Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Íme az új BMW M240i M Performance Edition

2017 júliusától a 340 lóerős sportkupé lendületes karakterét látványos és hatékony BMW M Performance kiegészítők nyomatékosítják, mindössze 750 példányban.

F22
·
F22 LCI
·
BMW M Performance modellek
·
M240i Coupé
·
Coupé
·
2-es sorozat
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,41 KB)
  
Photos(12x, ~29,93 MB)

2017 júliusától a 340 lóerős sportkupé lendületes karakterét látványos és hatékony BMW M Performance kiegészítők nyomatékosítják, mindössze 750 példányban.

Az egyéniségeket övező népszerűség az autórajongók körében is töretlen, az egyszerre látványos és hatékony BMW M Performance alkatrészekkel, illetve kiegészítőkkel pedig a bajor gyártó minden ügyfelének megadja a lehetőséget arra, hogy kedvenc négykerekűjét hamisítatlanul egyedivé varázsolja. Az új BMW M240i M Performance Edition képében ráadásul a BMW M divízió most egy vadonatúj limitált szériáról rántja le a leplet, hogy még inkább előtérbe helyezze a kompakt sportkupé lendületes kialakítását. A különkiadást a tervezők számos prémium minőségű BMW M Performance kiegészítővel ruházták fel, amelyek tökéletesen harmonizálnak egymással és minden korábbinál intenzívebben hirdetik a kétajtós élsportoló vérpezsdítő menetteljesítményét. A szénszálból készült és feketére fényezett elemek kiváló kontrasztot alkotnak a limitált széria Alpine White alpesi fehér karosszéria-fényezésével. A BMW M240i M Performance Edition meghajtásáról a BMW M Performance TwinPower Turbo technológiával dolgozó, 250 kW / 340 lóerő maximális teljesítményű soros hathengeres benzinmotor gondoskodik (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 7,7 – 8,5 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 176 – 195 gramm / km)*.

Erőteljes kisugárzás és kimagasló teljesítmény

A kompakt sportkupé lendületes karakterét leginkább a 19” méretű könnyűfém keréktárcsák nyomatékosítják, amelyeken elöl 225/35 R19, hátul 245/30 R19 méretű gumiabroncsok feszülnek. A bajor gyártó a prémium minőségű, duplaküllő-dizájnú, kovácsolt felniket Orbit Grey vasszürke árnyalatban szereli fel a különkiadás alá, miután a tárcsák egyes éleit gyémánt-alakban felcsiszolták. A modell frontrészének sportosságát feketére fényezett lökhárító-betétek, koptatók és légterelő elemek hangsúlyozzák, amellyel a vese alakú hűtőrács fekete keretei és lamellái harmonizálnak. Hátulnézetből a részben fényezett diffúzor és a szénszálból készült légterelő szárny kettőse erősíti az élsportoló dinamikus kiállását. A szénszálból készült kiegészítők és a feketére fényezett elemek itt is kiváló kontrasztot alkotnak az Alpine White alpesi fehér karosszéria-fényezéssel.

A különkiadás motorsportos örökségét a kipufogórendszer szénszálból készült, BMW M logóval díszített ikervégződése nyomatékosítja, a modell lendületes karakterét pedig szénszálból készült külső visszapillantó-házak és „M Performance” felirattal ellátott, feketére fóliázott küszöbtoldatok fokozzák.

A minőség és a teljesítmény találkozása

A BMW M240i M Performance Edition típus-specifikus BMW M Performance kiegészítőit a BMW M divízió több évtizednyi motorsport-tapasztalata járja át. A tökéletesen harmonizáló elemek optimalizálják a jármű körüli légáramlatot, ezáltal pedig agilisabb vezethetőséget, lendületesebb menetteljesítményt és nagyobb vezetési élményt kínálnak.

Letaglózó sportosság a BMW xDrive intelligens összkerékhajtás alternatívájával

Az erőteljes BMW M240i M Performance Edition hatsebességes manuális váltóval és nyolcsebességes Steptronic sport automataváltóval is felszerelhető. Sőt mi több, a nagyteljesítményű sportkupé extrafelszereltségei közé a BMW xDrive intelligens összkerékhajtás is felkerül, kizárólag a nyolcsebességes Steptronic sport automataváltóval társítva. Az összkerékhajtású változat 4,4 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre, 100 kilométerre vetített 8,0 liter* átlagos üzemanyag-fogyasztás és kilométerenkénti 184 gramm* kombinált károsanyag-kibocsátás mellett. A modell végsebességét az elektronika minden esetben 250 km/óránál maximálja.

A BMW M240i M Performance Edition kizárólag a BMW lipcsei gyárában lát napvilágot, 2017 júliusától, 750 példányban.

*Az adatokat az EU-ciklus tesztkörének mérései alapján számolták ki, az értékek a váltótípusoktól és a hajtáslánc-változatoktól is függnek.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés