletes platformot biztosít, melyhez a jövő mobilitását jelentő BMW i és iPerformance modellek kiválóan illeszkednek” – mondta el Salgó András a BMW Group Magyarország kommunikációs vezetője az esemény beharangozó kapcsán.

* A Brain Bar Budapestet június 1-3. között rendezik a belvárosi Erzsébet téren. A program megtekintésére és jegyvásárlásra a fesztivál www.brainbar.com van lehetőség, a bérletek mellett már a napijegyek és csoportos kedvezmény is elérhető.

További információ: press@brainbarbudapest.hu

Social media:

http://facebook.com/brainbarbudapest                  

http://instagram.com/brainbarbudapest                 

http://twitter.com/brainbarbp

 

**

További információ:

Salgó András, vállalati kommunikációs menedzser

Tel.: +36 29 555 115; e-mail: Andras.Salgo@bmw.hu

A BMW Group magyar nyelvű sajtóoldala a következő címen érhető el: www.press.bmwgroup.com/pressclub/p/hu/startpage.html

A BMW Group

A BMW, a MINI és a Rolls-Royce márkák tulajdonosaként a BMW Group a világ vezető prémium autó- és motorkerékpár-gyártó vállalata, amely prémium pénzügyi és mobilitási szolgáltatásokat is kínál. Világcégként a BMW Group 14 országban összesen 31 járműgyártó és -összeszerelő létesítményt üzemeltet, termékeit pedig értékesítési hálózatán keresztül a világ több mint 140 országában forgalmazza.

2016-ban a BMW Group hozzávetőlegesen 2,367 millió autót és közel 145 000 motorkerékpárt értékesített világszerte. A vállalat mintegy 94,16 milliárd eurós összbevételével a 2016-os pénzügyi évben mintegy 9,67 milliárd eurós nyereséget termelt. A 2016. december 31-i összesítés szerint a BMW Group világszerte 124 729 embert foglalkoztat.

A BMW Group sikerét hosszú távú gondolkodással és felelős működéssel alapozta meg. A vállalat stratégiájának alapvető része a környezetvédelmi szempontból és szociálisan is fenntartható értéklánc, a termékei által képviselt, mindenre kiterjedő felelősség és az erőforrások megőrzése iránti elkötelezettség.

www.bmw.hu

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés