Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Gere Jazz Fesztivál Villányban a MINI támogatásával

Idén már hatodik alkalommal rendezik meg Villányban a Gere Jazz Fesztivált, melyet a Gere család, mint a régió meghatározó borászata hívott életre évekkel ezelőtt. A Fesztivál évente változó tematikával a jazz zene segítségével a villányi borvidéket szeretné népszerűsíteni június 9-10-én, könnyed, piknik-szerű hangulatával egy új zenei színfoltot képviselve a dél-baranyai régióban.

Vállalati
·
Lifestyle
·
Kulturális ügyek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~71,1 KB)
  
Photos(2x, ~2,33 MB)

Idén már hatodik alkalommal rendezik meg Villányban a Gere Jazz Fesztivált, melyet a Gere család, mint a régió meghatározó borászata hívott életre évekkel ezelőtt. A Fesztivál évente változó tematikával a jazz zene segítségével a villányi borvidéket szeretné népszerűsíteni június 9-10-én, könnyed, piknik-szerű hangulatával egy új zenei színfoltot képviselve a dél-baranyai régióban.

A VI. Gere Jazz Fesztivál fellépő műveszei a hazai és nemzetközi jazz élvonalát képviselik, június 9-én pénteken fellép Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint-akik egyfajta kifinomult zenei párbeszédet mutatnak be, a Váczi Eszter & Quartet, illetve az estét Sena a ghánai-magyar popdíva, az Irie Maffia frontembere zárja majd, aki saját formációjával lép színpadra a Szársomlyó lábánál. Szombaton a „Django-pop“-ként aposztrofált Pankastic! indítja el az estét, melyet a Kossuth és Liszt-díjjal is kitűntetett Snétberger Ferenc gitárvirtuóz és partnere, Markus Stockhausen trombitaművész folytatnak. A fesztivál záróakkordjait szolgáltató világsztár formáció magyarországi fellépéseit mindig hatalmas várakozás előzi meg. A közönség kedvence, a francia Nouvelle Vague a MÜPA-ban és az A38-on több ízben adott teltházas koncertet. Aranyérmes feldolgozásaik és saját szerzeményeik egyszerre csengnek ismerősen a rádiók lejátszási listáiról, és ajándékozzák meg eredeti játékossággal a hallgatóságot. A koncert létrejöttének izgalmas apropója, hogy Olivier Libaux, a zenekar vezéregyénisége egy ideig elhivatott borászként tevékenykedett, így „műértőként” nagy örömmel fogadta el a Gere Birtok felkérését.

„Noha a borászat nyolc generációs mivoltához képest, az idén hatodik alkalommal életre hívott programsorozat fiatalnak mondható, mégis mostanra hagyományt teremtve várjuk a jó ízlés elhivatott rajongóit, hogy a Gere Birtok exkluzív kerti-partija idén is maradandó élményekkel ajándékozza meg vendégeit. A MINI Countryman shuttle szolgáltatás további vonzerőt ad a programnak, melyet nemcsak mi magunk szervezők, hanem várhatóan a vendégeink is nagy örömmel fogadnak“ – mondta el Gere Andrea, a Fesztivál főszervezője.

A VI. Gere Jazz Fesztivál egyik kiemelt partnere a MINI márka, mely a legújabb MINI Countryman modellből álló flottájával egy olyan shuttle szolgáltatást működtet majd a Fesztivál ideje alatt, melynek segítségével a vendégek a különböző szálláshelyek és a Gere Borbirtok között utazhatnak. Az új MINI Countryman idén februárban jelent meg a márkakereskedésekben. Az autó a MINI történetének legnagyobb és legsokolalúbb modellje, mely Cooper, Cooper S, Cooper D és Cooper SD verziókban ALL4 összkerékmeghajtással 136-192 lóerős teljesítménnyel debütált. A kínálathoz néhány hete csatlakozott a MINI John Cooper Works Countryman modell, mely a 231 lóerős erőforrással a márka csúcsmodellje, illetve idén júniusban mutatkozik be a MINI márka és a prémium kompakt SUV/SAV kategória első plug-in-hibrid modellje a 224 lóerő rendszerteljesítményű MINI Cooper S Countryman ALL4, mellyel a tisztán emissziómentes közlekedés is megvalósítható akár 42 km-en keresztül.

„A MINI Countryman és a laza, elegáns, valódi prémium hangulatú zenei esemény összekapcsolása nagyon jó és izgalmas lehetőségnek ígérkezik. A MINI számára is kiemelten fontos a kultúra támogatása, úgy érezzük, hogy a jazz, illetve a fellépő művészek által ígért zenei élmény a lenyűgöző villányi környezetben, új platformot találhat a márkánknak. Az új Countryman-t az Add your story- Mi a Te történeted? kampány vezette fel itthon is, melyhez a jazz-zene, Villány és a borvidék további inspirációt, történetmesélési lehetőséget kínál“ – mondta el Oros Attila a BMW Group Magyarország MINI márkaigazgatója az esemény kapcsán.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés