Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

MINI Magyarország márkanagykövetek a nagy sikerű Gere Jazz Fesztiválon

Nagy siker a VI. Gere Jazz Fesztivál, melyen a MINI Countryman főszereplő volt.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Termékelhelyezés
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~67,63 KB)
  
Photos(6x, ~16,51 MB)

Nagy siker a VI. Gere Jazz Fesztivál, melyen a MINI Countryman főszereplő volt.

Az idén június 9-10-én megrendezett Gere Jazz Fesztivál nyári kerti-party hangulattal, ünnepelt koncertekkel és a MINI Countryman aktív jelenlétével nagy sikerrel zárult. A Fesztiválon közel 800 vendég vett részt két nap alatt, akik a Gere Birtok provence-i stílusú kertjében élvezhették a kiváló fellépő művészek koncertjeit. Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, a Váczi Eszter Quartet és a crossover stílusban éneklő Sena pénteken, a Pankastic!, Snétberger Ferenc és Markus Stockhausen, illetve a Fesztivál nemzetközi nagy neve a Nouvelle Vague szombaton adtak, mind egyedi stílusú koncertet a lenyűgöző helyszínen.

A Fesztivál egyik kiemelt partnere a BMW Group Magyarország brit márkája a MINI volt, mely látványos MINI Countryman shuttle flottával szállította az esemény vendégeit a különböző szálláshelyek és a Gere Birtok között. A MINI további három modellt állított ki, köztük egy olyan Cooper S Countryman-t, melyen az olasz AUTOHOME sátorspecialista vadonatúj, külön a MINI Countryman-hez tervezett tetősátra állt.

Az AirTop tetősátor különleges kiadását az AUTOHOME a MINI dizájncsapatával karöltve készítette el, az új MINI Countryman tetejének és külső visszapillantó-házainak fehér vagy fekete kontraszt-fényezésével párhuzamosan fehér, illetve fekete színben. Az AUTOHOME immár több mint fél évszázada tervez és gyárt járművekre szerelhető sátrakat, termékeit pedig nem csupán vállalkozó kedvű kalandorok, de profi expedíciók is igénybe veszik.

A VI. Gere Jazz Fesztivál vendégei között ott voltak a MINI Magyarország márkanagykövetei is, Zoób Kati divattervező, Jókuti András Világevő-gasztroblogger és Nagy Ervin színművész is.

„A Fesztivál laza, elegáns hangulatával, kitűnő fellépő művészekkel, illetve koncertekkel a Gere Birtok milliőjével egyedi és stílusos programot, valamint hangulatot kínált Villányban a hétvégén. Úgy érezzük, a MINI márka és kiváltképp a Countryman tökéletesen passzolt az eseményhez, így nagyon örülünk az együttműködésnek. Márkanagyköveteink jelenléte és a Fesztivál vendégeinek nagyon pozitív visszajelzései számunkra igazi büszkeséget jelentenek” – mondta el Oros Attila MINI márkavezető a Fesztivál alkalmával.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés