Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Érkezik a BMW M8

A vadonatúj BMW 8-as sorozat fejlesztési munkálataival párhuzamosan a BMW M divízió új csúcsmodellje is születőben van.

BMW M modellek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~62,77 KB)
  
Photos(30x, ~119,02 MB)

A vadonatúj BMW 8-as sorozat fejlesztési munkálataival párhuzamosan a BMW M divízió új csúcsmodellje is születőben van.

A feltámasztott BMW 8-as sorozat a tervek szerint 2018-ban ünnepli világpremierjét, a sorozatgyártású BMW 8-as Coupé fejlesztési munkálataival párhuzamosan pedig a BMW M divízió is gőzerővel dolgozik új csúcsmodelljén. A BMW M8 álcázó fóliába bújtatott, korai fejlesztési szakaszban lévő prototípusa első ízben a 2017. május 27-28-i hétvégén, a Nürburgringen megrendezett 24-órás megbízhatósági verseny betétprogramjaként gurul ki a nagyközönség elé. A vadonatúj sportautó megnövelt teljesítményéről és letaglózó menetdinamikájáról a BMW M divízió klasszikus stílusjegyei árulkodnak, a vezetés intenzív élményét a hatalmas légbeömlőkkel ellátott első lökhárító, a megerősített fékrendszer és a négy kipufogóvéggel felszerelt sport kipufogórendszer hirdeti.

„A sorozatgyártásban kínált BMW 8-as sorozat és a BMW M8 sportmodell fejlesztési munkálatai párhuzamosan zajlanak. A BMW M8 a BMW 8-as Coupé műszaki alapjaira épül, miközben a luxus sportkupé versenypályás adottságait, kirobbanó teljesítményét, precíz irányíthatóságát és agilitását egyaránt új szintre emeli. Az új csúcsmodell a vezetés elképesztő élményét váltja valóra, a BMW M divízió azon legendás stílusában, amely ügyfeleink legmagasabb igényeit is maradéktalanul kielégíti” – nyilatkozta Frank van Meel, a BMW M divízió elnöke.

A BMW Motorsport Le Mans-i visszatérésének köszönhetően eközben a BMW M8 versenypályára optimalizált változatának fejlesztése is folyamatban van. „Maximális lendülettel zajlanak a BMW M8 GTE versenyautó munkálatai. Egy új versenyautó kifejlesztése mindig izgalmas feladat, a BMW M8 GTE esetében pedig még intenzívebb a várakozás. Képeket egyelőre nem mutathatunk, de ígérhetem, hogy a BMW M8 GTE egy felettébb látványos versenyautó lesz. Még az év első felében tervezünk egy kezdeti versenypályás tesztet, a kész versenyautó pedig a tervek szerint 2018 januárjában, a Daytona-i 24-órás megmérettetésen ünnepelheti világpremierjét” – fogalmazott Jens Marquardt, a BMW Motorsport igazgatója.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés