Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A legnagyobb MINI-rajongók idén Írországban találkoznak

A 2017-es Nemzetközi Mini Találkozónak az írországi Westport House kemping ad otthont. A szervezők mintegy 3 000 rajongót és közel 1 200 darab klasszikus négykerekűt várnak.

Örökség
·
MINI örökség
·
Veterános események
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~75,97 KB)
  
Photos(12x, ~49,74 MB)

A 2017-es Nemzetközi Mini Találkozónak az írországi Westport House kemping ad otthont. A szervezők mintegy 3 000 rajongót és közel 1 200 darab klasszikus négykerekűt várnak.

2017. május 25-28. között megszámlálhatatlanul sok MINI modell veszi birtokba az Írország nyugati partján fekvő Westport House kempinget, miután a hivatalos ír MINI klub ad otthont az idei Nemzetközi Mini Találkozónak. A szervezők a négynapos eseményre mintegy 3000 rajongót és büszke tulajdonost várnak, akik az előzetes számítások szerint közel 1200 darab régi és új autót gurítanak a nagyközönség elé.

A találkozóra kilátogató családok szórakozásáról a legendás kisautók és a modern egyéniségek kiállításán túl számos interaktív program gondoskodik, a MINI kincsvadászattól és a MINI-tulajdonosok játékos olimpiájától kezdve, a szlalom-versenyeken és a járműszépségversenyeken keresztül, egészen a helyi sajátosságnak számító „Wild Atlantic Way” kalandtúráig és a „Puc Fada” ügyességi versenyig. A 2017-es Nemzetközi Mini Találkozó díszvendége a legendás ír autóversenyző, Mervyn Johnson és az 1964-es Monte Carlo Rali abszolút győztese, a klasszikus Minivel diadalmaskodó Paddy Hopkirk lesz.

Tekintve, hogy a találkozó egyik elsőszámú partnere a brit prémiumgyártó egyik legnagyobb ír márkakereskedésének számító Colm Quinn MINI, a rendezvény idén sem csupán a régmúlt klasszikusainak állít emléket. „Nem minden nap látunk vendégül Írországban ekkora volumenű fesztivált, így hatalmas örömmel tölt el minket, hogy a 2017-es Nemzetközi Mini Találkozó részesei lehetünk. Gratulálunk az írországi MINI klubnak, amiért sikerült ide csábítaniuk ezt a világméretű eseményt” – fogalmazott Colm Quinn, a márkakereskedés tulajdonosa.

A szervezők választása a lélegzetelállítóan gyönyörű elhelyezkedés és a kiváló szabadidős lehetőségek okán esett a nyugati parti Westport House kempingre, amely történelmi múltjának és pozitív energiáinak köszönhetően garantáltan minden kilátogatót egy életre szóló élménnyel ajándékoz meg. A festői szépségű tájon a szervezők a rajongók családját is számtalan programmal, bemutatóval, vetélkedővel és játékkal várják, miközben a Colm Quinn MINI a brit prémiumgyártó legújabb egyéniségeit is reflektorfénybe gurítja.

A 2017-es Nemzetközi Mini Találkozó a rajongók és a családtagok mellett az érdeklődőket is nagy szeretettel várja, a jegyek már most elérhetők az esemény hivatalos weboldalán (www.imm2017.ie). Az egész hétvégére szóló kempingbelépő fejenként 95 euróba kerül, míg a vasárnapi napi jegy 10 euró, az autóval érkezőknek pedig 20 euró. A szervezők a gyermekeknek díjtalan belépést biztosítanak.

A Nemzetközi Mini Találkozó évről évre a MINI-rajongók egyik legfontosabb eseménye, amelyen a legnagyobb MINI klubok mellett a brit prémiumgyártó márkatörténetének összes modellje tiszteletét teszi. A British Motor Corporation által 1961-ben gyártott első Mini Cooper mellett a márka újjászületésének klasszikusai és a legújabb MINI modellek is felvonulnak. Hiszen legyen szó akár idősről, akár újról, múltról vagy jelenről, a MINI mindig is az egyediség négykerekű szimbóluma volt.

A Nemzetközi Mini Találkozó 1978 óta minden évben összehozza a brit prémiumgyártó legnagyobb rajongóit, akik néhány napon át a világ minden tájáról érkezve osztoznak a márka iránti szenvedélyben, a legendás történetekben és a közös élményekben. A Németországból induló kezdeményezés híre rövid időn belül mindenhová eljutott, a hagyományőrző találkozót így a szervezők évről évre másik országban hívják életre.

A MINI-rajongóknak és a kikapcsolódásra vágyóknak május 25-28. között a Westport House a lehető legkiválóbb választás.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a  http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html  internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés