Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Érkezik a BMW M8

A vadonatúj BMW 8-as sorozat fejlesztési munkálataival párhuzamosan a BMW M divízió új csúcsmodellje is születőben van.

BMW M modellek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~62,77 KB)
  
Photos(30x, ~119,02 MB)

A vadonatúj BMW 8-as sorozat fejlesztési munkálataival párhuzamosan a BMW M divízió új csúcsmodellje is születőben van.

A feltámasztott BMW 8-as sorozat a tervek szerint 2018-ban ünnepli világpremierjét, a sorozatgyártású BMW 8-as Coupé fejlesztési munkálataival párhuzamosan pedig a BMW M divízió is gőzerővel dolgozik új csúcsmodelljén. A BMW M8 álcázó fóliába bújtatott, korai fejlesztési szakaszban lévő prototípusa első ízben a 2017. május 27-28-i hétvégén, a Nürburgringen megrendezett 24-órás megbízhatósági verseny betétprogramjaként gurul ki a nagyközönség elé. A vadonatúj sportautó megnövelt teljesítményéről és letaglózó menetdinamikájáról a BMW M divízió klasszikus stílusjegyei árulkodnak, a vezetés intenzív élményét a hatalmas légbeömlőkkel ellátott első lökhárító, a megerősített fékrendszer és a négy kipufogóvéggel felszerelt sport kipufogórendszer hirdeti.

„A sorozatgyártásban kínált BMW 8-as sorozat és a BMW M8 sportmodell fejlesztési munkálatai párhuzamosan zajlanak. A BMW M8 a BMW 8-as Coupé műszaki alapjaira épül, miközben a luxus sportkupé versenypályás adottságait, kirobbanó teljesítményét, precíz irányíthatóságát és agilitását egyaránt új szintre emeli. Az új csúcsmodell a vezetés elképesztő élményét váltja valóra, a BMW M divízió azon legendás stílusában, amely ügyfeleink legmagasabb igényeit is maradéktalanul kielégíti” – nyilatkozta Frank van Meel, a BMW M divízió elnöke.

A BMW Motorsport Le Mans-i visszatérésének köszönhetően eközben a BMW M8 versenypályára optimalizált változatának fejlesztése is folyamatban van. „Maximális lendülettel zajlanak a BMW M8 GTE versenyautó munkálatai. Egy új versenyautó kifejlesztése mindig izgalmas feladat, a BMW M8 GTE esetében pedig még intenzívebb a várakozás. Képeket egyelőre nem mutathatunk, de ígérhetem, hogy a BMW M8 GTE egy felettébb látványos versenyautó lesz. Még az év első felében tervezünk egy kezdeti versenypályás tesztet, a kész versenyautó pedig a tervek szerint 2018 januárjában, a Daytona-i 24-órás megmérettetésen ünnepelheti világpremierjét” – fogalmazott Jens Marquardt, a BMW Motorsport igazgatója.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés