Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Íme az új BMW M240i M Performance Edition

2017 júliusától a 340 lóerős sportkupé lendületes karakterét látványos és hatékony BMW M Performance kiegészítők nyomatékosítják, mindössze 750 példányban.

F22
·
F22 LCI
·
BMW M Performance modellek
·
M240i Coupé
·
Coupé
·
2-es sorozat
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,41 KB)
  
Photos(12x, ~30,04 MB)

2017 júliusától a 340 lóerős sportkupé lendületes karakterét látványos és hatékony BMW M Performance kiegészítők nyomatékosítják, mindössze 750 példányban.

Az egyéniségeket övező népszerűség az autórajongók körében is töretlen, az egyszerre látványos és hatékony BMW M Performance alkatrészekkel, illetve kiegészítőkkel pedig a bajor gyártó minden ügyfelének megadja a lehetőséget arra, hogy kedvenc négykerekűjét hamisítatlanul egyedivé varázsolja. Az új BMW M240i M Performance Edition képében ráadásul a BMW M divízió most egy vadonatúj limitált szériáról rántja le a leplet, hogy még inkább előtérbe helyezze a kompakt sportkupé lendületes kialakítását. A különkiadást a tervezők számos prémium minőségű BMW M Performance kiegészítővel ruházták fel, amelyek tökéletesen harmonizálnak egymással és minden korábbinál intenzívebben hirdetik a kétajtós élsportoló vérpezsdítő menetteljesítményét. A szénszálból készült és feketére fényezett elemek kiváló kontrasztot alkotnak a limitált széria Alpine White alpesi fehér karosszéria-fényezésével. A BMW M240i M Performance Edition meghajtásáról a BMW M Performance TwinPower Turbo technológiával dolgozó, 250 kW / 340 lóerő maximális teljesítményű soros hathengeres benzinmotor gondoskodik (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 7,7 – 8,5 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 176 – 195 gramm / km)*.

Erőteljes kisugárzás és kimagasló teljesítmény

A kompakt sportkupé lendületes karakterét leginkább a 19” méretű könnyűfém keréktárcsák nyomatékosítják, amelyeken elöl 225/35 R19, hátul 245/30 R19 méretű gumiabroncsok feszülnek. A bajor gyártó a prémium minőségű, duplaküllő-dizájnú, kovácsolt felniket Orbit Grey vasszürke árnyalatban szereli fel a különkiadás alá, miután a tárcsák egyes éleit gyémánt-alakban felcsiszolták. A modell frontrészének sportosságát feketére fényezett lökhárító-betétek, koptatók és légterelő elemek hangsúlyozzák, amellyel a vese alakú hűtőrács fekete keretei és lamellái harmonizálnak. Hátulnézetből a részben fényezett diffúzor és a szénszálból készült légterelő szárny kettőse erősíti az élsportoló dinamikus kiállását. A szénszálból készült kiegészítők és a feketére fényezett elemek itt is kiváló kontrasztot alkotnak az Alpine White alpesi fehér karosszéria-fényezéssel.

A különkiadás motorsportos örökségét a kipufogórendszer szénszálból készült, BMW M logóval díszített ikervégződése nyomatékosítja, a modell lendületes karakterét pedig szénszálból készült külső visszapillantó-házak és „M Performance” felirattal ellátott, feketére fóliázott küszöbtoldatok fokozzák.

A minőség és a teljesítmény találkozása

A BMW M240i M Performance Edition típus-specifikus BMW M Performance kiegészítőit a BMW M divízió több évtizednyi motorsport-tapasztalata járja át. A tökéletesen harmonizáló elemek optimalizálják a jármű körüli légáramlatot, ezáltal pedig agilisabb vezethetőséget, lendületesebb menetteljesítményt és nagyobb vezetési élményt kínálnak.

Letaglózó sportosság a BMW xDrive intelligens összkerékhajtás alternatívájával

Az erőteljes BMW M240i M Performance Edition hatsebességes manuális váltóval és nyolcsebességes Steptronic sport automataváltóval is felszerelhető. Sőt mi több, a nagyteljesítményű sportkupé extrafelszereltségei közé a BMW xDrive intelligens összkerékhajtás is felkerül, kizárólag a nyolcsebességes Steptronic sport automataváltóval társítva. Az összkerékhajtású változat 4,4 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre, 100 kilométerre vetített 8,0 liter* átlagos üzemanyag-fogyasztás és kilométerenkénti 184 gramm* kombinált károsanyag-kibocsátás mellett. A modell végsebességét az elektronika minden esetben 250 km/óránál maximálja.

A BMW M240i M Performance Edition kizárólag a BMW lipcsei gyárában lát napvilágot, 2017 júliusától, 750 példányban.

*Az adatokat az EU-ciklus tesztkörének mérései alapján számolták ki, az értékek a váltótípusoktól és a hajtáslánc-változatoktól is függnek.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés