Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A legnagyobb MINI-rajongók idén Írországban találkoznak

A 2017-es Nemzetközi Mini Találkozónak az írországi Westport House kemping ad otthont. A szervezők mintegy 3 000 rajongót és közel 1 200 darab klasszikus négykerekűt várnak.

Örökség
·
MINI örökség
·
Veterános események
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~75,97 KB)
  
Photos(12x, ~49,74 MB)

A 2017-es Nemzetközi Mini Találkozónak az írországi Westport House kemping ad otthont. A szervezők mintegy 3 000 rajongót és közel 1 200 darab klasszikus négykerekűt várnak.

2017. május 25-28. között megszámlálhatatlanul sok MINI modell veszi birtokba az Írország nyugati partján fekvő Westport House kempinget, miután a hivatalos ír MINI klub ad otthont az idei Nemzetközi Mini Találkozónak. A szervezők a négynapos eseményre mintegy 3000 rajongót és büszke tulajdonost várnak, akik az előzetes számítások szerint közel 1200 darab régi és új autót gurítanak a nagyközönség elé.

A találkozóra kilátogató családok szórakozásáról a legendás kisautók és a modern egyéniségek kiállításán túl számos interaktív program gondoskodik, a MINI kincsvadászattól és a MINI-tulajdonosok játékos olimpiájától kezdve, a szlalom-versenyeken és a járműszépségversenyeken keresztül, egészen a helyi sajátosságnak számító „Wild Atlantic Way” kalandtúráig és a „Puc Fada” ügyességi versenyig. A 2017-es Nemzetközi Mini Találkozó díszvendége a legendás ír autóversenyző, Mervyn Johnson és az 1964-es Monte Carlo Rali abszolút győztese, a klasszikus Minivel diadalmaskodó Paddy Hopkirk lesz.

Tekintve, hogy a találkozó egyik elsőszámú partnere a brit prémiumgyártó egyik legnagyobb ír márkakereskedésének számító Colm Quinn MINI, a rendezvény idén sem csupán a régmúlt klasszikusainak állít emléket. „Nem minden nap látunk vendégül Írországban ekkora volumenű fesztivált, így hatalmas örömmel tölt el minket, hogy a 2017-es Nemzetközi Mini Találkozó részesei lehetünk. Gratulálunk az írországi MINI klubnak, amiért sikerült ide csábítaniuk ezt a világméretű eseményt” – fogalmazott Colm Quinn, a márkakereskedés tulajdonosa.

A szervezők választása a lélegzetelállítóan gyönyörű elhelyezkedés és a kiváló szabadidős lehetőségek okán esett a nyugati parti Westport House kempingre, amely történelmi múltjának és pozitív energiáinak köszönhetően garantáltan minden kilátogatót egy életre szóló élménnyel ajándékoz meg. A festői szépségű tájon a szervezők a rajongók családját is számtalan programmal, bemutatóval, vetélkedővel és játékkal várják, miközben a Colm Quinn MINI a brit prémiumgyártó legújabb egyéniségeit is reflektorfénybe gurítja.

A 2017-es Nemzetközi Mini Találkozó a rajongók és a családtagok mellett az érdeklődőket is nagy szeretettel várja, a jegyek már most elérhetők az esemény hivatalos weboldalán (www.imm2017.ie). Az egész hétvégére szóló kempingbelépő fejenként 95 euróba kerül, míg a vasárnapi napi jegy 10 euró, az autóval érkezőknek pedig 20 euró. A szervezők a gyermekeknek díjtalan belépést biztosítanak.

A Nemzetközi Mini Találkozó évről évre a MINI-rajongók egyik legfontosabb eseménye, amelyen a legnagyobb MINI klubok mellett a brit prémiumgyártó márkatörténetének összes modellje tiszteletét teszi. A British Motor Corporation által 1961-ben gyártott első Mini Cooper mellett a márka újjászületésének klasszikusai és a legújabb MINI modellek is felvonulnak. Hiszen legyen szó akár idősről, akár újról, múltról vagy jelenről, a MINI mindig is az egyediség négykerekű szimbóluma volt.

A Nemzetközi Mini Találkozó 1978 óta minden évben összehozza a brit prémiumgyártó legnagyobb rajongóit, akik néhány napon át a világ minden tájáról érkezve osztoznak a márka iránti szenvedélyben, a legendás történetekben és a közös élményekben. A Németországból induló kezdeményezés híre rövid időn belül mindenhová eljutott, a hagyományőrző találkozót így a szervezők évről évre másik országban hívják életre.

A MINI-rajongóknak és a kikapcsolódásra vágyóknak május 25-28. között a Westport House a lehető legkiválóbb választás.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a  http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html  internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés